13

Анонимен

преди 6 години

до 13 Трябва много голям заблуден *** да си за да купуваш евтините *** от Лидъл. Кой хранителен продукт е вкусен и качествен в този Лидъл? Всичкото е отврат. Викам си че само месото, но то всичко....Искам да ти кажа за един немец преди 6-7 години като се запознахме и му казвам, че Лидъл строят в България...и той: В германия само най-големите бедняци купуват от там. Ти такъв ли си в България? Там продават най-големите ***, както и в Кауфланд.

12

Анонимен

преди 6 години

Дрън, дрън, нещо да се пише.Цените в Лидъл БГ са по- високи от цените в Лидъл Фр.

11

Анонимен

преди 6 години

Ау а пък за пенсии това нои са зазатвора за 40 години стаж на пътя 180 лева тия са направо данс да мине и да ги закрие всяка година плащаме здравни осигоровки финансови къде отиват тия пари данс да мине и да ги оправи

10

Анонимен

преди 6 години

Малки друг път едни дънки едни обувки 50 лева много малки бре за една минимална едно уиски 20 лева една бира 3 лева една кола 3 лева ако си неженен какво правим семеиства с 400 лева на борсата дават 236а живеи де и се жени една жена като идеш на купон и кръчма 50 лева с 400 лева ще стоим нежени и само мрънкат аде малко са им а един сателит 30 лева един нет 20 за какво говорим а данъци тия къщи да не вървят с вода а ток 80 100 лева дето е и лято и се чудим лятото що е 80

9

Хахаха

преди 6 години

Просто защото народа живее в немота. Майка ми с 40г стаж взема 160лв, добре че съм сз че иначе е умряла от глад. Освен това издържам семейство с 1000лв. Е бати скапаната държава. В Европа белите хора ги вьемат тези пари за седмица ама нали сме блатото на Европа.

8

Анонимен

преди 6 години

Е да това че цигарите и алкохола са най-евтини и парцалите 2 употреба и такива дето никой не ги продава в Европа, въобще не са база за сравнение, за храната да не говорим и че е по-скъпа и безкрайно по-некачествена. Да не говорим за стоки от бита, препарати и хиляди други неща от първа необходимост, лекарства фалшиви...........Абсолютно несъвместима е родната картина с европейската

7

Анонимен

преди 6 години

кат въведат еврото ще ги стигнем и задминем...да съжаление

6

Анонимен

преди 6 години

Смешна констатация целяща манипулация на масите.Заплатите,какви са в сравнение с изброените държави,качеството на продуктите ,има ли разлика?

5

The vice

преди 6 години

Най- евтино е може би но не е сигурно!!!в големите супермаркети в Англия доста работи са по евтини за Храна не за цигари щото цигарите не са храна!!!!!!стига са ви манипулирали ,че живеете евтино!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Качеството си е за тези цени. Между сирене тук и там- разлика- Балкан! А заплатите и пенсиите се различават в пъти. Несравними неща сравнявате.

3

Ко?...Не!

преди 6 години

"Новината" е разпространена от пресцентъра на ПП Гроб....

2

Анонимен

преди 6 години

A качеството, какво е?

1

Шведа

преди 6 години

Добро Утро, Вера!