236

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ами ако мажоритарната система се окаже по лоша??! Трябва да излезнат безпристрастни спецове пред трибуната на народното събрание и да кажат... Аз подкрепих Слави на референдума, но да не се окаже че съм взел грешното решениие!Иначе съм за ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!

235

Анонимен

преди 6 години

"суверена" отново излезе от погребалната агенция.

234

Анонимен

преди 6 години

На зла круша - зъл прът!...на зъл прът - зло куче !

233

П.Петров

преди 6 години

До ЕдинИнформирай се малко преди да пишеш глупости!Мажоритарният вот определя САМО НАЧИН НА ИЗБОР И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛА ЗА ОТНЕМАНЕ НА МАНДАТ!Мажоритарният вот означава, че бидейки народът все така ***, волята на малкото по-интелигентни по никакъв начин няма да е представена. Означава, че хора с пари или скандална популярност като Марешки, Гергов, Азис, Николета Лозанова, разни ритнитопчовци и т.н. без да имат необходимия ценз, ще решават какви да са законите в държавата.

232

Обикновен българин

преди 6 години

Уф, разкарайте тоз ***. Ни мойм го дишам.

231

Аз

преди 6 години

Трето се направи всичко възможно да няма никаква информация и организация спрямо Българите в чужбина. Четвърто, вотът ЯВНО беше манипулиран чрез незачитане на валидни бюлетини, грешни преброявания, нарочно направени грешки с цел инвалидация на валидни бюлетини т тн. Пето политицити току що ви казаха - вашия глас 5 пари не струва и ние не го зачитаме. Ей така ви се подиграха посред бял ден. Шесто да не говорим за отвличането на вниманието... Какво повече искате?

230

Аз

преди 6 години

Добре де аз не мога да разбера какво още трябва да се случи, че да се сабудите? Нека оставим Слави Трифонов на страна, погледнето цялата картинка отстрани. Първо няма такава държава където образуването на референдум та е толкова трудно и сложно (ха! защо ли?). Второ ви орязоха половинта въпроси, били незнам си какви и тн.? Добре де аз като Българин не мога ли да задам на обществото какъвто и да е въпрос и съответно не може ли аз да реша дали да отговоря на този въпрос или не, вемсто някой друг?

229

Българин

преди 6 години

Народ - който лъже и печели на гърба на комшията си ,краде от здравеопазване ,образование,псува се от джиповете ,пуши контрабанда ,пие контрабанда ,краде пенсията на родителите си ,таргашене е от 200години - - - калчотене на ГАЛЕНА ,МАЛЕНА ПРЕСЛАВА къв да му е премиера освен бат Бойко футболиста !

228

Слави Трифонов

преди 6 години

нема такава държава !!!

227

Слай Трифоно

преди 6 години

бат Бойко и елитните мафиоти ,патриоти,депесари ,седесари,бесепари и т.н.как се подиграха с народу евала !

226

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 239.Въпрос на лично усещане. Аз не харесвам Трифонов, защото считам, че е ***, алчен стиснат, безскруполен и нагъл селски тарикат, който от край време паразитира на гърба на доста по-талантливи "приятели". И имам съвсем обективни наблюдения, за да си мисля така.

225

Българин

преди 6 години

Кво искате от политици зачеркнали 3500 000 хора гласували на референдума !освен затвор и разпускане на парламента !

224

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да обясни защо повечето са срещу Слави? Без сарказъм, сериозно, защо се случва това?

223

П.Петров

преди 6 години

ППА Трифонов е изключително *** ***!

222

П.Петров

преди 6 години

Народът е ***, ама много ***. Трифонов не е народът, но имайки медийна изява можа да манипулира и излъга тълпата, да гласува за референдума му.Мерси! Парламент от местни мутри, чалгари и футболисти не искам! Няма нужда да хабим 4 или 8 години, за неудачни експерименти!Мажоритарния вот не прави избирателите по-умни, нито избраниците по-отговорни!Когато избирателите се научат да гласуват според програма, цели, срокове, резултати, изпълнение и изискват спазване на предизборните ангажименти чрез протест или бунт, тогава ще имаме демокрация!

221

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли, че до вчера сме живели в демокрация?

220

Анонимен

преди 6 години

Слави е прав за едно нещо. Всички партии и депутати, ще бъдат изметени от народа, защото са престъпници и безделници.

219

сминдух енд чесън

преди 6 години

Отдавна е назрял момента с управляващите да се проведе разговор в друга тоналност и съвсем по различни инструменти

218

Анонимен

преди 6 години

Кой беше тоя слави, че не се сещам ?

217

Анонимен

преди 6 години

Парламента е едно блато пълно с тиня и тинята трябва да се изпомпа за да се прочисти блатото.