11

...

преди 6 години

Тази ми преподавала 2001г. Мога да я сложа на едно нивосамо със Саздов. Няма по- противни преподаватели.*Никога за нищо не съм плащал, но знам за доста случаи от колеги, които даже св хвалеха.

10

Цонко

преди 6 години

Мдааа, иначе демокрацията ни съсипа държавата, нищо че агенти на ДС продължават да ни налагат изкривената си представа за морал и поведение! Поинтересувайте се колко от настоящите ректори, зам.ректори и главни секретари на държавните университети са "бивши" доносници на ДС. После потърсете връзката с отчайващото положение в образователната сфера...и обвинете демокрацията!

9

Анонимен

преди 6 години

Поредният парадокс в НРБ.На студента препоръчвам реализация в чужбина и ще е щастлив и ще е по-добре финансово и няма да има помен от преподаватели карикатури.ПРАВИЛНО СИ ПОСТЪПИЛ!!!ВИНАГИ ИЗОБЛИЧАВАЙ МРЪСОТИЯТА И КОРУПЦИЯТА!!!!!ТОВА ТЕ ПРАВИ ЛИЧНОСТ!!А НЕ ***

8

Анонимен

преди 6 години

Както винаги виновен е не престъпника,а този, който го е посочил

7

Ал Пачино

преди 7 години

Прословутата професорка ми е преподавала преди около 8-10 години. С една дума - ***, ИЗНУДВАЧКА СЪС НЯКАКВО САМОЧУВСТВИЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЙНО ОТ КЪДЕ ИДВА!!!! Асистентите и бяха едно към едно...Някакъв нейн прототип. Те бяха посредници между мързеливиците, които си плащаха за изпити и тази дебела и противна "дама". Между другото още ли мелодия на телефона й е саундтрака от "Кръстникът"?!?

6

КАКЪВ АВТОРИТЕТ?

преди 7 години

ДИПЛОМИТЕ НА УНСС ОТДАВНА СЕ КОТИРАТ МНОГО НИСКО - ПОЧТИ КЪМ НУЛАТА.

5

Анонимен

преди 7 години

Като се загледа човек каква ни е банковата система, финансовата и стопанската.Става му ясно на какво ги учат. Или някой ще каже, абе то не зависи от тях. Ами като незави си какво плащат на тези който ги учат.Като соц.грижили е института да наема преподаватели

4

Анонимен

преди 7 години

Проблема не е в скандалното провеждане на изпита, а в това, че студента го е разгласил

3

Анонимен

преди 7 години

УНСС = ПОРНОГРАФИЯ

2

Анонимен

преди 7 години

АКО В ТОВА УНСС ГИ УЧАТ НА ПЛАНОВА ИКОНОМИКА НА МАРКСИЗАМ ЗНАЧИ НИЩО.АКО ГИ УЧАТ НА ПАЗАРНА Е ДОБРЕ, НО В БЪЛГАРИЯ 27 ГОДИНИ НЯМА..ТОВА ЗНАЧИ НЕ СА НУЖНИ.ИЛИ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ. КОМУНИЗМА ПРОДЪЛЖАВА ДО ТРЕТИ КУРС И ПОСЛЕ Е АУТ.

1

фарс

преди 7 години

Пародия на образование! Естествено е да се пазят гадовете! :)