44

Анонимен

преди 6 години

До 56: "Асад е законен президент на Сирия, цялата му опозиция са бандити и терористи."На "цялата му опозиция са бандити и терористи" по времето на ченгето Путин за Русия това се наричаше "национално освободително движение" !

43

тонката

преди 6 години

Корни ко прави синчето в лошата Америка,а?Кажи и на Ламбо а.к.а. Стефчо Данаилов да сподели,защо ходи да се лекува в гадния ЕС,а не при другаря Путин в Маскве(:(:(:

42

Анонимен

преди 6 години

Благодаря на мтел ловеч на човека които ми ползва мобилния този месец дано сее наял и повече с тия некъдърници няма да се занимавам договора ми и без това изтекъл тъи че чао много ви здраве да е жив издрав и да се е наял поздрави

41

до 56

преди 6 години

А добре, когато супер Путин се огледа ще види една Сирия в руйни с прятеля си Асад и ще го забоде като борче сред камънаците и ще викат хвала Асад долу амелика долу ГМО-то.

40

Анонимен

преди 6 години

до 49: "България + Русия + Сърбия = Братя завинаги"А..а...а...Русия без Украйна и Сърбия без Косово не ги искаме !!!

39

Анонимен

преди 6 години

"Нинова: В центъра за системата за сигурност... човекът!"Социализъм с човешко лице ......глава втора !

38

до 52

преди 6 години

Тия двамата разказаха играта на руския народ на славянските братя украинци за да защитят диктатора Асад.

37

до 50

преди 6 години

Силни са да с НАТО щяха да са още по-силни ама ислямиста Путин нали си иска камиларите. E да не се чуди що го ритат кат шкембе в дувар, ще се наложи да чакаме някой с два грама мозък начело на Русия айде чао не ни трябат тука терористи.

36

до 33

преди 6 години

Айде гонете ги че да си отдъхнем от тия царвули искаме руска окупация и москвичи да караме и водка да шлякаме .

35

богоизбран атлантик

преди 6 години

една гейска нация заслужава гейски паради. Руснаците са царвули

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА при Орешарски и Станишев гей паради имаше ли?

33

Анонимен

преди 6 години

Комунистът не е човек, а желязо. Сами са се определили като такива!

32

ист

преди 6 години

Нинова, обевявам те за плагиатор - това е платформата на ГЕРБ.Няма да ти мине номерът.

31

Анонимен

преди 6 години

Може България да се срива с всеки ден но важното е, че гербавите правят Гейпаради. Угажда се на меките китки от ЕС, а стандарт на живот, производство, икономика, култура и спорт, всичко в тинята. Видими резултати, гей до гей с барабани по София.

30

Анонимен

преди 6 години

За МВР всяка година ни издояват по 1.5млр лв.За здравеопазване вече не знам по колко милиарда наливаме?И все по-болни ходим,и все по-вече народа е тормозен от престъпници.Защо?Защото крадат от всичко,всички! И 1000лв да станат винетките,пак ще са ни разбити пътищата,защото ще откраднат 999лв и за пътища пак ще остане 1лв

29

пенсионер

преди 6 години

Другарко Нинова предлагате добра обосновка но не отчитате и това че към момента колко хиляди в полицията работят по чл.69 от КСО получават пенсия и заплата По ЗМВР навярно има и пределна въздраст но колко след пределната се назначават по правоотношение и други по ЗДСНе е оправдание МВР да твърди че няма кандидати Има желаещи но ЧРумишлено не обевяват свободни длъжности .

28

Анонимен

преди 6 години

А БСП купи ли изборите като избираха Радев?

27

G

преди 6 години

Невероятно нагли червени *** кланящи се на русия , големият враг на българщината !!!

26

Червен клошар

преди 6 години

Стига сте писали срещу Корнелия, не знам тя да е откраднала нещо.По-добре БСП отколкото ГЕРБ.----------------А Трансмашин Импекс с какви пари го приватизира през 1999 г.?

25

Червен клошар

преди 6 години

Хайде стига с тези "победи" на изборите. Ти хората за луди ли ги мислиш! Всичко е купено и подредено да "победи" Сикаджията. Цецо Цървула месеци преди изборите шрта из страната и пазарува, плаши и подготвя.--------------А като избраха Радев тогава беше ли всичко купено и подредено?