14

BG СМЕШКИ

преди 7 години

МАЛЕЕЕЕ , колко *** народ има у България не е истина ! и този ми бил министер .... РАЗБИРА СЕ ЧЕ всичко е свързано с пари и разходи ....но нали трябва да има ток все пак в една държава ...ЕНЕРЕГИЯ ! А ПО-евтина от АЕЦ-а засега няма ! АЕЦ БЕЛЕНЕ трябв ЗАДЪЖИТЕЛНО да бъде посторен иначе оставме без ток ...2020та затварят 5то БЛОК ..........

13

Анонимен

преди 7 години

Да строим централа само защото да дадем поръчки на Москва е БЕЗУМИЕ.Не ви ли омръзна да продавате интереса на родината си ве,абе хора не останаха сичко живо се изнесе зрад ваще глупости ве,прете са ве.

12

Инвестираш - печелиш

преди 7 години

Няма печалба без инвестиция - основно правило. В България винаги се говори, че държавата не трябвало да прави нещо си, защото струвало пари, а пари нямало. Е, като не инвестираш винаги губиш и оставаш с още по-малко пари. Ако държавата инвестира в АЕЦ Белене (пари винаги може да се намерят), после държавата ще си върне инвестираното и ще е на печалба

11

Анонимен

преди 7 години

Ама няма да я строим бе,ще я почним ,ще дадем поръчки на кремъл и до там ,далаверата е ясна,даваме поръчки на руските бандити после плащаме и неустойки.Тва руският бандитизъм край няма.Как пък се в наща държавичка руска ссвлоч бе ,абе стройте централи изграждайте космодруми в Македония и сърбия ве ,абе раскарайте се от тука бе руски таралясници

10

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето е на ядрената енергия! Всички други зелени, кафяви, вятърничави енергии са само повод да се гушат с пари. Защо тази зима щяхме да изпукаме от студ, и едв не се въведе режим на тока. Ако беше спрял някой от реакторите в Козлодуй, щяхте да видите алтернативна енергия, греейки се на кюмбето.

9

помнете ми думата

преди 7 години

Всяко заиграване с руснаците-води винаги до нови загуби за БГ; всяко реанимиране на атомната енергия, особено проекти като Белене, са само бъдещи загуби; всеки хъб-е нов ръб за БГ, България винаги ще бъде губеща в търговските си взаимоотношения с Русия, защото - руските агенти в БГ, а те са почти всички на ръководни постове в правителството и НС, действат само в наш ущърб.руската *** е обсебила БГ. Наблюдение- държавите които най-решително се откъснаха от Русия , са най-добре-Полша,Естония..

8

Анонимен

преди 7 години

А спирачът на руски проекти изходил ли се е по темата. Или пак Орешарски и Ханко Брат са му виновни.

7

Некъф луд

преди 7 години

Как само ние не можахме да намерим решение за АЕЦ Белене? Румънците започнаха на равно с нас да я строят и я достроиха в срок и се изплати и сега бълва печалби само ние тарикатите не можем да намерим решение. А на тия които лаят, че не ни трябва нов АЕЦ си припомнете мисълта когато започнем да купуваме ток от страни на които сме продавали 30-40 години и когато започнат с режима на тока, а шевронци започнат да ни тровят земята със сондажи за газ за да можем поне да се топлим зимата.

6

Анонимен

преди 7 години

Еднокнижника бе единственият, който потърси инвеститори. Не се намериха будали или комисионната им се видя голяма. Останалите не си помръднаха пръста, за да построят каквото и да било. Само поръчаха едни реактори, които платихме всички.

5

Анонимен

преди 7 години

Предлагам отпадъците да се разделят по равно между всички, които са за АЕЦ Белене! Честно е нали!

4

Анонимен

преди 7 години

Сега да не излезе, че алчността на неуспели комсомолски секретари са причина за затварянето на реакторите в Козлодуй, произвеждащи ел. енергия по 1.9 цента/киловат? Някой нов български презерватив, пардон политик за западни цели? Източните цели ги знаем - там го караха без презерватив.

3

zeus

преди 7 години

Ще стане като американските Марици, нашите ще вземат нещо под масата и ще продадат отново националните интереси.

2

Анонимен

преди 7 години

"Демократите" продадоха и съсипаха България. Само бързото " почистване" на евроседерастичната *** ще спаси държавата.

1

Анонимен

преди 7 години

Е нали Еднокнижника се хвалете пред брюкселските си господари как бил спрял руските проекти. Сега защо пак обърна плочата.