29

Анонимен

преди 6 години

Вземете оправете тъпоото КАТ ! Само ттпите фуражки още нямат никакъв ред на опашките . Всеки ден скандали , псувни , бавене. Всички администрации си сложиха система с номера и облекчават все повече хората. Само глупавв полицай , неможе да си сложи ред в двора.

28

'Панаири, панаи

преди 6 години

Само празни приказки...Трети мандат говорим за електронно правителство, а ето отново само лозунги, шум да се вдига и медиите да пърхат около Божеството. Да, медиите са виновни, те лъжат, че ББ работи.Не Боко, не искаме гишета, искаме интернет обслужване. Искам да си общувам с администрацията от офиса си, от дома си. Искам аз да си принтирам документа или да ми го изпращате по пощата.Не искам да нося документи, искам служителя да си отвори интернета и да си го види. Той да си прави справката

27

Анонимен

преди 6 години

Да му кажа на Плондира от Банкя, имах работа в общината на град Комо. Чисто, подредено, мрамор, красота. Беше работен ден и видях само ТРИМА, да, ТРИМА граждани които бяха дошли за нещо си. Тихо, чисто, спокойно. Ня като у нас пършиви служителки с пърхут по жилетките, дебели и с гаден израз на лицето, готова веднага да те върне без повод. Да дойде Плондира и види как се отнасят с инвалидите на ул.Д.Хаджикоцев за да вземат винетки или това което им се полага. Такава отврат са, че да ги убиеш им е

26

Така е

преди 6 години

До Анонимен 24 Какъв *** те гони? Бойко Победителя.

25

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 24 А преди Борисов живота ни къв беше убав , убав!

24

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 23 Ами не гледай първа страница , а последната. Там има секс обяви и денят ти ще бъде добър.

23

Отговор

преди 6 години

До Баба Пенка 3 Пропускаш че 300 те обещани лева са до края на мандата Бабо Пенке.Дай да го свалим след година и ще видиш само 80лв. След това нищо.

22

Анонимен

преди 6 години

Дебелия и изпростял чичка пълнеше с калинки администрацията за да му гласуват, днес ще ги попържва! Нали събра отпадъка на БКП, излъга хората за трети път, днес се сетил, че превърна живота ни в кошмар. Колко време е премиер, тези дни ли разбра, че живеем в Провалена държава, по определението на Аврам Ноам Чомски. А кой я провали, кой ни направи най-бедни и болни, Най-губещите умни и млади българи? Той с безброй предателства и кражби, измами и лъжи, само и само да е премиер. *** е!!

21

Анонимен

преди 6 години

Не знам за гишетата, ама със сигурнсот като видя този *** на първа страница и ми отива деня на кино.

20

Така е

преди 6 години

Брово Борисов. Така се става победител.

19

Пешо

преди 6 години

Електронен бат Бойко нема ли да направят?

18

Яяяяя

преди 6 години

Тоя не е ли на кьорсофрата на Негово величество или селския му произход няма място при синята кръв? Е,поне ще е благодарен,че величеството му отвори пътя към унищожението на България и го крепи на власт. Малко ли е? Навярно и подаръка ще е премиерско-благодарствен.

17

Анонимен

преди 6 години

Две думи - Електронно правителство.

16

Пешо

преди 6 години

Гласувайте пак за шопара от Банкя и ще се оправи!

15

Анонимен

преди 6 години

Боко е направо цар на празните приказки.Даже герберасите не му вярват,ама няма на къде ще търпят нали е по партиина линия!

14

след като ни

преди 6 години

изпонастрои магистрали и ни санира, сега б.б. Се е захванал да бори гишетата.ХвалаЧе без него слънце не изгряваМа това че отдавна има програма за електронно правителство значение нямаВсичко започва и свършва с негоБат бойко програми не четеСамо книжки за винету

13

Анонимен

преди 6 години

В община Витоша каква мъка, то направо си е наказание да искаш нужния документ. И ги хващаха с белязани пари и най-хуманният съд пак ги върна на работа. Не може да си собственик от 6 цифри нагоре и да не очакват нещо да им дадеш, ще те въртят, бавят, докато не им дадеш, това е!

12

БАЙ Иван

преди 6 години

"Не може на места услугата да струва 2 лв., а таксата към банката - 3 лв"Може може....и в КАТ и в НАП внася се в една добре известна банка СиБанк...

11

Пешо

преди 6 години

Глупости на търкаляци някаква калинка е взела земята под КАТ и ще то бутнат да направят нова бизнес сграда а КАТ ще го изместят извън София а бат ви Бойко подготвя почвата!

10

Анонимен

преди 6 години

Подадох заявление в Община Велико Търново и месец нямам отговор ? С лице към хората !