22

Анонимен

преди 7 години

Всички живущи които познавам искат асфалт... те казват ,че живущите искали павета. Кой ще иска павета като целия шум и прахоляк от тях идва. Лъжат ,мамят за да имат повече пари.За кое ще дадът 8 милиона като паветата ги има. За труд ли?

21

Я първо помислете...

преди 7 години

На мен дядо ми има апартамент на Дондуков и целия шум и прахоляк е от паветата. Тъкмо се зарадвахме ,че най-накрая ще има нормален път и .....като толкова искат стар дух да слагат чакъл и прахоляк и така ще е истинския дух на София от 1800 ната тогава павета не е имало . А когато е имало павета е било защото не е имало асфалт.....Сега и велоалея няма да има . Трябваше да се отдели самостоятелно трасето на трамвая и това няма да го има.....Изобщо нищо ново няма.....и това за 8 милиона...евала!

20

до 13

преди 7 години

И кой ще ги нареди професионално... !?...Или ще докараш холандци да ги редят...И къде бяхте като събаряха сградите, които са истинското културно наследство, че сега се сетихте за паветата ? Във всички европейски градове паветата се препоръчват за паркове, пешеходни зони и улици с неинтензивен трафик. Дондуков е важна траснпортна артерия, по която се движи масов градски транспорт. Резултатът ще е потрошени автобуси, прах, шум и хаос както е сега...И да израснах и живея в пресечка на Дондуков...

19

Анонимен

преди 7 години

Ето ,затова умните хора не правят децата си на мегданя,иначе всеки акъл дава!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17A с асфалта не е ли така ?

17

Анонимен

преди 7 години

Който иска асфлат - вън от София!

16

Анонимен

преди 7 години

Таз година ще нареждат паветата, догодина /а може и по-рано/ ще ги пренареждат, защото всичките ще хлопат и излизат от местата си, гаранция! Така ги редиха при нас в Красна поляна на бул. Възкресение.

15

Анонимен

преди 7 години

Ура, паветата останаха. Те са вечни, за разлиак от този асфалт, който се разпада за година, пък и са много красиви и са културно наследство. Трошали се колите - купете си по-нови коли, тъкмо ще дишаме по-екологичен бензин.

14

Браво

преди 7 години

Този път подкрепям Данчето!А за велоалея има успоредни улички

13

Аз

преди 7 години

Поредно малоумие! Имаше обществено обсъждане и смесения вариант спечели! След това един *** събра подписка от 500 подписа за запазване на паветата и общината клекна, с помощта на неадеквавтното министерство на културата! Това означава, че Дондуков ще си остане същата трагедия за движение, със същата *** организация! Няма да има велоалея, няма да има безопасни острови за спирки на трамваите, ще се запази шума и праха от булеварда, а колите ще спират където им е удобно! Айде честито!

12

Софиянец

преди 7 години

Всички селяци без никакво отношение към духа на този град да бъдат така любезни да не мучат срещу единственото смислено решение в този случай. Паветата са част от културното наследство на столицата и те просто следва да бъдат професионално наредени, както е в някои улици в центъра Амстердам, Париж, Рим и т.н.

11

Анонимен

преди 7 години

7,5 млн за пренареждане на павета - не е ли много евтино, поне 15 млн за настилка като от турското робство трябвад а струва ремонтът!

10

Анонимен

преди 7 години

Ще пренаредят павета и ще се приключи. Много шум за нищо!

9

Анонимен

преди 7 години

И какво сега? Няма да има велоалея? Много умно! Все едно имаше проблем да се направи по-разчупено - някъде да се запазят павета, а другаде да има участъци с асфалт. Имаше си обществено обсъждане и се реши въпроса. Защо е нужно сега кметицата да прави този популистки ход?

8

Анонимен

преди 7 години

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ФАНДЪКОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

7

1

преди 7 години

*** малоумието не е истина, тия ни *ват както си искат вече. Нали идеята беше да има велоалея, да има обособени паркоместа, озеленяване незнам си кво си. Накрая кво се оказа, пренареждане на паветата за 10 млн, и смяна на 3 тръби на Софийска Вода. Вече не я издържам тая самоковска ***, да си ходи на село и да не се връща!

6

Анонимен

преди 7 години

фандъкова ще загуби кметските избори!

5

евроатлантист

преди 7 години

Паветата са по-добре от асфалт, така се вижда и се запазва многовековната история на столицата ни.

4

столичан

преди 7 години

Браво, добре е че разумът надделя и паветата ще си останат.

3

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова сериозно се изложи. Толкова приказки, а накрая оставиха паветата - вдигат ужасен шум, вдига се много мръсотия, трошат се коли... И всичко това е заради метрото, което се строи, нямат пари да асфалтират Дондуков. с бул Цар Борис 3 е същата история. А шумът е извън всякакви стандарти.