27

Анонимен

преди 6 години

Уеуеуее тоя шмъркалник пак ли излезе от гардероба ве!

26

до 44 от ЮАР

преди 6 години

Като те чета не си от тия предприемчиви и др. Дето ги описваш. Между другото по колко пъти на ден се " опияняваш"?

25

Анонимен

преди 6 години

До от ЮАРКак е веска меджедиева? щото в интернет не пише нищо за ***!

24

Анонимен

преди 6 години

Специално книгите на Волния рецидивист не са за четене. Пълни са с конспирации и измислици.

23

Анонимен

преди 6 години

Волен помъдря и се кротна, но за сметка на това Валери Симеонов откачи!

22

Оруел

преди 6 години

На масоните им трябва аморфна маса, а не мислещи хора. Pазбира се можем да ползваме интернет, но търсачките ще ни предложат точно определена информация водеща към ''правилните'' медии.

21

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията е като Канализацията. Мръсно, но необходимо за цивилизацията.

20

Анонимен

преди 6 години

Книгите също са част от глобализацията. Няма по-глупаво от глупава книга. Всякакви графомани пишат и бълват книги.

19

до Василев

преди 6 години

Теоретично не, но това включва и глобализация на банките, корпрациите, правителствата, военните, и цялата нео-либерална мафия. А това е зле за нормалния човек, защото вместо свободен избор, получаваме корпоративна диктатура.

18

Анонимен

преди 6 години

След 5 присъди как е кротък и само за Бог мисли. Стана Богомолка Сидерова. Така ги укротява ББ. Рецидивист-националист.

17

Цонко

преди 6 години

До "Цонко"Ти си еталон за типичния български русолизец! Продължавай пич, покажи що за стока сте!

16

Цонко

преди 6 години

До "Цонко'глад е в русия - и това знаем!

15

ползват холограми

преди 6 години

Na fona nа изпробване на оръжия за масови манипулации в тунис,египет,сирия,либия,йемен истамбул и киев видяхме обсебени от луди Европейски бюрократи и временни на власт да славят тн "революционни пролети"..Тези оръжия са описани отдавна още от времето на Юстиниановата black dead пандемия и след това.ОПисал ги е и Бехтериев. Ползваха зомби пиво пси генератори и турски сериали за декодиране на милиони избити зверски са стотици хиляди десетки милиони са емигранти

14

Анонимен

преди 6 години

Аз виждам нещата точно обратно: без Интернет хората бяха по-роботизирани, имаха само телевизия и радио - цензурирани правителствени, корпоративни източници, които отразяваха едностранно нещата. Сега има всякакво инфо, но трябва сам да го пресяваш. По-добре така, отколкото някой дтуг вместо мен. Относно отдалечаването от Бог: да попитам Волен, коката да не би да те приближава към него ??

13

Цонко

преди 6 години

До анонимен 19Виждам, че загряваш бавно затова ще повторя - ние свикнахме. Колкото до величието на русия, има неща, които колкото и да ги повтаряш няма как да станат истина! Ще повторя и друго - вие не свиквайте с това, че Крим е руски, защото няма да е задълго!

12

Анонимен

преди 6 години

Аморфната маса евро-геронтофили не може да бъде наречена Хомо сапиенс повече, прав е Волен както винаги. Xората живеят за едно селфи. ЕС поведе война срещу Бога и Господ ще ги накаже

11

Цонко

преди 6 години

До русия е великаНие свикнахме. Вие обаче не свиквайте много, много, че няма винаги да е така!

10

до 10

преди 6 години

В Русия са забранени те не служат на никой или ако служат на някой техния символ е окото с лъчите символа на Луцифер. Франкмасоните по времето Жозеф Балзамо тъй са убили редица крале, но сега са просто за да контролират подчинените си, а те си вярват там че са нещо повече освен слуги и кукли на конци.

9

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Варадерото много се...разви за десетина години в политиката като...дупетат.Много разбира от...всичко и най...разбира къде е на баницата...мекото.Прави-струва,все е закачен за държавната ясла с 4-5 хилядарки на месец.Така може да ръси акъли безметежно още поне 100 години,докато другите чакат чинно,нещо да...живне в държавата и за тях.

8

PD

преди 6 години

Да бъдеш или не, това е въпроса. Дали да следваш бремето, на поучаване на безумния, изтърпявайки всичките хули и унижения, или да тласнеш бясната тълпа, към собственото си унищожение. За ума на зрящия, и двата пътя са еднакво леки, но по завета на Любящия Отец, поне си длъжен да опиташ, като добър пастир, овците да опазиш.