135

Анонимен

преди 6 години

чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол------------------------------------------------------------------------------------Такава ни е изпълнителната власт.... импотентна и безгръбначна. Как при такова нечовешко поведение му дават правото да отказва. Натискат го за врата докато му изпукат всичките прешлени и му се взима кръв.

134

Анонимен

преди 6 години

Има нещо балканско в тая мутра на снимката.

133

Made in Japan

преди 6 години

На снимката шведа прилича на ония гурбетчии турцитя, които избягаха от каменната ера в европа преди 50години! Да го проверят дали не е фьлшифицирал имената си от карадайь на на алф!

132

Ина

преди 6 години

Най ме възмути факта в цалата тази история, че жената се чувства виновна, днес слушах как каза че като се върне на работа ще внимава повече. Ужас , на ония никак не му пука, почти съм сигурна, че ще се измъкне безнаказано, а жената освен ужаса, който е изживяла се чувства и виновна!!!

131

до 142

преди 6 години

Много точен коментар. Именно заради това е хубаво да не слагаме всички под един знаменател, но *** обясни на ***.

130

Анонимен

преди 6 години

Щe ви кажа, така както вие съдите за всички шведи по някакъв психар, така и за вас съдят в чужбина по това, че за трети пореден път си избирате на най-високия пост в държавата, човек с елементарна липса на култура и възпитание, незнаещ нито един чужд език и прочел една единствена книга в живота си.За повечето европейци българин, означава премиера Борисов, тоест - откровен про-стак.Има и още. Те дори казват, щом тоя про-стак е най-видният българин, представяме си какви са тези, които го избират

129

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя като го гледам на фотото ми мяза на нашенска мутра, емигрирала в Швеция.

128

Анонимен

преди 6 години

А БХК няма ли кажат нещо?М?

127

Анонимен

преди 6 години

Да сте чували някога за алкохолизирани шведи които бият и трошат в Рилския манастир или на Шипка? Не, разбира се. Там има организирани групи скандинавци всяка седмица, но са от нормалния тип. Дайте да не определим целия полуостров заради пияния о*игофрен от фабрика за млечни продукти.

126

д-р

преди 6 години

Счупена долна челюст не е лека телесна повреда,а средна!

125

Анонимен

преди 6 години

Чист опит за убииство . Предлагам този който е определил такова обвинениета да бъде ритнат в главата .

124

Анонимен

преди 6 години

Само за справка: доста обилно днес са писали за този инцидент в пресата в Швеция и като цяло и там искат да го линчуват.

123

Bill

преди 6 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ"Абе общ работник ама дошъл от Швеция на Слънчака,а кога наш ОБЩ РАБОТНИК ще иде на почивка в Швеция..............................?"Когато спрем да си избираме неграмотни и крадливи управници.Тогава.

122

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Абе общ работник ама дошъл от Швеция на Слънчака,а кога наш ОБЩ РАБОТНИК ще иде на почивка в Швеция..............................?

121

Анонимен

преди 6 години

Tуристите на морето (особено около Слънчака) идват от възможно най-ниските слоеве на обществoто, независимо дали са скандинавци, руснаци, инглизи, румънци или други. От тази гледна точка този инцидент не ме учудва. По същото време има организирани групи туристи от същите държави, които правят обиколки на България всяка седмица. Интересуват се от историята, а не пиянството и като цяло са съвсем друга раса и класа. Ако един от тях беше го сторил щеше да ме учуди.

120

Анонимен

преди 6 години

Нашето правителство трябва на първо място да защитава интересите на българите в БГ и след това да мисли за живеещите в чужбина, защото ако не можеш да въведеш ред в собствения дом, как ще очакваш да те вземат на сериозно, когато критикуваш другите? БГ иска да вземе управлението на ЕС догодина. Така ли ще покажем че сме правова държава и топ дестинация за туризъм. Политици, събудете се бе!

119

Анонимен

преди 6 години

Ако наше момче беше ритнало жената нямаше да ме заболи толкова много, но в тази постъпка се вижда цялото презрение към нас като нация, затова не мога да си намеря място от яд, просто съм бесен....Ако те болеше така и когато вицепремиера риташе беззащитна жена на границата и ако всички ни болеше, то тогава никоя нация нямаше да си позволи такова отношение към нас. Сега просто научаваме какво им е отношението и истината не ни харесва. Когато спрем ние да се ритаме, тогава ще спрат и другите.

118

Bill

преди 6 години

До ДддОт какво си бесен? Една бедна ***, с много комплекси поради ниския си социален статус хулиганства. За такива има бърза процедура в нак. кодекс.ТРЯБВА ДА СИ ИСТИНСКИ БЕСЕН ОБАЧЕ ОТ ДУМИТЕ НА БЛАГОЙ РАГИН!

117

Анонимен

преди 6 години

Ако този индиви, може да наруши закона безнаказано, защо аз трябва да продължавам да го спазвам? Вие не разбирате ли ,че подобни прояви сочат, направо крещят, простия факт, че доброволното съгласие на обществото да спазва приетите норми, е разрушено. Това, на което се гради държавата като институция, при такива прояви, а да не говорим за по-мащабни, та държавата се оказва, че е фикция.Не знам за вас, но аз така го разбирам.Остава само моралната и човешка норма, която ни дели от хаоса...

116

Край

преди 6 години

Много ми е смешно като вземете да се самобичувате че в Гърция и на Малдивите било по хубаво морето. Па това са световните топ дестинации. България има 150 км. плажове Гърция сигурно 15 хил. километра. България си експлоатира даденостите перфектно. Естествено че нямаме възможност за елитна клиантела. Не очаквайте Джони Деп или Анжелина Джоли да си сложат хавлията до вас на Приморско. нито ше ги видите в съседното бунгало в Мичурин.