9

Анонимен

преди 7 години

Зависи и алчност за леки пари тресе всички на границата.

8

Анонимен

преди 7 години

Това сигурно трябва да е смешката на седмицата -"пробив в системата"Системата изобщо не функционира! Граница нямаме,държавата е разграден двор!Наглост е да твърдят,че границата се пази,защото всъщност корупцията е с колосални размери и поне 70% от служителите са или в схемата,или изобщо не им пука какво се случва! За трафика не се говори,значи и не съществува, а де факто продължава със същите темпове...Тази непредвидена катастрофа просто хвърли камък в помината яма и засмърдя....

7

ужас

преди 7 години

По телевизията директора на ГП ни гледа в очите и ни лъже и пуска версията че бежанците от буса били влезнали през оградата а преди това друг ушев каза че оцелелите при катастрофата са споделили че са превозвани с микробус от Турция.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако щат да направят 5 метра висока ограда с ток все тая. Корупцията сред митничарите е проблема.

5

Анонимен

преди 7 години

Пробива е от времето на ДРУГАРЕТЕ И НЕ В СИСТЕМАТА И ВИСОКО В ПАРТИЯТА Знаят го ВСИЧКИ .

4

Анонимен

преди 7 години

Да бе да .... те тези с обърнатия буса са ги пуснали с парашут !И хилядите дето сърбите ги ловят на Българо -Сръбската граница !Но иначе си имаме ограда за милиони !

3

Анонимен

преди 7 години

Даваш едни пари и те пробутвам на границата аз съм граничен полицай и ми дреме за държавата

2

Анонимен

преди 7 години

Джамбазов, от студиото няма как да ги спреш. Бегом марш на границата да охранявал дупките. Твоята заплата не е 600 лв, значи можеш да го правиш.

1

Анонимен

преди 7 години

И 6000 лева заплата да им дават на граничарите, пак ще си вземат подкупи за да спират сензори или да си затварят очите. Ей зад всички хора, независимо дали са обикновенни хора или граничари, стой държава. Ако държавата не застане зад тях и не ги защитава, подкупи ще има винаги.