65

Анонимен

преди 6 години

Шведа много се уплаши, защото си мисли че тук е като в Швеция и ще лежи в затвора, не знае, че за нашия съд максималното наказание за неговото провинение е 200 евро глоба и условна присъда. Ако знаеше, сега щеше да подскача от радост.

64

Анонимен

преди 6 години

Ако не се беше случило пред камера, шведа щеше да получи условна присъда, а Рагин лично щеше да го посрещне с букет пред районното и да му се извинява. В тази държава правосъдието прави нещо, само ако има неопровержими доказателства и няма как случая да се потули.

63

Анонимен

преди 6 години

Районната прокуратура до сега е налагала за подобно провинение максимум 500 лв глоба. Мислите ли, че в този случай ще има затвор? Според мен ще му дадат условна, ще го глобят 500 и ще плати някакво обезщетение на пострадалата жена а после по живо, по здраво!Май от цялата работа ще изгори чантаджията Рагин. Като му е голяма устата и се изказва пред камера неподготвен. Но, с право да се маха! Такъв човек без състрадателно отношение гледащ само килипира на бранша, няма място на този пост!

62

Анонимен

преди 6 години

Браво...Мрежата е голяма сила....Хаха. Да не би да си помисли че някой тук от правителството или от БХРА се вълнува какво пишат троловете по сайтове и фейсбуци?

61

маке

преди 6 години

що не пишете за заплатите в Румъния бре

60

Анонимен

преди 6 години

Шведите трябва да се срамуват от постъпката на техния съгражданин! А шведския печат да покаже заклеими постъпката на тоя криминален техен гражданин.А Рагин е едно л е ке, срам за човешкото достойнство! Да се маха от позицията си веднага! Съботажник!

59

бдинец

преди 6 години

Прокуратурата да повдигне обвинение срещу Рагин,като морален съучастник на това престъпление.

58

Анонимен

преди 6 години

Тоя какъв началник е смятайте другите какви са щом тоя е най-свестния та го турили и шеф всички са за оставка в тоз сек-тор. Наглата гробажийка Ангелкова чака да стане смъртен случай и тогава ще даде оставка нахалницата.

57

до 52

преди 6 години

За жалост не си прав такива го *** в България винаги намират начин да прокопсат .Ако имахме нормална държава този щеше даси остане селски кръчмар в някой забутан край с ман гали .Абсурдно е как разни *** даимат власт вБългария че ДОРИ НЯКОЙ СЕ СРЕЩАТ С ПАПИ И ПРЕЗИДЕНТИ ! Където е Борисов там на същото по интелигентност е и този .Забравиха някой как министърът на България Борисов в ефир се похвали че ходил да бие гаджето на дъщеря си щото била оскърбена .

56

Влади

преди 6 години

Такъв им е моралът на такива бивши комсекретарчета, за една нощ назначени за бизнесмени. От време оно, заради кариерата са минавали през хора и съдби, а сега заради парите са готови и да прежалят и човешки живот и национална гордост. Щели да се обидят шведите, а на онази женичка, работеща за 500 горчиви левчета, майната и! Това комунистите не са хора, особено сегашните олигарси!

55

morelini

преди 6 години

Браво...Мрежата е голяма сила....

54

Анонимен

преди 6 години

Случаят е същия като онзи нашенки ром който изрита една жена в метро станция в Германия.

53

Анонимен

преди 6 години

сметайте какви екземпляри са в тая хотелиерска камара, щом тоя са го избрали за председател

52

Анонимен

преди 6 години

Бойко, оставка!

51

синьо лято

преди 6 години

Слава богу!Този беше задръстил системата и оставката му ще подейства като Тубофло за бранша.През годините освен много приказки и дълги софри аз от този друго не съм видял.

50

Тюлена Бобо

преди 6 години

Тоя се е наял, не го мислете.

49

Анонимен

преди 6 години

до 49 Никъде вече не може да отиде, защото името му е мръсно вече до болка. Никой работодател няма да го иска.

48

Анонимен

преди 6 години

Сега и шведа да го осъдят на 10 години български затвор и да има поне малка утеха за горката женица.

47

Анонимен

преди 6 години

Това е еднин от многото примери, че когато човек се ояде, губи връзката с реалността!

46

Анонимен

преди 6 години

Да го бяха наказали С ГЛОБА В МИЛИОНИ ЧЕ УРОНВА КАМАРАТА . а не да подава оставка. Това е най лесното, сега ше иде в друга *** нали са биз бизе с Бойко !