195

Анонимен

преди 6 години

Ами отменете робството роби или ви харесва да ви тъпчат за без пари. Взимайте байрака почвайте. Ама сте страхливи и мързеливи сакън да не ви секнат стотинките. РОБИ !!!

194

Владо

преди 6 години

Пари няма

193

Анонимен

преди 6 години

На запад и на изток робите са си роби. Който може да намери нещо доходно си е добре навсякъде.

192

Владо

преди 6 години

И другия живот като имаш пак възможност да ме срещнеш ако си пораснал и насъбрал малко заплати може да продължим дебата . Кой има повече. 500000 цял живот в сметка. Хахахха льольо проекта септември ми е толкова било то с пари от европа

191

Анонимен

преди 6 години

Варна машино, колко пари изкара?

190

Варна

преди 6 години

Бях в чужбина , взимах голяма заплата , развих се бързо с много труд и късмет , но не ми хареса начина на живот , много затворени хора , гледат на теб като на престъпник , като на човек втора ръка. Реших и се върнах отново тук. Не се оплаквам , средно платена работа , семейство , приятели , на село , плажче , СПА от време на време , но манталитета и хората са кофти (в това число влизам и аз). Вечно сърдити , намусени , мрънкащи , бой по сфетофарите. , псувни .....и реших : Германия ще е:)

189

Владо

преди 6 години

Аре . Комплексара 8500 доход. И да купиш нещо на малкия стига се стискай. Маниак успех ти желая . Живи и здрави

188

Анонимен

преди 6 години

Нормално е "мечтата" за Западна Европа да избледнее. Кой иска да живее с джихадисти? Истината е, че българите ходят в чужбина за пари и от неволя. Ако заплатите бяха високи в България нямаше да си мръднем пръста да ходим в скучната ислямизирана Германия.

187

Владо

преди 6 години

Ейй как позна бе за сергията. Абе ти да не си оня петьо къде се крие за 2лв още не си ми ги дал за оная дебелата краставица. Евала ***. На теб къде ти избива? На терасата пияната мотика с емил димитров или по страшното? Кожени кайшки и пластмасови топчета? Гледай сега не търся селски мохабети

186

Анонимен

преди 6 години

Тука говорите само за пари. Бил съм в чужбина и съм изкарвал пари, но се върнах да си ги харча тук. Там живота е много кофти. Манталитет, храна, обкръжение са супер зле. Какво хвърляте разни цифри. Живота не е само пари. На двора на скарата със салатата и ракийката, на плажа, на планината, със семейство и приятели - ей това е живота. Пък който иска да блъска в чужбина и от работа в къщи нека си ходи. Аз повече на гурбет няма да ходя, стига ми.

185

Анонимен

преди 6 години

*** ами не си чак толкова голям виж Пловдив да хубав град. Въпросът не е да се мерим, щото аз може и повече да имам тук в БГ, но никога няма да се похваля, щото с 2-те ръце и ума, защото просто съм оцелял тук БГ, което е повече от твоето. Не се хвали с пари човече, защото всеки немски *** може да се похвали с по-голяма заплата от българската. Проблемът е в начина на мислене.

184

Владо

преди 6 години

*** голям човек си. Изби селските комплекси та скъса. 8500общ и 1000 през май.... Ехе знаеш ли къде е другия май. Никой не те пита колко. Ти май си единсвения с. Такава заплата който се надува във форумите.

183

Владо

преди 6 години

Чиче ,ако пиша правилно ще отвориш ли още една бутилка вино? Аз ти свалям шапка ти го взе лично. 8500 общ дохот ... Цурвулчо 8500 големите пари ли са? Геймъра на връх мъде за 8500! Ари ве ми ако ти кажа ,че доста над дохода ти общия е новата придобивка на любовницата ми кво ще кажеш и плюс тва само със ***.в нас да си лежа може и повече да извада. Без образувание и без да се напрягам . Да си жив и здрав със здраве да ги харчиш

182

Анонимен

преди 6 години

Даже и да е истина?Колко българи вземат колкото теб?Все си мислите, че понеже не сме в България...и всички сте Ай-ти специалисти с по 10К заплати!.Хайде холанДа не си знаем кирливите ризи!...Ами повечето ми колеги са така. Някои си направиха цели клиники. Аз съм скромен.

181

Анонимен

преди 6 години

*** откъде се взе такъв забогатял, да не си тръгнал от онова село БГ? Сигурно там си бил грозното патенце а на запад си станал бял и красив лебед само че без душа- човек на парите, адвокат на дявола.

180

Анонимен

преди 6 години

Прочети историята-руснаците винаги са ни помагали. Ама докато има такива като теб и г-н Росен Плевнелиев, нищо хубаво не чака България....Добре е да прочетеш малко повечко

179

Владо

преди 6 години

Цинично човече. Евала. Ти разцепи мрака с тая заплата. Сигурен съм че и немците като те срещнат ти се прават на приятели. Граф фон селския от България. Ту едната ту другата .е и . Кво претендираш за запада че е по добрия вариант. Колко като теб взимат тези пари? Или искаш да се дърпаме с amg -тата

178

Анонимен

преди 6 години

Те на запад ако останат на нашия хал (само с пари за храна) само след 10 години населението им ще се съкрати наполовина. Ако няма къде да избягат ще се хвърлят от прозорците на небостъргачите.

177

Анонимен

преди 6 години

Нали ти казах - да не ме мислиш...с 8500 общ брутен месечен доход...криволяво свързваме 2 та края...с по 2 половинки заплати отгоре всеки май...и всеки декември...с 4500? върнати данъци за миналата година....не е като в България - с 300 , 400? месечно!Кретаме някак!...Че аз тука изкарвам повече. Освен това давам заплати на две сестри и санитарка.И сам съм си шеф.

176

Владо

преди 6 години

Радвам се за циничния. Тихо да не чуе родата ,че ще те опънат със заеми няма събиране. Радвам се за теб,ако е така..понеже претендираш за повече само толкова ли можеш? Вечер да си бройш заплатите и да чакаш 01. Добре хубаво направи нещо с тия пари. Остави след себе си нещо. Помогни си ти и помогни на хората. И да ги бройш всяка вечер няма да се удвоят . Инвестирай било то да си на парите си. Или викаш късмет .неска има утре няма