82

Сокол 9

преди 6 години

82 Китай се развиваше бързо до един момент сега лека полека забуксува а тепърва ще влезе в капана на средните доходи . Иначе имат потенциал да станат първа икономика на земята . Все пак по население са ЧЕТИРИ пъти колкото Щатите . Но има още много време . Да му мисли Русия какво се случва в задния и двор в Сибир

81

Анонимен

преди 6 години

Открит сблъсък Русия САЩ в Сирия? Кремъл мълчилосионаджиите са се абадрискaли :)

80

ААААА

преди 6 години

ЦВАЩ ИСКА ВОЙНА,НО НЕ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ.ИЗПОЛЗВАТ НАТО ЗА ТЯХНИ ЦЕЛИ.ДРУГИТЕ СТРАНИ ПРОСТО ПОКОРНО ИЗПЪЛНЯВАТ.ЗАТОВА НЕ МОГА ДА ГИ НАРЕКА ВЕЛИКИ СИЛИ,А МАРИОНЕТКИ

79

Факт

преди 6 години

До Сокол 9Може би отричаш бързото развитие на Китай и опасността която представлява за доминацията на САЩ?Както и че единствено Русия пречи на Америка да подчини Китай?Е това е класически случай на късогледство.

78

Анонимен

преди 6 години

С300 и С400 са слепи като къртици. Не видяха нито един израелски самолет, сега щели били американски да засичат.Абе пийти си лосиона и не се врете между шамарите.

77

Анонимен

преди 6 години

До jimmyМожно да не гледат грозната физиономияне можно. А можно да си одиш у сибир?

76

Анонимен

преди 6 години

Сблъсъкът ще продължи докато спукат надуваемите С300 и С400, които пазят небето над Сирия :)

75

Анонимен

преди 6 години

Кремъл не коментира възможността ситуацията в Сирия да прерасне в открито противопоставяне между Русия и САЩкоментарите са излишни. На блядухите им е ясно, че ще издържат час-два в най-добрия случай.

74

Санкции до дупка

преди 6 години

И пълна изолация на Блядистан от Цивилизования свят.

73

Сокол 9

преди 6 години

На САЩ им трябва бърза война с Русия,въпрос на оцеляване--------------------------Пълни глупости , а бе вие имате ли поне грам мозък под дебелите си черепи

72

Сокол 9

преди 6 години

74 Не е задължително , поне за ега се бият рамо до рамо срещу ИД кюрдите и иракчаните . Всичко ще се оправи просто трябва време , прекалено много възли са се заплели в Близкия изток а основния е между шийти и сунити

71

Анонимен

преди 6 години

Виждаме демокрацията в Либия, Афганистан и Ирак. Ирак се разпада, още не са го освободили от ислямисти. Сега ще се сбият Ирак и Иракски Кюрдистан за иракски градове, които кюрдите завзеха, биейки се срещу ИД, ще се сбият и за нефта на Ирак.

70

Факт

преди 6 години

На САЩ им трябва бърза война с Русия,въпрос на оцеляване!И не заради самата Русия,а заради Китай.Америка спокойно можеше да си позволи нова Студена война с Русия и бавно икономическо задушаване,ако светът беше като тоя отпреди 2000-та година.Ама не е!Китай им диша във врата и до 10 години ще ги изпревари по всички показатели,вкл. и военна сила.Тогава ще стане и недосегаем.Обаче засега не е и на практика Русия го пази!Падне ли Русия-пада и Китай.Това е същността на проблема.

69

Анонимен

преди 6 години

66 Глупости на търкалета , толкова си далеч от истината , но толкова ти е акълът

68

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Още ли твърдят рубладжийчетата, че Тръмп е избран от Путин... - че той да не е мазохист...

67

Анонимен

преди 6 години

67 В Афганистан никога няма да има оправия . Либия не е държава ,а Ирак ще се оправи макар и в по малки граници

66

Анонимен

преди 6 години

68 Путин , как кой , през цялото време е той

65

Stamat

преди 6 години

A koj pali oganq???

64

Анонимен

преди 6 години

Защо не си оправят кочините Ирак, Афганистан и Либия. Там няма руснаци.

63

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 35Ма нещо санкциите мъчат най-много "санкционерите", сащарски компании си въртят бизнеса с Раша и не им пука, европейците настояват за премахване на санкциите, че няма кой да им купува ГМО-тата и ги погна безработица + малоyмията на сбърканата бабичка-мигрантофилка, дето заради извратената си страст погубва Европа. Та, свери си часовника и недей като котарака да ходиш подир козела и да чакаш да му паднат м..те та да си хапнеш, че центовете ти намаляха.