137

Агент Цвета Кирилова

преди 6 години

До Василев според теб коя държава има бъдеще на велика сила в 21 век?

136

Брациовски янки

преди 6 години

Може да има български квартал в Ню-Йорк и в Чикаго, да. Но нашата България веч няма да я има. Ще има тук само ***, турци, либийци и аборигени ... В бившата Симеонова Велика България. Това е.

135

Анонимен

преди 6 години

edinstveno Balkanska Federacia, shte ni napravi po silni ! Razdeliai i Vladei, tova pravi zapada... i taka i ni upravliava !

134

Анонимен

преди 6 години

Идиотщини - ако бяхме станали Велика юфнославянска федрация, то САЩ щяха газ да пикаят преди да ни унищожат.

133

Анонимен

преди 6 години

България е освободена от Русия и окупирана от СССР.

132

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е любопитно как румънците в рамките на 100 години си променят писмеността и етническата принадлежност? От кирилица става "латино". Какви латино са те? Никакви! Всичко е направено само и единствено с цел да ги отдалечат от братята им българи. Защото с тях реално не сме имали никакви сериозни проблеми. Напротив, те са ни естествен съюзник. Имаше изследване за езиците - българския се отличава от сръбския точно толкова, колкото от руския. Дето Русия е на майната си. Ние сме братя бе хора.

131

Анонимен

преди 6 години

Една Балканска федерация на първо място ще си гледа интересите. Даже напротив, Румъния има караници с Русия заради Молдова, така че политиката ще е балансирана - Румъния против, Сърбия - за, България - за който плати. И така. По отношение на Турция пък Румъния ще е балансьорът. Балканите имаме неразривни интереси и ако играем заедно можем да постигнем МНОГО. Реално Балканите са пътят на Русия и Турция към Европа - заедно сме силни и сме фактор, с който всички ще се съобразяват. По отделно - мне.

130

Брациовски янки

преди 6 години

Ние българите сме американци - ручащи поганци. Учете, учете английски език, американо-английски, назовавайте българчета като Джон, Джими, Барни и т.д. за да има човека Джон Джимов Барнов, който да ви плямпа на развален английски, а на вас майките и бабите да ви висне ченето от учудване. Ама нали си е мое чедо, арно е, нека да е и чоглаво. Чедото я дойе я не дойде на смъртта на родителя си. Къде отиваме Българийо?

129

Анонимен

преди 6 години

И запада и Русия и Турция имат много грехове спрямо балканските народи.

128

@Цонко

преди 6 години

Че какво общо би имала Русия с Балканската федерация? Това че тогава са го мислили като техен проект не значи, че проектът е техен или че ще им служи. Евентуална Балканска федерация ще има естествена насоченост към Европа, не към Русия. И Румъния и България и Хърватска и Словения са членки на ЕС, Сърбия не е по политически причини, защото не се е продала като нас. Знаеш ли, че има сръбски компании произвеждащи космическа техника? Ракетна. Български такива да има? У нас има само лидели.

127

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

РАШКАТА ------ГОЛ И ГЛАДЕН.....НО, ВЪОРАЖЕН!!!!!!/..На гол г.ъ.з----чифте пищови/..нар.пог.

126

дядомраз

преди 6 години

Авторе! Започнах да чета но не издържах до края. Дрън,дрън Сталин,Тито,Димитров ама накрая нищо не станало. Стига сте ни промивали мозъците с глупости,а кажете защо на времето у нас нямаше руски бази и военна техника,а сега има американски? Толкова ли сте продажни,че все плюете ли плюете?!

125

Цонко

преди 6 години

До Анонимен 180Замисляли сме се - но къде е ролята на русия тук?!! Защо ни трябват тези изостанали диваци да домиират и управляват подобен балкански съюз?!!

124

Анонимен

преди 6 години

Айде пак ,нек..офи.лите ! Аиде ровете кокали на отдавна умрели и изгнили .

123

Анонимен

преди 6 години

***, Балканска федерация е единствената надежда за тъжните ни нации да оцелеят. Не казвам, че вариантът който тогава е мислен е бил добър, но българите, сърбите и румънците сме едни хора, един народ, един манталитет, една съдба. Федерация между нас, в която всички да сме равни и всички да сме заедно е несломима сила. И като територия и като численост бихме били равнопоставени на много по-големи нации. А когато имаш хората и територията, нещата се случват много по-лесно. Замислете се.

122

рашките се гърчат

преди 6 години

Настъпахме змията и затова се пробва да хапе.

121

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 171бегай в русия бе казак! Кой да ни пази от впиянчените окупатори ако не НАТО?!

120

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 6 години

Скоро и Путин ще кандидатства за ЕС и Нато!Като го подпукат талибаните и китайците ....сам ще кацне в Брюксел!Думнат ли му още 3-4-жилищни блока ----ЩЕ Е ГОТОВ ЗА НАТО!

119

пущиняк

преди 6 години

До Слава на Русия,Какво да обясняваш на някакви българи, псевдопатриоти, че България и Сърбия са доста близки като националност държави, а войните, водени между двете страни, са провокирани не от Русия, а от западняците и хабсбургите!Значи според някои българи Сърбия е измислена държава, а Украйна, дето никога до създаването на СССР не е имало дори и териториално обособена територия с това име, не говорим за държава- не е измислена!

118

Така ще е

преди 6 години

Ние съществуваме въпреки омразата на Империята на Злото.Ще съществуваме и след като русия се разпадне на малки Българии.