71

Анонимен

преди 6 години

На времето едни такива санкции превърнаха Русия от най големия вносител в най големия производител на зърно в света. Е сегашните санкции ще помогнат да се доразвие и в другите области.

70

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

И ние със Станой от Ахелой сме за санкциите ама ми се струват много меки. Призоваваме президент Плевнелиев да оглави световната евроатлантическа общност за забрана на Русия като държава и незабавното и превръщане в поредния щат на САЩ по мирен и толерантен начин. Ако ли не - на барикадите!

69

баба Петруца

преди 6 години

И ЯЗЕ ПОТКРЕПЯМ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯТА ОТИ СМЕТАМ ЧЕ СА ПРАВИЛНИ И С НИХ КРАВАТА МИ ПЕНКА И КОЗАТА ЯНА ЧЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ МЛЕКО

68

Киро

преди 6 години

В същото време лицемерната Германия продължава да изнася своите коли за Русия и да строи там своите Били, Метро, Лидл и др.

67

св.св. Маркс и Енгел

преди 6 години

Американските болни са най-здравите болни, Америка за България е най-патриотичната българска фондация, Росен Плевнелиев е най-доблестния защитник на общочовешките ценности заедно с БХК, Бойко Борисов е най-смелия и последователен антикомунист, заедно с Цецка Цачева, Цветанов и Лиляна Павлова. Ревете червени.

66

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Почему Болгария поддерживает санкции??? Изменники!! ((((

65

благодарете

преди 6 години

да сте живи и здрави в россия, щом санкциите ви стимулират икономиката и повишават производство, да благодарите на меркел и макрон за тях!

64

ХХХ

преди 6 години

На Меркел ага всичката и наред че хукнала Русия да съди ! Още изпълнява хАмерикански команди ! Любимката на ИД !

63

Молове Вили но...

преди 6 години

От 140 милиона в Русия само 10 милиона са добре другите са в мизерни уссловия .Колекторските фирми на кредитните организации горят бебета с *** за дълг от 3000 рубли=50$....

62

К.

преди 6 години

"Призоваваме Русия да използва влиянието си, за да се сложи край на тази кампания..."Защо не призовете САЩ да спре Поршенко да убива своите украински граждани?

61

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Номер 63, май живееш в 20 век.Лозунга днес е "Путин - враг номер 1 на тутраканската селищна система"Санкциите са болезнени, но необходими за оздравяване на руската икономика. Продължавайте.

60

За Единодушието

преди 6 години

Един мъдрец някога е казал че ако всички мислят едно и също това е признак че никой не мисли. То такава е и европейската тн демокрация, демагози и безгръбначни пионки.

59

Анонимен

преди 6 години

Северномонголската империя скоро ще се пръсне на части.

58

Анонимен

преди 6 години

#55,е напълно прав!Тези "санкции" срещу Русия,СА САНКЦИИ,срещу източноевропейските държави,за да имат още средства,да ги държат за гушите,в пълно подчинение!!!На Русия вече не и пука от такива санкции,още повече,че корпорациите на западните господари съвсем спокойно си развиватсъвместни проекти на руска територия!!!

57

т

преди 6 години

То тук има санкции катастрофи всеки ден не мислете за русия тя ще се оправи молове пълни от руснаци и ги чакат друг няма кой да купува

56

Анонимен

преди 6 години

Преди колко години въведоха санкциите срещу Русия? Тогава всички анализатори, светивно известни и неизвестни, вещаеха до година страшен апокалипсис в Русия. Нищо подобно не се случи. Напротив, както по-долу някой е писал, руснаците започнаха да произвеждат и изнасят суровини, които по-рано внасяха.

55

Анонимен

преди 6 години

В санкциите влиза ускорено построяване на "Северен поток 2" и работа на "Сев.поток 1",на пълен капацитет,да видим руснаците,ще ги запълнят ли с газ и шамаросване на гаутата,като булгурстан,за да не строят никакви "руски" проекти,за директна доставка на руски газ,а за наказание на Русия,да получават руски газ през Турция!!Ама стадо,стадо-о!

54

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Гледам че тук червените фенове главно на лозунги го карат.Ще им помогна и аз с няколко такива, белким им се вдигне малко самочувствието..."Да живее международното положение""Съветските болни- най-здравите болни" Ама те и руските май са така..."Рейгън-враг 1 на Тутраканската селищна система"

53

Питам

преди 6 години

Знаем го това единодушие,кой не е с нас е против нас,не слушкаш ли спиране на фондовете и "умни и красиви" ти се търкалят по улиците докато не се"вразумиш.Плюя на такова единодушие!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Орбангутаня и той ли единодушно....хахаха