12

Анонимен

преди 6 години

Откога употребата на наркотици и алкохол е днижаващо вината обстоятелство?

11

мдаа

преди 6 години

Види ли дебелия шведът веднага сменя тактиката и започва да се извинява и да лъже , но съдът не бива да допуска снизхождение. Подбудите за тази жестокост са чисто расистки и той трябва най-сурово да бъде наказан.

10

Анонимен

преди 6 години

Тежки времена настават за тез дето нищо не употребяват.

9

Анонимен

преди 6 години

Бетер българска работа! Цял свят пропищя от това диво балканско племе!

8

Анонимен

преди 6 години

За адвокатът му е ясно,че е гнусен извратеняк.То само като го види и чуе човек му става ясно всичко.Искал смяна на една от съдебният състав щото една женица писала преди 5 години във фейсбук че на такива като тия парцали на снимката трябва да им бъде забранено завинаги да влизат в Германия и тя лайкнала това.

7

TEHKO

преди 6 години

Това не си е работа да си такава ми.шка! Щял да се връща с автобуса до Берлин, за да се предаде!? Е нали не помнил нищо?! Бил под влиянието на алкохол и наркотици? То с това всеки *** се оправдава. Иначе след ритника в гръб се правеше на голям п.ич. ЗАТВОР!

6

Анонимен

преди 6 години

Стратегията на Адвокатите е да го изкарат едно объркано, невинно момче - жертва на катастрофа, да предизвикат съжаление. Той не бил виновен а наркотиците, алкохола, секса. ДАНО СЪДИЯТА НЕ СЕ ВЪРЖЕ И ГО ОСЪДИ ЖЕСТОКО!

5

Анонимен

преди 6 години

Ми като го гледам тоя е бг мексиканец от стара талибанска фамилия..Цялото му семейство е такова.Добре,че не я е убил с брадвата.В САЩ куките щяха да го застрелят и всички щяхме да заживеем в един по-хубав свят.Продължава да лъже.Няма човек който да изпие 2 литра водка и уиски (3 бутилки) и да пуши хашиш плюс трева и да може да ходи.Просто парцала е решил да крещи мърсотии след красиво момиче оная не му е обърнала внимание и той и е счупил ръката.Дано му дадат поне 10 години затвор.

4

Циник

преди 6 години

Годзилника....низ от лични проблеми, и "катастрофи" ....една трагедия - като в турски сериал! Както е тръгнало - ще се наложи немците да му платят обещетение "за нерабиране". Този специфичен етнос ако ви поздрави с "добър ден" погледнете дали слънцето е изгряло...и дръжте ръцете на джобовете си! Заавлията - той е страдал...а вие сега го съдите!Жена му Цветанка не му давала да се вижда със семнайсетия си бра'тчед....трагедия!

3

Анонимен

преди 6 години

Надявам се тоя *** да получи възможно по-тежка присъда, поне едни 15 години да рита стената в затвора!Добре че са го пипнали в Германия, че ако беше в България, до сега да беше пуснат срещу подписка...

2

Анонимен

преди 6 години

Чист българин. "Бъдеще за България" ако помните тази фондация - тя отгледа него и подобните нему. Не в прекия смисъл...

1

Анонимен

преди 6 години

Дайте му една футболна топка на това момче.