33

наив български

преди 6 години

На въпрос за публичността на стенограмите за КТБ Радев обеща, че в 19.10 ч. на сайта на президентската институция вече ще е качена първата от тях. От нея са премахнати само имената на банки и финансови институции, различни от КТБ.С това откровение,че всичко е манипулирано,о.з.генералът утрепа наивника в мое лице.

32

Анонимен

преди 6 години

Докато има крадливи дрогари нищо няма да потръгне лустрация трябва и да се забрани на всеки над 35 г да заема държавна служба.

31

Анонимен

преди 6 години

Докато има русофоби БГ няма да се оправи.

30

Анонимен

преди 6 години

А защо е така, защо летят по-малко да не би често да катастрофират ?Въобще тия размъкнати гащници с шкембета не покриват думата армия, войник, чест, че и НАТО по един воден пистолет поне да не се осакатите.

29

Анонимен

преди 6 години

Всички да се изнасят към Терминал2.Това е спасението

28

Анонимен

преди 6 години

ПОВТАРЯТЕ едно и също като развалени плочи.Нищо няма да се оправи,само лъжете.Трябват пари,а парите одавна са окрадени и изнесени по чужди банки.

27

Отговор

преди 6 години

До Аааа Бойко Победителя каза че той ще бъде следващия президент.Ако мислиш че русофилите сте 3 мл. души, не ти вярвам.

26

Анонимен

преди 6 години

Значи няма пари за армия,за образование, за култура, за здравеопазване, но всяка година се харчат над два милиарда лева за седемдесет хилядната банда потомствени рушветчии и непрокопсаници,и над шест милиарда за онези инегриращите се плащачи. Като това са преките разходи за тях, без да смятаме щетите нанесени от престъпното им действие, или бездействие. Крадат, берат, рушветчийстват,каналджийстват направо е ужас. Което ме навежда на мисълта, че тези два вида пиявици ще закрият държавата.

25

Анонимен

преди 6 години

И аз земам 4 ти по малко от европеците..Ама за обикновения човек .....

24

до 29

преди 6 години

И какво като има бе каскет червен айде да ти дадат 30 ит3рибетеля какво ще правиш с гях бе клоун ?? Най много сами да се избиете с тях на каскети като вас чалга и ракия друго не им трябва 28г ДС резултата е виден.

23

Анонимен

преди 6 години

Пeдepacтът Pacим Плeвeнoглy повpъща в Keнефa...

22

Анонимен

преди 6 години

Браво Г-н Президент! Българските граждани Ви подкрепяме! Не се колебайте да изкарате кирливите ризи на всички бивши и настоящи управляващи Ние сме с Вас!

21

Анонимен

преди 6 години

Държава с население от около 5 милиона, където заплатите и пенсиите в провинцията са в порядъка на 100 Евро просто няма ресурси да поддържа авиация. Това е горчивата истина.И причината се корени от преди 20 години когато Иван Костов и компания започнаха да рушат икономиката на държавата, да продават всичко. Тогава никой не застана срещу тях, а си налягаше парцалите.Стъпките за авиация са: икономика, раждаемост, здравеопазване и образование.Иначе - на гол стомах, чифте пищофи (според народа).

20

ВАЛЯ

преди 6 години

И ЗА КАКВО НИ Е АРМИЯ КАТО ЗА НИЩО НЕСТАВА . И С 100 МИЛИАРДА НЯМА КАК ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ А ПАРИ НЯМАМЕ И ЗА ТАЯ В МОМЕНТА ДА ЪЗДЪРЖАМЕ. ЩЕ СЕ ТЕГЛЯТ МНОГО ЗАЕМИ А ЕФЕКТА ЩЕ Е НУЛЕВ

19

Анонимен

преди 6 години

До Терминал - 2И колко изтребителя има Швейцария?Що не провериш? Ама да не се мъчиш: около 30 броя F-18, над 40 броя F-5, над 40 хеликоптера....

18

Анонимен

преди 6 години

***, щом толкова държи на историята да покани тогава не само джуджето, но Порошенко и Лукашенко. Така сами може да докаже, че не е презряна руска подметка и българофоб.

17

(-_-)

преди 6 години

Президентската институция в България има представителни функции.. С изключение тогава, когато сме във война, ама няма как, защото нямаме реално никаква армия.. Така, че в същност сме жив зян. Генерала, ще ме прощава, ама за колко пилоти в същност говори?

16

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с тези самолети! Пари на вятъра! Ако искате сигурност - 2 радара и няколко батареи ракети земя-въздух. Далеч по-надеждни са и далеч по-ефтини.

15

Анонимен

преди 6 години

Едното лоби предлага да сменим старите си самолети, срещу още по-стари. Браво г-н Президент, за честната позиция. А ако можете да споменете и мои лобират за това, ще е още по-хубаво. Че да си дадат всичките пари за адвокати и лекарства.

14

Анонимен

преди 6 години

Аз само да питам, въртолето има ли застраховка или пак за наша сметка ще е