32

ponti

преди 6 години

Вчера предвидих какво ще се случи и то се случи, въпреки, че прогнозата ми беше, че бибитко ще изчака още малко. Но съм го подценил! Той пуска схемата с униформите и бензина и сега ще следи пулса през следващите няколко дни - все пак протестите са планирани за 5-ти. Според настроенията, може да хвърли и някоя коричка хляб на пс..ет.ата. защото ресурс има (оставаше и да няма при толкова крадене). Време е и лекарите да излезнат на протест, защото полицаи дал господ в излишък, а лекари няма..

31

Анонимен

преди 6 години

Много искам да попитам как се причинява птп на заден ход така какво е правил питам тоя вид човек първото което е нее ли запознат че зад кола не се стои и понеже всяка кола има огледало за задно виждане се съмнявам водача да нее видял

30

дискриминиран

преди 6 години

Протестите ще доведат до облекчени условия за наемане на персонал от 3я свят, никакво вдигане на заплати ,по пример на туризма, иначе частния сектор е дискриминиран

29

sistem error БСП

преди 6 години

БСП е партия на лъжата. Нищо в БСП не е вярно! Тя не е българска а ПРОРУСКА. Не е социалистическа а обслужва интересите на едрия капитал. Не е партия а организира престъпна група.

28

Игри на глада

преди 6 години

Тия нали знаят, че пари няма! Ама играта е такава- да дуднат и да подкокоросват служителите на рзлични ведомства! Няма как да поведат хорото, защото избирателите не им харесаха свирнята!

27

Анонимен

преди 6 години

Тиквич пак се опитва да разделя и да владее, ама този път май няма да му мине номерът.Не, че на *** ще мине, де, власт ще види през крив макарон.

26

Анонимен

преди 6 години

Е, то се видя защо е имало всичко това - два фалита, а на третия и комунизма падна и с еоакзахме с 12 милиарда външен дълг и опоскан пенсионен фонд. За да има бръснати глави по плацовете и тенекета из гаражите. Които, на всичкото отгоре, трябваше да удържат 2-3 дена, на толкова ги оценяваха.

25

Анонимен

преди 6 години

През 89-та България имаше 2 пъти по-нисък БВП и пак имаше пари за 250 самолета, за 120 хилядна армия, за безплатни здравеопазване и образование, за 2000 предприятия, за нова АЕЦ, за ЖП-мрежа, за пътна мрежа, за енергопренос, за летища и гари, за 10-ки язовири и т.н.Краде се, адски се краде, тикво!

24

Анонимен

преди 6 години

Правилно прави Нинова, подкрепя полицаите и мъчи Тиквара. Връща му на Плондира за времето когато плащаше да се протестира срещу Ореха. Тогава Плондира не правеше лошо, тогава защо сега Нинова да прави лошо? Да клати Будьо и ПатрЕотите, защото и без това са разклатени. Да види Будьо колко е хубаво. Всичко се връща, Каратисте.

23

Анонимен

преди 6 години

Оти са дърляте като сте си ЕДНО !!

22

бай иван

преди 6 години

БСП, ДГД

21

Анонимен

преди 6 години

Рашизоидната пета колона по всякакъв начин опитва да клати държавата по заповед на Москва. А БСП по презумпция е антибългарска и проруска партия. И го доказва всекидневно повече от век

20

Анонимен

преди 6 години

Полицаите няма да протестират, защото са същите лакеи, като вожда си пожарникар. Бойко ще им подхвърли някоя огризка от КТБ и те доволно ще продължат да пазят африканската си заплата в африканската си държава.

19

111

преди 6 години

Краднелия ***, и тази подкрепа няма да ти помогне да се докопаш до властта. Никога, ама никога народът няма да даде доверие на такава като тебе-лъжлива, крадлива, нагла, безочлима, агресивна, мереща с двоен аршин еднакви казуси. Народът не обича такива като тебе, трепереща за власт. Преди това имаш да отговаряш на въпроси, къде са парите от приватизацията на двете предприятия?

18

4epa

преди 6 години

BSP E VINAGI NA RARUHATA!!!!!!!!! DEMOKRACIATA DA NE PROGRESIRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

ист

преди 6 години

БСП са платно зад полицаите, но не пред тях.БСП много искат антикорупционен закон, но нямат желание.

16

до 14

преди 6 години

"претенций" някакъв римски термин ли е ?

15

Анонимен

преди 6 години

Цяла България трябва да протестира. Всички сме с мизерни заплати спрямо управляващите!

14

хе хей

преди 6 години

БСП са плътно зад всички, които искат , но не от тях ...

13

реалист

преди 6 години

Бойко, до кога ще се оправдаваш с КТБ? Минаха 3 год. от тогава. Просто спри пилеенето на пари за саниране, намалете депутатските си заплати и ще има пари. А излишъка от миналата и тази година какво става?