23

Oleg

преди 6 години

До Гepманистaн УбералесНяма как - имат ядрени оръжия. Ще замине Сеул. Затова ми е чудно пропагандаторите какво са затреперили за СК, като онези имат достатъчно да затрият околностите. За разлика от СК, никой друг политик от друга страна няма да жертва животи на хората с лека ръка.

22

Анонимен

преди 6 години

Риск - печели, риск - губи.В този случай е второто.

21

Анонимен

преди 6 години

Tоя надали са го опандизили за един плакат те са били цяла група тоя е привлякъл с нещо друго вниманието им агентите на ЦРУ си личат.

20

Oleg

преди 6 години

До pontiАмериканците са свикнали да си ибкалят света. Ти що не идеш в СК?

19

Oleg

преди 6 години

До Анонимен 16А може и просто да е бил глупав американец, който и сметка да не си е давал щото е мислил само за пари щото така е научен.

18

ponti

преди 6 години

Какъв го дири американски студент в С. Кореа?! Каквото потърсил, това и намерил.. Те пак че са го върнали е един жест на добронамереност, вместо да го закачат на една от ракетите които тестват.

17

Oleg

преди 6 години

До Анонимен 12.Предполагам, че ти си най-близо до истината.

16

Анонимен

преди 6 години

Все пак това момче е било наясно с риска, който поема. Изгубил е 12-те хилки, но пък погледнато от друг ъгъл, майка му е обезпечена за цял живот. Може много да я е обичал. Повече от нормалното. На Запад често правят такива неща с майките си.

15

Oleg

преди 6 години

До до 9Не, това не е дългата ръка на Путин, а братската страна на СССР и Китай.

14

Oleg

преди 6 години

Онези в Гуантанамо не са ходили просто по улицата. В СК чужденец няма право да ходи сам където си поиска. Ходи се на определени места в придружител от ДС на СК. Показва им се само витрината на Социализма. Не ходят на военни обекти. Дори в метрото могат да ходят само на някои метростанции. Как ще се придвижи европеец незабелязано точно в СК?Много е по-умно да ползваш за шпионин някой от СК избягал в Южна Корея.Не ни правете на идоти матрьошки!!!!!!!!!!!

13

до 9

преди 6 години

Откъде ти хрумна да намесваш отново Русия в тема за американски студент, шпионирал в КНДР. Може би пак това е дългата ръка на Путин, а ?

12

Анонимен

преди 6 години

до 2Да, всичко е за пари в случая. Но да отидеш в Ада и да дърпаш дявола за опашката... Ото е знаел какво прави и е загубил. Дано онзи е платил обещаното на семейството му.

11

до 4

преди 6 години

Не всички араби са терористи. Не могат да те измъчват без съд и присъда, докато си следствен и да те карат да подписваш самопризнания под дейсвитето на наркотични вещества. Това е все едно да те осъдият защото си българин, а в Европа например хванали някой си българин да краде.

10

Анонимен

преди 6 години

Дори самите американци показват във филмите си какво прави ЦРУ със заловените шпиони, на какъв тормоз и психообработка ги подлага. Тръгнали да обвиняват други в собствените си грехове.

9

Oleg

преди 6 години

До АнонименЗащото го връщат в кома. Вие в Русия в кома връщате хората изтръпнали от удоволствие ли?

8

Oleg

преди 6 години

До до 1Няма как някой отишък на екскурзия в Северна Корея да е шпионин. Там се ходи под строй само на определени места, които виждат всички туристи. За да си шпионин трябва да си ходил до военни обекти. Те и без това се виждат от спътник.А доведения брат на Ким Чен Ун и той ли беше шпионин?

7

Анонимен

преди 6 години

Що е умрял на краварска територия как ще докажат че не са го самоубили за да обвинят корейците.

6

Oleg

преди 6 години

Защо във всеки сайт вкл. petel.bg излиза това мнение за Гуантанамо под новини за студента убит от Северна Корея?

5

до 1

преди 6 години

Е, как бе - в САЩ не измъчват шпионите.Там ги галят с перо от опашка на паун и ги черпят с Jim Beam.

4

Oleg

преди 6 години

Сега трябва да ни е жал за арабските терористи в Гунтанамо ли?Да е отишъл студента да взривява коли в Пхенян, че да ги сравняваме?Хайде стига с Руската пропаганда!!!!Никой не е избил повече севернокорейци от властите в Пхенян все пак! Корейската война също се води между корейци.