14

Анонимен

преди 6 години

И по магазините ли ще вдигнат цените ? Някой мноого умен го е измислил. Купуват от магазина пият по стаите и после на бар

13

Анонимен

преди 6 години

Жалко,смешно и несериозно да се обсъждат подобни неща по Радиото !Божеее,Боже...Боже!!Защо ли се учудвам ?!?!)

12

Анонимен

преди 6 години

Да се намали драстично размера на пенисите, за да могат феминистките страдащи от вагинизъм да иват полов живот !

11

от 6

преди 6 години

Заради този западен пролетарии ,на северните курорти не им върви,просто рейтинга на Дестинация-България е много слаб.А парите са в по-малкото ,но по платежо-способни туристи.Какво печелиш от тоя алкохолик ,че това са си алкохолни общежития с море при това за лица под зряла възраст от държавите в които живеят,там се пие на 21 ,а тук на 18.Истината е в семейния туризъм ,тук семейства не идват ,те и българските вече не ходят.От всички курорти за мен лично Ал...на ,е най- добрия.

10

Анонимен

преди 6 години

По-скоро да включат към евтиния алкхол и услугата - Ритане на местна аборигенка по главата без последици за ритащия.

9

Анонимен

преди 6 години

Те идват заради евтиния алкохол, а умниците ще вдигат цените на алкохола. Това е рекет и картел при спиртните напитки. Комисията трябва да разследва за картел и непазарно поведение.

8

Grom

преди 6 години

Просто трябва да има повече полиция и спазване на елементарни норми. Един български гражданин ритна жена в Берлин. Какво стана с него? Същото тук за шведа значи. Простотията ходи по хората и не познава националностите.

7

Анонимен

преди 6 години

Алкохолната из'мет на Европа идва на социално лечение на черните си дробове. Някой е открил, че идват да се напият евтино и да покажат комплексарско величие?

6

Анонимен

преди 6 години

Донкеее Соколова, *** ОВЦА, по курортите ни идват социално слаби европейски алкохолици, които си закупуват пакети all inclusive, в които пакети е включен най-долнопробния и евтин български алкохол- водката е Флирт, уискито е Савой клуб, бирата е наливна Болярка, а тези алкохолици цял ден се наливат с тях в хотела в който са отседнали на корем. И как ще накараш хотелиерите да увеличат цената на тези пакети, ОВЦА? Ще повишиш цената на тези *** в цялата дистрибуторска мрежа ли ***, ОВЦА?

5

Анонимен

преди 6 години

Значи според тази ***, само рекламата ще спаси туризма. А рекламата ще гласи,'че ще се напият по-евтино, от колкото да хванат метрото в Стокхолм.

4

Слънчака !

преди 6 години

Не е единствения курорт в България!Типичния западно-европейски пролетарии не е единствения турист!Какво ще правят си е тяхна работа ,по калпави туристи няма от къде да идват.Чудя се луксозните комплекси и голф игрища по северното защо изобщо не влизат в новините ,че дори са на вашите патрони.

3

Правилно

преди 6 години

Много правилно. Алкохолиците от Скандинавието, Англия, Русия, Полша, Германия и т.н. не ни трябват. Черноморието е коптор, но може поне малко ред да въведат. Докато идват *** само, за да се натряскат няма да има оправия.

2

Четател

преди 6 години

А за нашите стандарти ......? Ще пием лимонада!

1

ивчо

преди 6 години

ми добре, ама кой ще идва тогава, малко е тип параграф 22