32

Ботев

преди 6 години

"българката" Сани Алекса и брат и Майк Михаел.. ебсимамата тез българи. Както коментираха източно германките през социализма са смуглите гларуси по родните плажове "български инжинер прави зер шйойн секс, но много черен и много мирише.." ..

31

Анонимен

преди 6 години

Жена, която стои или се връща при мъж, който я бие си заслужава участта. Друг е въпросът дали в този случай това е истина.

30

Стамат

преди 6 години

Господа, местя. Кой е с мен?

29

Анонимен

преди 6 години

ДА ЗАБРАНИН НА ЩВЕДИТЕ ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ! ДА ЗАБРАНИМ ШВЕДСКИТЕ МАСИ В БЪЛГАРИЯ !

28

Snorky

преди 6 години

Тая не спря да си прави реклама на гърба на човека. То бива наглост ама чак толкова...

27

Британски джентълмен

преди 6 години

П.С А ти с колко румънки,полякини и испанки си бил , понеже явно онея са били щото са ,,гола вода'' ;-)) вервай ти кво ти казват жените за чиста монета !!

26

Британски джентълмен

преди 6 години

До Анонимен Нещо бъркаш друже, британските мъже чукат и азиатски теснячета където си пожелаят могат да играят с Кеш-а общо взето а източно-европейките са им за развлечение или и да я напомпи онези доволни че те гладни кучета *** поне децата им бели хор ще бъдат. А английските хипопотамчета както ги наричаш хич не харесват Бг-ри никога няма да си вземе такъв за мъж .може 1 път да се излъже за една нощ но иначе с мъже под техните доходи никогиш, те за шоу си имат Черни кончета ;-000

25

Анонимен

преди 6 години

Вчера четох статията, в която независим свидетел - несвързан нито с въпросната Сани, нито с въпросния Сами, споделя че е видял госпожицата да пада по стълбите мъртво пияна, да се кара с барманите и т.н. На свидетелят най може да се вярва. Тези двамата сиамски близнаци Сами и Сани не са сваляли шишето от устите си, доколкото се разбира.

24

Теди

преди 6 години

Можеше да си спестят много неприятности, още в началото. Когато видиш, че връзката ти не върви на добре, се разделете. Не сега да се бият, съдят и т.н.

23

анонимен

преди 6 години

Ами да го съди-всеки ден тука ще я гледаме.

22

Анонимен

преди 6 години

тя каза.., той каза.. тя каза.., той каза..., те казаха и тн. едно и също. майната й на тая. да се прибира в бг и няма да има проблеми. тук всички са готини и жени и мъже.

21

Между редовете

преди 6 години

Сани Алекса за шведа: Не му искам парите... малко уиски на някой чужда сватба и ще му простя, че не можа да ме задържи на стълбището да се претрепя.

20

Анонимен

преди 6 години

До Британски джентълменХиляди българки доволни от британците??Ахахахах, сигурно се шегуваш пич. Повече пт 90% от българките женени за англичани се развеждат до 3-та година. Британските мъже били гола вода в леглото- така казват българки, полякини, испанки и румънки с които съм говорил.Трябваше да кажеш, че английските жени- хипопотами са луди по българските мъже!

19

Британски джентълмен

преди 6 години

Тук при нас за шамар доказан влизаш в затвора, Жените са на почит и са богини всичко правят за кеф не за пари .Съседите изпяват всичко защото са отговорни хора а не се крият зад вратите нищо незнам нишо не съм чула те добри хора глупости на търкалета. Британската жена е вярна на мъжа си до раждането на 1-то им дете после всеки си живее як купон мъжете с евтинки източно-европейки , британките с афро-американци ;-0 супер е всички са доволни

18

Анонимен

преди 6 години

не е луд този, който яде баницата, а който му я дава

17

Анонимен

преди 6 години

Спонмям си навремето историите с джако. ИЗлезе една история за изнасилване на момченце, и те помчнаха да валят през ден. Смешки. И тука същата работа.

16

Анонимен

преди 6 години

досега си е мълчала, сега като започнаха атаките по шведите, и тази ще излезе мъченица. ЗА жената - камериерка ясно, обаче сега плеймейтка спала с швед, ще се чуди как да го одруса.

15

Британски джентълмен

преди 6 години

Жените ви са много по умни от вас водят си носа ,а вече ви и смениха с чужденци а вие си лайте тука и лъскайте Мара с 5-те баджака.

14

Ужас

преди 6 години

Типичните бг коментари....

13

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите, явно има и българи с акъл в главата, които задават правилните въпроси.