9

ККК

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянАко питаш местните точно какво ще им отрови въздуха и водата, 97% не могат да кажат ! :) ... единственото което не се разбра е колко пари са поискали зелените мафиоти от инвеститора зада не промиват местните мозъци.

8

Браво!

преди 6 години

Изобщо трябва да се забрани добива на всякакви стратегически ресурси. Всички външни "инвеститори" които искат да копаят в нашата земя трябва да бъдат изгонени от България. И да се даде ясен знак на света че тук вече няма да толерираме колонизаторски интереси. Да ходят да колонизарат африканците....Добре дошли са само инвестициите в чисти производства, био земеделие и високи технологии.

7

Анонимен

преди 6 години

Радев защо нищо не казва за пилота, който загина заради неговото безхаберие?

6

Анонимен

преди 6 години

това хубаво, ама защо така не застана и когато 75 % от хората в страната подкрепиха мажоритарния вот ? а да забравих между двата тура подкрепи референдума, пък после почна да шикалкави, защо ли

5

хх

преди 6 години

Когато закриват гр.Трън, а това неминуемо ще стане в рамките на 20 г. няма да е лошо да си спомнят коя партия и кой точно *** излъгаха трънските пенсионери да изгонят единствения инвеститор в този умиращ регион.

4

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

а след колко време ще изрази загриженост за ръста на безработицата там? ясно е че финтираха некой с едни пари, ама тия дето искаха чист въздух, като изпият хонорарите, ще разберат че тока с чист въздух нема да може да си платят.

3

KKK

преди 6 години

оффф, то беше ясно че от военнен акъл не може да се търси, ама чак толкова да си злеее. определено по зле и от Гоце!

2

Анонимен

преди 6 години

А нещо за националните референдуми досега, или за тях да не питаме

1

Анонимен

преди 6 години

Рече презедента и се шмугна зад гърба на жена си и полата на ***. Искаме си президента Плевнелиев, който не се криеше зад женски кюлоти.