26

Анонимен

преди 6 години

И АЗБУКАТА, И ЕЗИКЪТ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ КРЪСТЮ МИСИРКОВ.ЗАТОВА АЗБУКАТА ИМ СЕ НАРИЧА МИСИРКОВИЦА.

25

до 18

преди 6 години

Между 1918-1945г.Македонците са били прави сърби.През1944г.на конгрес на ЮКП,в Босна се приема да се създаде Македонска република в СФРЮ, да им се създаде азбука и език.

24

...

преди 6 години

тия макета или да вземат най- накрая да си признаят, че са част от България и българския народ или просто да си гледат работата. Постоянно им подаваме ръка и ги каним и подкрепяме те постоянно се правят на тарикати и ни плюят. Ясно е, че за 45 години комунизъм сърбите са им промили мозъка, но ако по- голямата част са с наше самосъзнание да взимат нещата в свои ръце и да се присъединяват към нас мисловно и политически и нт., ако не да се оправят. Тва е бъллгарска територия, както е добруджа и др

23

Анонимен

преди 6 години

ББ трябва много да се пази, че доста едър човек и колената много се товарят, особено при спортуване.А и годините си оказват влияние.

22

ххх

преди 6 години

Ама кво пише на паметника Самуил цар на българите ,а стига спамете

21

Анонимен

преди 6 години

И двете западат икономически и измиращо от мизерия население след 1989 г. и не е ясно за какво се натискат да са в ислямския ЕС и НАТО като нямат полза.

20

Македонец

преди 6 години

Очигледно на балканот треба да помине многу многу време и нови генерации за да доде до помирувае! Едно не разбирам како во последните години грците ви се поголеми приатели од Македоците иако сте (вековни неприатели)! Народот и политиката немаат ништо заедничко!

19

morelini

преди 6 години

По добре късно отколкото никога.Тази стъпка трябваше да я направят още много по рано но явно сега е трябвало да стане.Да се признае общата ни история да се честват общите ни празници зер...това си е бил един народ преди на някой *** да му е хрумнало да направи 2...Хубаво го каза Борисов...от вас по близък народ нямаме...И си е така.

18

Анонимен

преди 6 години

България и Македония са 1 държава разделена на 2 или 3 парчета от ЕС и НАТО на Берлинския конгрес и Ньойския договор, което не са "договори" а подписани с пистолет насочен срещу българите.

17

Очевидно

преди 6 години

До ОчевидноНашата позиция трябва да е подобна на гръцката-Македонска нация съществува от 1918г,а македонска държава-от1991г.Преди просто тия неща не ги е имало и приказките за македонско Средновековие са пълна лъжа,както и за македонската античност!Естествено,македонците никога няма да признаят тия факти и ще си държат на тяхното-измислена нация,измислена държава,измислена история.Ама тяхна си работа-да се оправят сами,м***та им!То скоро шиптърите ще ги разкатаят,със или без ЕС,няма значение!

16

Фил

преди 6 години

Баце аве как така тия македонци ,албанци хем НЕ са в Европа хем взимат по-големи заплати от нас, това доказва ,че много крадеш и не те интересува народа-факт

15

Очевидно

преди 6 години

Борисов май пак ще предаде България!Ама пусти еврофондове-трябва да се угажда на Началниците....А се чудим що никой не ни бръсне за *****!И постоянни скандали.Ами след като нямаме държавна позиция по тия въпроси приета с консенсус и която да не се мени според това кой е на власт-така ще е!Специално за Македония трябва да се поучим от гърците-те твърдо попариха античните напъни на македонците!Каква трябва да е нашата позиция?Следва продължение.

14

Анонимен

преди 6 години

Много разбирачи, много нещо... като гледам по форумите (не само тук) колко "начетени", "запознати" и "осведомени" хора има, направо се чудя как сме на това дередже?! С толкова "интелигентни" хора си мисля, че трябва да заемаме едно от челните места по успехи в света... а в деиствителност какво се получава: когато трябва да се говори и да се действа, няма абсолютно никой и на другия ден пак си дудняме празни приказки и се правим на много умни по ФОРУМИТЕ....

13

Анонимен

преди 6 години

Е най-много ми хареса как бб щял да дава съвети за усвояване на евросредства, то макето си знае как да краде и без да го учиш

12

u4en

преди 6 години

Макета.дръште се за бугарите и всо буде ОК !

11

Анонимен

преди 6 години

Македония не същестува като държава още преди Византия а и Византия е унищожена от турците. Дори Гърция няма нищо общо с древна Гърция защото древна Гърция е унищожена от Рим.

10

Българин

преди 6 години

Не са ли 114 години от Илинденско-преображенското, а не 104 ???

9

Анонимен

преди 6 години

Борисов не знам дали осъзнава какъв автогол си вкара с тази визита.Но хайде, той си е простоват и толкова му е акъла, като види камери и започва да играе.Но няма ли съветници и администрация. И те за какво взимат заплати от данъците ни.

8

Зозо

преди 6 години

В отговор, Радев за 3-ти Март ще покани Вождът Ким, Мъдуро и Асад, като лично им телефонира :)

7

Анонимен

преди 6 години

- чук-чук..- Кое е?- Велика Албания- ами влез тогава