50

Анонимен

преди 6 години

Тоя швед много прилича на един друг "швед" вицепремиер.

49

до 41

преди 6 години

Къде ще се укрие, в Швеция ли? И за какво му е да се укрива като за хулиганство и лека телесна повреда под въздействието на алкохол ще го глобят 500-1000 евро.

48

Партиен член

преди 6 години

Ако ритнатата беше от малцинството или от имигрантите първо БХК щеше да се намеси и след него всички други институции.Ако случая не беше отразен по телевизията щяха да го покрият.Най силно е мълчанието на БХК и на неговия председател.

47

Анонимен

преди 6 години

до 50 ритачи! По скоро кютекчии! А госпожата вместо да се погрижи да вкара шведа за дьлги години зад решетките, взела е решение знак на протест хм хм хм, да му отмькне някой лев! Типично по бьлгарски! Пардон.

46

ритачи

преди 6 години

Светослав рита в Берлин а шведа в България , ама големи ритачи са и двамата

45

българина

преди 6 години

Не българите са виновни, че викингите ги скопиха и бъдещето на дътжавата им е черно в прекия смисъл на думата.

44

Шумналия

преди 6 години

Албена е корорта над 60% зелена територия ,прекрасен персонал и вкусна храна с просторни хотели на брега на прекрасния плаж.Няма Гърция няма Турция Албена е мястото.Само ,че свършват местата от пролет още....

43

Анонимен

преди 6 години

КЪДЕ СА СЕГА СИНДИКАТИТЕ?

42

Ко каза Ко

преди 6 години

До ЕвроатлантикПиши поне на руски ,че не ти се получава евро-българския...

41

Анонимен

преди 6 години

Айде, стига толкова биг брадър драми. Напил се някакъв плеб, направил мизерия, да си носи отговорността. Дали е швед или българин няма никакво значение както и кой с какво образование е.

40

Комплексотерапия

преди 6 години

Вишистка с икономическо -чистачка на подове.После нямало кадри ???Няма кадри с по 4 езика и магистратури за хигиенисти на 500 лв .май...

39

м

преди 6 години

да хваща първия самолет за виена и да отива при дъщеря й, този ще го пуснат, бил е под въздействието на алкохол и не е знаел какво прави. несправедливо, но факт. късмет на жената и да превъзмогне шока!

38

Евроатлантик

преди 6 години

Веднага увольнение на камериерката,заради нарушения на правата на шведа

37

Анонимен

преди 6 години

Би било скандално ако съдът не остави в ареста този шведски изверг. Ясно е, че ако го пуснат той веднага ще напусне страната и ще се укрие.

36

Анонимен

преди 6 години

Сега, работодателите ѝ и българската държава трябва да застанат зад тази работеща жена и да съдят виновника до дупка, без да имат опасения, че ще загубят шведския пазар. Нормалните шведи едва ли имат такива предразсъдъци, нормалните не идват да бият хора, а да си гледат почивката! Съд и парично обезщетение за жената и работодателите ѝ!

35

Анонимен

преди 6 години

Такова нещо не може да се заплати .Не е въпрос само за травмата и шока ,но и за унижението.*** шведски.!!

34

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че в Слънчев бряг има "камИЕРКИ". Научете правописа!

33

Анонимен

преди 6 години

Българското черноморие е доста пропаднала работа. Не случайно българите вече го избягваме. Мъкнат се всякакви *** и се наливат с менте алкохоли.

32

Анонимен

преди 6 години

Е тва е проблемът на България ,че отпадъкът на човечеството идва да почива в България.Общ работник алкохолик хомосексуалист.Пълно е с такива.

31

Белия Данъкоплатец

преди 6 години

Дупедавство,слагачество,преклонена главица.....И всичко в името на най-низшите прослойки хора които идват на почивка в България.Господа,дори нискобюджетните авиокомпании отдавна не са такива и са на принципа-като не ви отърва ходете пеш.само ние си *** сънародници туристи а на чуждите правим и фeдeроси само и само да идват.И днес бг-слаба граматика,слабо журналистическо ниво...и с това почнахме да свикваме.