43

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА Ама спортувахме кръжоци . И как в бягането бяхме подковани ,,идеологически и правата линия на партията ,,или когато правя първият си скок от 800 метра ? Там няма място за идеологии. А това за,,правата линия на партията ,,днес го гледам като ,,правата линия на демокрацията ,,нема лево ,нема десно.И ако малко мръднеш ,айдее,антисеметиъм,расисъм,ксенофобия ,чат -пат фашизъм .Макар че ,,правата линия на демокрацията ,,поддържа в Украйна потомците на тези който избиха 1 милион евреи.

42

Анонимен

преди 6 години

Затриването на койдо и да е паметник е зартиване на историята съответно е затриване на народноста и държавата.Независимо от коя ера, епохо или исторически събития са те! Един народ трябва да помни и уважава всеки един момент от своята история независимо лош или хубав защото усторията помага да не се повтарят грешките от миналото.Затрием ли историята много лесно ще повторим грешките от миналото. Това са фактите. А за изкаванията на професорите само една дума - малоумщина!

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Един паметник не могат да подържат, а го превърнаха в кенеf... - а искат цялата държава...

40

Циник

преди 6 години

"Вместо пенсионерите да излязат по улиците, по-добре БСП да подкара своите милионери и да заплатят един ремонт"Ааааа...не така професоре - комуноидите са свикнали - да вземат!Свинаря - глави ще кълца - *** милионите си не дава!Другарката *** - като крупна капиталистка...ъъъъ...демократка...ъъъ..социалистка....Уффффф....съвсем се обърках...тая сменя цветовете по-бързо и от стресиран хамелеон!Бутайте ***!

39

Анонимен

преди 6 години

До WtF За сметка на това скоро ще имаме,, Ислямски културен център в София.,, С 4 минарета . Гарантирано от Герп!

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"А тогава спортувахме ,драматични кръжоци ,ракетомоделизъм ,корабомоделизъм , Аероклубове ,парашутизъм ,мотоцислетизъм ,театрални кръжоци"...-------------------------------------------------Вярно е, така беше... - но всички тия дейности бяха подковани идеологически и правата линия на Партията... - не можеше нито милиметър отстъпление вляво или в дясно...

37

Анонимен

преди 6 години

2011 нали им го бяха дали, ко стана? Нищо. Ко искат сега пак? Направо Бойко да го събаря вече.

36

бай Спиро

преди 6 години

Формално си прав, че всички бяхме заети с кръжоци или спорт. Ама какво правехме вечер след тренировки ти е бедна фантазията. Тогава нямаше моб.тел. и камери на всеки ъгъл. Милиоцонерите къркаха в служебната стая на "Златното пиле". Улиците бяха Содом и Гомор. Върни копейките на Кутев - запази достойнството си !

35

Анонимен

преди 6 години

До изнервен Ще протестират пенсиите за това че Червените талибани от ГРОБ от 2009 година обещават 500 лева минимална пенсия . И 800 лева минимална заплата ,1600 средна . От 2009 година стържат плочата ,показваха какви ли не,, чудодейни програми ,, и за капак за две тодини изтеглиха 26 милиарда и къде отидаха ,ни чули ,ни видели.и откраднаха за изолация на 256 блока -2 милиарда .

34

ист

преди 6 години

Монументът на Бузлуджа може да го купи другарят Гергуф. Той знае как се купува без пари.

33

WtF

преди 6 години

Комунистите си имат джамия на Бузлуджа и минаре с петолъчка .

32

Неоспорим факт

преди 6 години

Социализмът е най-светлият период в историята на България.

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Монументът на Бузлужда назъбен, неспасяем"...---------------------------------------------------------------------------------------------------БСП... - озъбена, неспасяема...

30

ист

преди 6 години

Монументът на Бузлуджа и БСП са неспасяеми. Те са минало невъзвратимо.Що се отнася до напъните на Нинова да получи Бузлуджа като бонус за загубените избори, това е обречен ход да спре пропадането на баба БСП.

29

Николай

преди 6 години

Исторически коректното е обаче, че "Дядото" Благоев е основал на Бузлуджа БСДП! Това не го отричаха дори учебниците по времето на Комунизма. Сега БСП се опитва да си присвои освен построеното от БКП, с държавни (народни) пари и символиката зад този монумент, което е поредното изкривяване на Историята! Просто "у нас" липсва автентична Социалдемокрация, чиито корени са положени на Бузлуджа...

28

Анонимен

преди 6 години

До бай Спиро Бил си ,зад Бузлуджа ! Лъжеш като Иво Минджев . А тогава спортувахме ,драматични кръжоци ,ракетомоделизъм ,корабомоделизъм , Аероклубове ,парашутизъм ,мотоцислетизъм ,театрални кръжоци ,музикалнии фотографски школи ....Или си Иво Минджев или не си живял тогава .

27

Винету

преди 6 години

До 16 червен анонимник. Искал си нещо да кажеш, ама не ти се е получили, галошш червен.

26

бай Спиро

преди 6 години

До Времето на комунизЪма съм го преживял и помня добре. То беше твърде различно от това, което ти набива в канчето гурото ти Кутев. С плодова ракия за 2,80 си махахме главите трима-четирима. След това влизахме в час и пушехме в класната стая. Ако даскалицата писне и потрошавахме прозорците на апартамента и трабанта на мъжа и го обръщахме на покрив.

25

Анонимен

преди 6 години

Така като я гледам композицията спокойно може да се превърне в прекрасна джамия с хубаво минаре.

24

изнервен

преди 6 години

И за какво ще протестират пенсиите? Че не им го дават безвъзмездно.Ами има закони, бе другаре, и те от февруари 2017 г. казват, че нищо държавно не може да се дава така, а чрез търг. Или БСП пак иска да е извън закона?