7

До 3

преди 6 години

Голям си *** бе мен, то не гледа че опозицията рече, че мнозинството прави каквото си иска, ами тръгнало да предполага кой защо протестирал, бил ли взел от пак или не. Сейрджииски коментари колкото щеш

6

Анонимен

преди 6 години

Как един продажен българомразец-русофил не си купи вила в подножието на Байкал а се се навират във Брюксел,по цял ден разправят колко хубаво било във братският им народ пък друг имотите им на на светлинни години от масква,що ве руски доностници?

5

Анонимен

преди 6 години

ей на БСПто само им пречеат, не успяха да си купят властта и сега мрънкат, ли мрънкат, няма пари, няма измами, няма далавери, само им пречат... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?

4

Юруш!

преди 6 години

Давай, Корни!Дерзай!Чрез нахалство към прогрес!Ако не успееш да капичнеш това Народно събрание и да предизвикаш нови избори, то може би ще докачиш още някой и друг милион - ще ти дадат, за да не им разваляш рахата!Теб не че те е грижа за народ и родина, ако те беше грижа нямаше да скачаш от партия в партия, при това - диаметрално противоположни! Теб те е еня единствено за джоба ти, ако сега не го напълниш, кога?Щото станат ли нови избори, я успееш да влезеш във властта, я не!

3

Ще се поболее Корна!

преди 6 години

Ще се разболее от злост заради това, че не може винаги и навсякъде да налага капризите си и особено затова, че сега се усвояват милиарди за магистрали и саниране, а тя не може "да бере" с пълни шепи, защото не е на власт! Може само да си пощипва по мъничко оттук-оттам.Но тя е научена на друго! Някакви щяха да ги пребият по площадите, но когато дойдоха на власт, Корнето - хоп, наготово прилапа външнотърговско дружество и напълни гушка.Сега пак наготово стана БСП-член и лидер,но не стана премиер!

2

Анонимен

преди 6 години

БСП да напусне България в Посока Москва ще е най добре ,казах Москва не САЩ,щот имат навика да бъркат пътя

1

Анонимен

преди 6 години

"" Бунт в червено: БСП напуска Председателския съвет на парламента! "".................вся власть советам ... сега и веднага !