28

до 33

преди 6 години

*** е майката на този, който виждаш всеки ден в огледалото, запъртък мухлясъл! Марш да работиш за 800 лева заплатка, кирпиден!

27

Анонимен

преди 6 години

Чета по-долу някои иддиоти не си плащали за билетче и минавали гратис. Алооуу, *** такива, кой ви кара да ползвате градски транспорт, като не желаете да плащате? М? Заради такива като вас ни имат за маннгалите на Европа, *** такива.

26

Демократ

преди 6 години

По времето на комунизма нямахме тоталетна хартия и банани и днес при демокрацията можем да излизаме на запад и България е космическа нация която изстрелва спътници в космоса.

25

Дзъ

преди 6 години

колите в София са над 1,5 млн. което определено е над 700 х., ама ако имахте как да преброявате пришълците постоянно живеещи в София щяхте да сте по-точни

24

Бай Тодор

преди 6 години

До НаблюдателПо мое време пенсионерите не ровеха в кофите и България беше 10 милиона, а сега яжте банани и се бришете с тоалетна хартия и плащайте 1.60 за смърдящия "редовен" градски транспорт.

23

До до 2 от Мишока

преди 6 години

Пробий си билета, бедняко! И стой на върха на бедняшкото блато, плащайки като покорна душица за всичко, за което държавата те скубе и НЕ протестирай, че ше стане лошо, ей!

22

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ползвам белите газови катафалки произведени в Турция.Климатикът не се пуска защото гласовити ромове пищят че умират от студ.Вътре е 40-45 градуса смърди на равни количества пот,мръсни чорапи и плесен.Готино е и ме кефи.Мисля да си купя не една карта а няколко.

21

Раздразнен

преди 6 години

До Истината - 20: Кой няма пари за паркинг да ходи пеш, а не да скимти като зарезано прасе.

20

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има цената на билетчето с новите автобуси, след като тези автобуси са закупени с пари по европейска оперативна програма...във всеки автобус има табела, която удостоверява това!Докога ще лъжат, че цената на билетчето има връзка с новите автобуси?!

19

Наблюдател

преди 6 години

До Бай Тодор - 21По твое време, тикво, рейсът идваше кога си иска и преливаше от вратите и прозорците. А сега е редовен и горе-долу празен.

18

Баш архитекти

преди 6 години

Градовете не са проектирани, но давате разрешения за строеж!

17

Факт

преди 6 години

Най-скъпият градски транспорт в цяла Европа е в София.

16

Бай Тодор

преди 6 години

По мое време билетчето беше 6 стотиники. А сегае яжте щастливо банани и се бришете с тоалетна хартия.

15

Истината

преди 6 години

Втората част от манипулациите на кметицата и кликата й е, че като се напарви даден район платена зона за паркиране, хората щат не щат са принудени да паркират в най-близката зона, където няма платено паркиране и там става ад с паркирането. След известно време мафията пак казва "хората искат платена зона" и разширяват за пореден път платената зона и проблемът се пренася в следващите квартали. Докато Фандъкова не изпълни задължението си по закон да осигури ред в паркирането в София, все така ще е.

14

Бай Иван

преди 6 години

Кажи ми кой иска квартала му да влезне в зелена/синя зона ?Жилищен квартал с платена зона за паркиране е най-голямата ****ина която може да се измисли.

13

Истината

преди 6 години

Масовото промиване на мозъци и манипулациите на кмета и кликата му, дават резултати - софиянци искали .... да бъдат прецакани с платени зони за паркираме.Каква е манипулацията - кметицата и кликата й използват незнанието на хората, че кмета е длъжен по закон да осигури ред в парирането на цялата територия на общината и успяха да убедят повечето хора, че ред има само ако си платят допълнително за паркирането, а по закон няма връзка между платеното паркиране и реда в паркирането.

12

Анонимен

преди 6 години

Засрамете се София не е България.До кога, направете си сайт за София и там си коментирайте колкото си искате, нас вашите проблеми са ни до едно място отзад.

11

хахах

преди 6 години

До Мишока от Дупката, добре си си измислил името, ама не си тарикат, виж *** са! возят си се без никой да си и помисли да ги закача а за билет да ги пита - от каде на кадйе ва, въййй , от дек на дек

10

Георги

преди 6 години

До 8 факт!Братле, като не си ходил из Европа не говори глупости. 1. Има места в Европа , където цената е по ниска. Да, малко са и не са столици, но има.2. Пробвай да го изчислиш като част от минималната или средната часова ставка. Не знам дали има място в света , където билета да е половин трудочас!

9

Гербераст

преди 6 години

Дано назначават много млади хора без никакви умения и опит на щуробаджанашки принцип,верни на партията Герб!!!