48

!

преди 6 години

Ако БСП припознаха че хората са гласували за тях на президентските избори, същите хора гласуваха и на референдума, обаче него не го припознават.

47

Анонимен

преди 6 години

Те партиите не са опрели до субсидиите.Ама, ако има нова партия, с лев на глас субсидия докъде ще я докара точно?Иначе да, поредното шоу. Със сигурност са се наговорили кой за какво да гласува.

46

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ ***!

45

късмет

преди 6 години

Цвък и групата се молеха да излязат сухи от клопката и да загубят вота. Късметлийчета!

44

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да се съберат на жълтите павета 10000 човека и ония вътре ще напълнят гащите и ще има пак да им дават указания: "Главите между краката и лягайте зад седалките!". Някои може да са забравили, но ще им бъде припомнено ... този път е възможно и да е по-осезателно.

43

Излъганата камила

преди 6 години

ДПС-то, основният работодател на Слави, нещо му изневериха.Горкият, сега сигурно се чувства "прелъстен и изоставен".Вай завалъ.

42

Чикън

преди 6 години

Поредният спектакъл от програмата на театър "Народно събрание".

41

Анонимен

преди 6 години

Спомянте ли си пресконференцията на БСП след първия тур и референдума, спомянте ли си какво казаха тогава и кака Кори и Гумен Гадев, а сега им вижте гласуването :) това е нагло, безочливо, арогантно......... но най-странното е съвпадението на позициите на ДПС и патриотитите, *** какви патриоти са тия бе

40

Анонимен

преди 6 години

Не вярвах, че т.нар. "патриоти" могат да се сдушат със сарайските *** за каквото и да било, обаче доживях да видя, че личния интерес е над всичко.Време е да се изхвърли ***!

39

Анонимен

преди 6 години

Не съм виждал в София политик в градският транспорт. Защо? Нали затова бутнахме комунизЪма за да няма привилегии и "свои" хора", които да са недосегаеми?Кога политиците ще взимат минимална пенсия и заплата? Кога ще се возят в градският транспорт? Кога самите те ще усетят тежестта на законите, които сами приемат.Тези приличат на палачи. Колкото и да убива палачът няма да го заболи, ако някой не му резне главата и на него. Това май искат тези. Кръв."Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я..."

38

It's show time

преди 6 години

Слави газ ще пи.кае довечера, което може да се окаже и неговата "лебедова песен", въпреки че за този селски юрдек това звучи перверзно.

37

Анонимен

преди 6 години

"Свободата не ще екзарх, иска Караджата."Любен Каравелов

36

Анонимен

преди 6 години

Добре де мажоритарният вот щял да донесе проблеми и бил само в Африка. А такива субсидии къде има? И в Африка няма, да не говорим за Европа. Защо поне субсидиите не съкратите да станат верно 1 лв. за глас. А сега за какво са им на партиите тези пари? Според мен не само субсиите трябва да изчезнат, а и скъпите коли в НС и всякакви привилегии за народните изедници. Не може в най-бедната държава в Европа и една от най-бедните в Света да има лукс около политиците.Трябва да ходят на работа с колело.

35

Анонимен

преди 6 години

патриотите се цунаха с ДеПеСе, мисля вече всичко е ясно за тези

34

Избирател

преди 6 години

Защо трябва да вярвам на някой псевдоумник, че мажоритарната система е лоша, че е голямо зло и ще доведе едва ли не до апокалипсис. За 27 години едно е напълно ясно - настоящата сиситема генерира статукво на алчна кражба и безнаказаност. Какво пречи да се пробва дали нещата ще се пооправят с въвеждането на мажоритарна система, пък ако пак вървим на зле нищо не пречи да се направят нови промени. По-зле от днешното няма да стане.

33

Анонимен

преди 6 години

Странното е, че след 9.09.1944 г. няма един реален референдум.Или е закономерно. Все пак "народната власт" много се бои от народа.

32

Българин

преди 6 години

Никоя свобода на тоя свят не идва даром. Ще трябва да се извоюва. Щом не желаят да изпълняват волята на народа, то той ще я наложи със сила и горко на онзи, който застане срещу него.

31

Анонимен

преди 6 години

Комунистите гласували против намаляването на субсидиите за партиите, също и партиотите, и турските комунисти от ДпС.

30

КОЙ?

преди 6 години

Кой позволи, народният служител - Делян Пеевски ( Шишо ) едновременно да управлява крупни бизнеси и да бъде във властта????????????НЯМА ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ???? ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДСЪДНО???? АДСКИ НАГЛО Е!!!!!!!!

29

Илия

преди 6 години

Колко хитро го измислиха!!! Гласуването протече точно преди лятото, когато всички взимат отпуска и отиват на почивка.До края на лятото, енергията ще спадне и хората няма да излязат на улицата, за да защитят своята воля, своето бъдеще и бъдещето на техните деца.Мафията, кражбите и беззаконието ще съсипе държавата. Страната бива напускана от 50 000 всяка година. Нацията намалява със 100 000 всяка година.Всичко това, заради некадърните алчни управляващи.Имате ли бъдеще в такава държава?!?