361

Анонимен

преди 6 години

Работил съм в щатите точно IT . Сега правя същото в София.Арабина е абсолютно обейтивно прав за всичките си твърдения .Програмистите в БГ са и мързеливи и разлигавени до немай къде.

360

True

преди 6 години

Na arabite vsichko razlichno ot ovcha loj I imambaqlda im mirishe losho.

359

do ot London

преди 6 години

Оффф, кво като работиш в банка? Вече сме много дето работим по банки и никой не се хвали и не го има за постижение, не трябва кой знае колко много мозък да имаш. И не зная за теб, но аз подписах документ, където пишеше, че се задължавам да се отнасям с уважение и по еднакъв начин с колегите независимо от способностите и позицията им. Ако някого накараш да 'побърза' и завъртиш очи, това стига до шефа ти и чов. ресурси преди да се обърнеш и си на неприятна среща. Нямаш право да се отнасяш така.

358

пущиняк

преди 6 години

Линията е доста тънка- дали да търпиш унижение и да си получаваш високата за българският стандарт заплатка или да станеш, да му забиеш един в мутрата на този и да тръгнеш пак да гониш дивото на пазара на труда! Не че гардовете му е изключено да те пребият във втория случай, но пък и можеш просто на следващия ден да не отидеш на работа!

357

Анонимен

преди 6 години

Shto ne se probva toz "kanadec" da naravi tova v Canada da vidim kolko ste go udrusat za takova povedenie. Ama kato gi tarpite takiva si gi zasluzavate.

356

Трак

преди 6 години

А колко български шефчета има , като този убавец-ужас.Но за тях статии няма.Проблема не е в това , че този *** е ливанец , а че у нас половината шефчета са такива.

355

Забравих

преди 6 години

Я пратете в плик на скинарите снимката му и ..хилядо лева на ролце, с обещание за още хилядо ако утре не може да оди .. :) Ти да видиш чудеса :)

354

Много фирми търсятIT

преди 6 години

До Един знаещ: Единственото което знам, още от армията, е че не е попаднал на мъж с достойноство. Такива живеят на евтини хостели и лесно се намира адреса им.. А това че обижда, може да го направи по погрешка и в такси или на улицата..и ми е интересно в коя уличка ще го намерят с превързани капачки :) Ливанеца не е уцелил на служител: дето ще му скочи, събуе гащите и ще го доближи с отзад с машата за коса -после ще каже че се е шегувал и не е разбирал ливанското му произношение на..виковете

353

Анонимен

преди 6 години

Интересно, тези служители, защо не са напуснали ами са търпяли обиди? Толкова ли е зле положението с работата за програмисти?

352

Анонимен

преди 6 години

Тоя тип заслужава да му метнат едно одеало на главата и после със сапуните в чорапа, бой по ливанската тиква. Да разбере, че имаме сапуни. После да ходи на ***.йната си ако иска

351

Дърт Крейзър

преди 6 години

то че не е далеч от истината е едно на ръка , но като не му харесва да им е направил баня , да се къпят в обедната почивка.

350

!!!

преди 6 години

Абе верно ли арабин си позволява да твърди, че българите били мързеливи и мирише ли. Точно арабин. Ами че те знаят ли какво е това хигиена. И кой е видял работи в арабин.

349

ае

преди 6 години

Твитърче да му пичат хоратаhttps://twitter/_9Sharp

348

ази

преди 6 години

https://facebook/9Sharp/Този е ясен https://google.bg/search?q=Safwan+Hak&client=opera&hs=ITr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjhiZ2D-rjUAhWFNJoKHS3lCREQsAQIMw&biw=1378&bih=801#imgrc=TzkTAqdL1twsrM:

347

IT Crowd

преди 6 години

Канадец - Ливанец , това да не е конкуренция на най-краткият виц "Арменец миньор".Относно отношението на този арабски под-човек, не е зле да се запознае с истотрия в която безспорните факти за мързела на деградиращата им раса с умствен капацитет на амеба са безброй. И не на последно място, срамота за модерните български роби търпящи упреци от изрусени арменски *** с арабска жилка.

346

Анонимен

преди 6 години

Към махмудЗащо млъкна? Не знаеш ли какво е розово масло? Ами един такъв скъп аромат дето се използва в козметиката, след като се искъпеш. Но ти, който и да си няма как да знаеш.

345

Анонимен

преди 6 години

Към махмудЩо бе слънце, ти розово масло ли пишкаш?

344

махмуд

преди 6 години

Вярно е че миришете, но поне работната ръка тук е евтина.

343

Шоп

преди 6 години

До от ЛондонТъппият си ти.Когато караш някого "да побърза", всъщност го обиждаш.И сега заслужено ще ти скъса нервите.Говвньо невъзпитан.На шефа си смееш ли да кажеш да побърза?

342

Анонимен

преди 6 години

Ами аз мразя расизма и арабите. Не е виновен чаршафа, а онзи, който е търпял да го обиждат. Може да няма закон - 1000лв.глоба, но има достойнство - трясък на врата и сезиране на органите да го спукат с проверки . *** плащал на проверяващите за да му се размине-е все някой ще излезе принципен и няма да му се размине.