24

Някой

преди 7 години

Някой компетентен може ли да ми обясни разликата между суните и шиити?

23

до 31

преди 7 години

хич не му се връзвай на 28той е поредния форумен луд

22

до 28

преди 7 години

Хем Иран били свършени, хем САЩ треперели пред аятоласите. *** разбери?! Не знам да се смея ли, да плача ли като ти чета коментарите, русофилче, пeдoфилче, алкохоличе, хероиноманче, шимейлче, ***. Сам не знаеш каква сачма ти се върти в главата.

21

до 28

преди 7 години

Все по-зле ставаш. В делириум си. Предполагам вече виждаш мишки. Изтрезней, помага.

20

до 28

преди 7 години

Все по-зле ставаш. В делириум си. Предполагам вече виждаш мишки. Изтрезней, помага.

19

до 26

преди 7 години

Я пак ни разкажи как ислямисто-фашистите ще нападнат САЩ и ще ги разбият на парчета, а камиларче ? САЩ сега трепери пред камилите на аятоласите ц ъ р в ул. Иран e пътник съв 5-6 държави наоколо поне, а сега си лягай и се завии добре с чаршафа сополивец.

18

до 25

преди 7 години

Пич, луд си. В цяла поредица от постове ставаш все по-зле. Ти си за хапче. Какви комунисти, какви камили те гонят. Не си добре.

17

до 19

преди 7 години

Ей камиларче пий си хапчето не ни интересува дали си член на ИД или какъв си. Cтойте си в пустинята и се кланяйте ако щете на Путин или на сатаната по-скоро ще има ядрена война, но комунизъм никога. Иран и СА щe глътнат вода като лайнара мохамед терориста с целия ти измислен близък и далечен изток.

16

иван бибиян

преди 7 години

Атентатите в Петербург,Лондон и Техеран,където няма бежанци,показаха че в Европа щеше да има атентати дори и да нямаше бежанци.Гениално решения на германския Канцлер,лудата баба,която пусна малко брадати да се разходят из Европа,и после да хвърли всичката вина върху тях.Сега Европа ще се занимава с вътрешната си сугурност и ще стяга обща европейска армия.Дригите ще се хвърлят в мазалото в Близкия Изток.Ние ще си пием бирата,ще правим коли и ще гледамве този път как другите се трепат.Проуст.

15

Анонимен

преди 7 години

Рижия пуяк се опитва да пикaе едновремено напред и назад. И както обикновено става, ще го препикaят отстрани. Краварчетата ако не намерят начин да изритат пишман президента си скоро и ми се струва, че ще гризнат дръвчето веднъж и завинаги.

14

Анонимен глупак има

преди 7 години

До Анонименполза

13

Анонимен

преди 7 години

Нещо не стигат самолетоносачите! При Ун 3 , 5 на ремонт, за къде по на пред?!?Има и лоши руснаци, които могат и когато си поискат да ги потопят.

12

до 8

преди 7 години

"Да ходят в СА и Кувейт бе aма и те искат демокрация."===Тчоно в Кувейт и ОСОБЕННО в СА не искат демокрация а шериат. Може ли да си толкова заблуден, бе?!

11

Анонимен

преди 7 години

След като САЩ и Европа наложиха санкции на Иран заради ядрената програма. Иран заплашваше няколко месеца че щяла да затвори морския коридор на петрола. САЩ изпратиха 2 самолетоносачи и ... повече не чухме нищо от Иран . Молеха се 2 години да им свалят санкциите ...бяха пред фалит. Мисля картината е ясна ...Иран не е фактор.

10

Българин

преди 7 години

Люде, сънародници, колкото повече време минава, тплкова повече се убеждавам че "арабската пролет " е една гросмайсторски изиграна партия шах, в която производителите на оръжие(няма да назовавам) печелят повече от всички възможни търговии- петрол, наркотици и биткойнти ;).Проницателността, че племена които воюват от век и Веков без "усмирител"-диктатор ще воюват дълго и печелившо е меко казано Висш пилотаж!

9

Анонимен

преди 7 години

До 7 Грам идея нямаш какво говориш. Садам беше ударен, защото се правише на безсмъртен военно началник на падаше съседите си без причина. Ако тебе те нападне Мустака сиг няма да си толкова дружулюбен към режима.Кадифи падна от Франция, защото крадеше лъжеще и заплашваше петролните доставки и плащанията , които се правят от европейски фирми. Защото бай мангаллЛ не знае как да вади петрол и какво да го прави. ***.

8

Анонимен

преди 7 години

Иран са мишки и страхливци и не могат сами на вързано куче хлеб да дадат. Най много да убият някоя жена с камъни задето е изляза без бурка на ниво пияницата щвед Ралф са умствено

7

до 7

преди 7 години

Щом не могат да се разберат и да се демократизират ще умрат, това не е проблем на Тръмп. Имат петрол продават работят и живеят, както е в цял свят защо само арабите имат проблем с демокрацията, ама се завряха в ЕС ? Да ходят в СА и Кувейт бе aма и те искат демокрация.

6

до 3

преди 7 години

Наивнико, и какво стана, като премахнаха Саддам и Кадафи? По-добри, мирни и спокойни ли станаха държавите им? Не. По тяхно време Ирак и Либия не бяха цвете, но поне имаше мир. Сега има само война, щото им донесоха "демокрация". Няма ден без терористични атаки в тия две държави. А ти си по-*** и от Джордж Буш и Доналд Тръмп взети заедно, ако това изобщо е възможно.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами вече 5 години го дочакват.