29

Анонимен

преди 6 години

Da si vsemat spestenite eur ot brd i dr e strani. Tarikatite garzi gi snaem po 2 3 imota v garzia brd ch avstria ne sa sa sajalenie imat ostrovi da gi prodavat. Ili kato drugarite ot gerb patrioti bsp dps da likvidrat bk kakto *** stana bg mutri bogataychite sem im palnat guschite na gar4uljata hodat pluskat padaruvat odtavat mnogo eur v solun halkifiki bg mutri i sem im si krist milionite v 4ujbina raspluvat se ot pluskane na ribi razi usaki no se origvst po balgarski agenti milioneri debeli

28

Анонимен

преди 6 години

Тука има много тъппии хора с много *** сравнения. Кафенетата били пълни и значи всичко е добре. ХахахаххахахаТе и тук кафенетата винаги са били пълни ама всички ревете, че било зле?Реват защото бяха свикнали на висок стандарт, а сега е два пъти по-нисък. И се очаква да слезе още. Теглят заеми защото са на купили разни неща преди да фтасат и сега трудно ги плащат.

27

боян

преди 6 години

Седи си в таверната един огромен грък и кротко си пие узакито. До него сяда фин дребен гей и си поръчва мартинита. След няколко питиета очите му светнали, наклонил се към гърка и тихо му прошепнал:. Искаш ли да ти лапна оная работа?.Великанът избухнал, пребил го с няколко удара, изхвърлил го през прозореца и пак кротко си седнал на мястото.. Яни, никога не съм те виждал така разярен, какво толкова ти каза тоя? попитал учудено бармана.. Не чух добре, но нещо за работа беше.

26

Анонимен

преди 6 години

С чужди пари бяха много смели....Сега реват след 2-3 години :) Да видят Българите, колко са корави, че май бяха забравили.

25

биров

преди 6 години

Работливия българин и мързеливия грък.Работливия българин и мързеливите европейци.То затова България е най бедна в ЕС,щото всички са много работливи и си вършат съвестно работата.

24

Анонимен

преди 6 години

Ние сме най добре! Цветя,рози,шампанско и сълзи !

23

котка без опашка

преди 6 години

Докато не започнат да си гледат бабите и дядовците сами и сами да си берат маслините, нищо им няма.

22

Оруел

преди 6 години

Идете до Гърция да видите ,колко зле са :) В сравнение с нас са Дубай!

21

до 4

преди 6 години

На надписа на стената пише "Да не живеем като роби!". Те не са роби, те са *** !

20

Анонимен

преди 6 години

Бяха свикнали на големи заплати, а сега са им намалени на почти половина. Един грък даваха преди 1-2 години по телевизията и реве на камерите: какво ще правя сега? Как се живее с 1500 евро? Бил преди това получавал 2200 евро като военен. Смятайте! А цените на стоките и услугите са като нашите само че в евро. Все едно българин да реве, че получава в България заплата от 1500 лева.

19

Анонимен

преди 6 години

Ципурата ги излъга жестоко, и затова сега са още по-зле. трябваше да скъсат еврака и да се оправят сами -те имат почти всичко необходимо, за да се самозадоволяват, а от маслините и цитрусите - никой няма да се откаже. Не искайте заеми за нищо на света, това е извода за всички!

18

дървен шоп

преди 6 години

Е, па я като гледам комшиите са толкоз зле ,че работата им върви на мране ,па ние сме толкоз добре, че вече сме цъфнале и веке че вържеме!

17

мнение

преди 6 години

Преди две седмици бях в Гърция и то не по курортите, а във вътрешността. С изненада научих, че магазините във вторник, четвъртък и събота следобед не работели, в неделя разбира се почиват всички, а през останалото време са отворени от 9 до 14 и от 18 до 20 ч. Кафенетата са пълни още от 10 ч. сутринта, яйце няма къде да хвърлиш.... Не знам от какво се оплакват!

16

Анонимен

преди 6 години

България е винаги с Германия, а гърците и сърбите са англо-френски марионетки и винаги са били против нас. Така че не ме интересуват - шнур за тях!

15

Анонимен

преди 6 години

МАЛЯКИТЕ са безумно мързелива, простта и лъжлива маса от хора. Нямат икономика (освен ако смятате, че износ на маслини и зехтин е икономика..), не плащат данъци, работят по няколко часа на ден с бонуси за ходене навреме на работа, с 15-ти заплати... и в същото време с европейски заплати?? Егати долните комунисти! Закривай! Докога смятахте, че ще продължите така нахални маляки? А после Германците им били виновни! Закривай тази византийска и нагла нацийка, нямаща НИЩО общо с древна Елада.

14

румен

преди 6 години

Не закъсняват с плащането на данъците. Те просто нямат намерение да ги плащат.Така беше,така и ще бъде.От грък и евреин пари се взимат само с бой.

13

Анонимен

преди 6 години

Не ги мислете гърците,колкото и да са зле-винаги ще са по-добре от мнозинството Българи. Мятат сиртаки и им дреме на оная работа.

12

kiro

преди 6 години

А като отидем в Гърция, спокойствие и идилия. Всичко работи, гърците щастливи, чисто, приятно...За какво говорят тези статии не знам.Всеки път като ходя в Гърция ми се иска да остана там завинаги.

11

Анонимен

преди 6 години

Една държава с толкова много важни пристанища и над 20 милиона туристи годишно не може да е бедна. Тия просто не плащат данъци - сивата икономика там е легализирана с множество закони. Не им вярвайте на гърчолята! Те не стават от кафенетата.

10

Анонимен

преди 6 години

Да им имам заплатите. Като царе си живеят в сравнение с нашата мизерия. Но ние нали сме овце...