33

Анонимен

преди 7 години

Западняците се държат като група от бройлери, водени от сляпа кокошка

32

Анонимен

преди 7 години

"Утре официалното посещение на Борисов в Германия продължава със среща с канцлера Ангела Меркел."Сигурно тя ще му каже, да вкарва колкото се може повече бежанци, предимно мюсюлмански араби. През пътя им към Германия. Тя много ги харесва като манталитет и им съчувства, как страдат в родните им държави. Почнаха да ми текат сълзи, като си помисля, на какви страдания са изложени мюсюлманските араби

31

Анонимен

преди 7 години

Всички му се подиграват.

30

Анонимен

преди 7 години

Превеждам от немски: "Германия има нужда от вашия глас, за да поддържа мнозинството си и са продължи да диктува събитията в ЕС, но с радост ще ви изолираме във втората скорост, когато въведем с вашия глас политиката на две скорости. Доволни сме, че ни слушате и изпълнявате всяка наша дума, без да роптаете за вашите интереси. Още повече бихме де радвали да ви въведем в еврозоната възможно най-бързо, за да ни помогнете и вие с финанси в изплащането на гръцките дългове."

29

Анонимен

преди 7 години

Голямо лицемерие, после ще ни критикуват за липсата на съдебна реформа и какво ли още не, но Тиквон го галят по главата сякаш той и гроб нямат нищо общо с тия неща.

28

Анонимен

преди 7 години

То бива дипломатичност, бива, но това е предозиране.

27

Анонимен

преди 7 години

Браво, Тиквен! В един ден и френския и немския президент, а утре върховна среща на Б7... в очакване сме на многомилиардната сделка за износ на стабилност

26

Анонимен

преди 7 години

До една годинка очаквайте и правителство Борисов 4

25

Анонимен

преди 7 години

а германските фондацийки - всичките му там зайделовци, майделовци и н'ам си още какви немат ли нужда от него, та да си приберат най-накрая запъртъците...зер тука вони, та вече се не трае

24

Анонимен

преди 7 години

До ponti 30Това е законно избрания премиер. Ти какво искаш повече?

23

питанка

преди 7 години

Кажете ми поне един факт от българската история за който някоя от западните държави да е помогнала да се реше в наша полза?даже напротив помогнали са да ни поробят затрият бомбардират и накрая да ни изрежат границите!Е ? И вие чакате от тези *** да ви помогнат с нещо ?Просто забравете.

22

Анонимен

преди 7 години

Щом Европата е опряла до нашият еднокнижен вожд.... явно сериозно го е закъсала. Ние и без това сме си зле, така че им го подаряваме с всичките му салтанати... даже с внучето и една кофпомпа като бонус.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако продължаваме да стоим,като стадо метиляви овце,в недалечно бъдеще няма да бъдем даже и стадо ,а единични екземпляри,контингент на еврокланиците!!!Ама,на кого ли всъщност "говоря"?

20

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ Е ДЪРЖАВНИКЪТ.

19

гастарбайтер

преди 7 години

По определение ''инвеститор'' е субект, който открива нови работни места, нов производствен сектор или общо казано някой, който налива външни ресурси в даден икономика.Е! Всички т.нар. инвеститори просто откраднаха основните потребителски сектори - хранителни вериги, ток, вода, телекомуникации. Къде е инвестицията?Налице е само едно престъпно източване на кръвния ресурс на държавата.

18

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! Юнкер беше пиян. Този явно е напушен. Боже, какви пропадняци управляват Европа, Боже !Боже! Защо не даде властта на наш'те соц-другари! Защо така Боже!

17

Анонимен

преди 7 години

КАк без баце ве еййй?????БАцко може всичко-пожарникар,кмет,3 папи,банки фалирали..алоу без баце не може

16

Анонимен

преди 7 години

Щайнмайер пуши крекинг и после вижда вместо ББ баба Меркел. ..затуй вика "незаменима си"

15

Анонимен

преди 7 години

От такъв рафниран слуга на много господари,разбира се,"Еврропа" има нужда!А от вас,рафинирани евроовце,помислете си,дали "европа" има нужда или ви готви за заколение?!Разровете се малко сред малкото останали гънки в "мозъка" ви и особено тези,учили История на времето,колкото и изкривявана да е била,и изровете макар и един исторически факт,когато тази "Европа"(западна),да ни е сторила някакво добро,освен да се е стремяла да ни унищожи!Защо и мислите,че сега нещо се е променило?!

14

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Юнкер беше пиян. Този явно е напушен.Боже, какви пропадняци управляват Европа, Боже !