16

Анонимен

преди 6 години

Защото са социалисти.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Те много работи се бълваха за износ. Ама за раята имаше вестник "работническо дело" и "труд"

14

Анонимен

преди 6 години

Нефта им трябва на Империята на Сатаната . Ей го на една ръка разтояние , а не на хилядии хиляди километри в пясъците .

13

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо повод за Путин да докара тихоокеанският флот във Венецуела.

12

ТМТ

преди 6 години

Този некадърен президент надмина учителя си Чавес. Цоциалисти...кво да ги праИш...

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 Глупости . Завода за хартия в Белово бълваше за износ ,кене..фна хартия ...... Явно не си живял тогава и лъжеш на поразия ....

10

бум

преди 6 години

До РеалистДа имат петрол защото го ограбиха от Ирак и Либия след като ги нападнаха и разориха,а за бесилката ще видим кой кого времената са други вече....

9

Анонимен

преди 6 години

Отдалече се вижда, хищната ръка на демокрацията -САЩ .Нефт има там ,нефт .

8

Анонимен

преди 6 години

Най добрия показател че социализма е в своя апогей, е липсата на тоалетна хартия. Там хората я пазаруват от съседните държави. Разбира се, виновни са: свтовният империализъм , Сорос, САЩ, злите сили, тъмната страна, някоя друга черна дупка и т.н. После ще има хорица дето саркастично ще питат: "Липсва ли ви спокойствието? А Мадуро? И той квото е построил не мож го боядисате." ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ!!!

7

Реалист

преди 6 години

До факт 6 САЩ имат петрол да ни удавят. Не са опрели до Мъдурко.И този ще приключи като Садам на бесилото, от собствения си измъчен народ.

6

това е лудост

преди 6 години

До чъкиОткога хората който пазят страните си от чуждия грабеж,защитават независимостта си и не се кланят на САЩ са диктатори!?

5

факт

преди 6 години

До чъкиОт както властите преди години национализираха американските фирми който източваха и грабеха страната там започнаха проблемите и всички знаем кой създава хаоса и бунтовете,нагледали сме се как САЩ се меси в другите държави...

4

чъки

преди 6 години

Все едно слушаш Путин.Тоест,ако падне диктатора ще почнем да товарим хората на лодки,както Путин и ислямския диктаторАсад товарят бежанците в Средиземно море и ги засилват към Европа.Мръсни фашисти,кмунисти,империята на злото е пуснала пипала на всякъде.Къде са парите от петрола на Венецуела,защо народа няма тоалетна хартия,защо нямат храна.Нали Мадуро,държи кладенците,а не САЩ,къде са парите на народа?

3

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че само с кръв давате властта *** гнусни.Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено....но какво да очакваш от шофьор на камион станал президент на най-богатата на петрол държава в света по случайност и партийни заслуги.

2

рецептата

преди 6 години

Тия не забелязаха ли че са заразени с цветна революция?Лечението го демонстрита Лукашенко преди време - бърза профилактика и всичко е мирно и здравословно!

1

м даа

преди 6 години

Тъжно и жалко. Ще мине време и децата ще четат учебниците и ще питат, как от обкръжението му нямаше нито един да му види сметката и да спести хилядите загинали в гражданската война , която сам предизвиква.