34

Анонимен

преди 6 години

Да видим сега младежът ще плати ли 50 хиляди обезщетение на засегнатата жена.

33

Анонимен

преди 6 години

Много скотове се навъдиха,многоооо.И за това е виновно корумпираното кривосъдие което предразполага към агресия и насилие,убийства и безцеремонност на убитаците в обществото защото им насажда чувство за безнаказаност.

32

Анонимен

преди 6 години

Какво са мутрите - нискоинтелигентни, незнаещи, неможещи, неуки,безсъвестни.Да буташ незрящи хора, сякяш са ги го избрали.Ей това *** ще ни плаща пенсиите.

31

Калоян

преди 6 години

До Гърция батеЗащо не ни направиш и оферта за Гърция......

30

Мда

преди 6 години

От 27 години управляват мутри! Какво очаквате от алчни батки на стероиди? Каквито са родителите такива стават и децата!

29

аривидечи...

преди 6 години

Къде е Тиквун да ни каже сега колко хубаво и евтино е нашето черноморие? Ако искате да си прекарате като бял човек, и да си починете без да се налага да се "разправяте" с подобни *** *** като това от снимката по горе рецептата е една -> почивка в Гърция. Крайната цена излиза същата, само разликата е че храната и обслужването са страхотни.

28

Анонимен

преди 6 години

Този е готов за мъж на годината. БХК спи.

27

16603

преди 6 години

24 часа после докато тече следствието може да продължи да радва арестантите тази 21 годишна булка .

26

Тинев

преди 6 години

Хайдеееее! Хайде да се напоркаме яко, КЛОАКАТА откри сезона. Хем е евтино, а можеш:-да се напоркаш като свинка, да се наповръщаш, да се оси*раш, да се въргаляш в изповръщаното и ако не ти харесва как някой те гледа можеш да го . Мортале! И на края: Изтрезняваш, изтупваш се и се прибираш като скромен и почтен гражданин в цивилизованата си страна. И всичко това само в България

25

Do 25

преди 6 години

До АнонименЧе, къде намеси БХК в цялата история?Или...да си плюем, профилактично?

24

Анонимен

преди 6 години

Къде е сега Българският хелзински комитет и АЛ. ЙО.

23

Анонимен

преди 6 години

Напада възрастни хора - това мъж ли е? Правилното е - 21 годишен ПИКЛЬО - ако ще не Мерцедес,ами космически кораб да кара!

22

Гърция бате

преди 6 години

Айде ходете да почивате на Черно море.... който веднъж е пробвал в Гърция няма да стъпи на тоя к.e.н.e.ф. Къде е БайХой и неговата пропаганда и агитация колко хубаво си е на нашето черноморие и как нетрябва да ходим да носим пари на маляките.

21

Анонимен

преди 6 години

Демократ отвсякъде, възпитан в ценностите на демокрацията. Трябва всички да станем демократи като него.

20

Анонимен

преди 6 години

*** несебърски се-лян--дур!

19

Анонимен

преди 6 години

Това вече е върха на дивотията , наглостта , арогантността и простотията!Заслужава да му избодат очите , за да разбере колко бавно се минава пешеходна пътека , когато не виждаш!Из--род! Хвала на майка му , че е отгледала.такъв из -- верг!

18

и.к. до 17

преди 6 години

Къф рекет бе брат, някой ще го вземе ли насериозно след като е гледал как си гони колата като куче каруца? До пенсия ще го бъзикат батките от Каварна до Ахтопол :)

17

Яко нали

преди 6 години

До Инстант кармаИ мен ме изкефи ама лошото е че ще си вземе парите за фара от рекет или дрога. А би трябвало да му пръснат кофата в централния или следващия път да попадне на бивш или настоящ военен с 9 мм.

16

Инстант карма

преди 6 години

Мен пък ме накефи как изплющя десния фар в дървото (дано да е хубаво счупен) и после за малко да блъсне на заден ход спътника си... сега 24 часа в ареста, после ченгетата ако са свестни да му задържат колата за веществено доказателство 6-7 месеца докато разследват, КАТ да му напишат и акт за самокатастрофирането. Иначе за удара по лелята присъдата ще е глоба...

15

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам пешеходна пътека за да се прекарват невзрящите .На местните им е писнало от инвалиди по морето .Ако беше някоя секси бомба по силикони щеше и в колата да е покани .Жегите са много големи и хората превъртат глобалното затопляне започва .Боят има и възпитателно въздействие гарантирано от ГЕРБ .Така поне ще занаят че са били на море .Бой Йебан и Сръбска музика - първи морски закон .