21

Циник

преди 7 години

Цитат: "Според очевидци трима мъже, изглеждащи със "средиземноморски произход", изскочили от микробуса и започнали да колят пешеходците наред с дълги ножове."Ако не беше отвратително - щеше да бъде гротескно смешно! Арестуваха...разузнаваха...файда йок...пълни нешастници - алаходупците ги направиха за 2 ст.

20

Неа

преди 7 години

Тази напълни целия свят с талибани а сега съжалява за ужаса ... А най нахално и разпределя къде по колко ... Тц

19

Анонимен

преди 7 години

Как да го разбирам ? Добре че беше ужаса за да се обеденим.

18

до 24 АНГЕЛА МЕРКЕЛ

преди 7 години

Браво за коментара! Моите поздравления! Стискам Ви ръка!

17

Анонимен

преди 7 години

Жалки и празни приказки, израз на покъртително безсилие. Мюсюлманите им режат гърлата през седмица, а ЕС всеки път е единен и изпълнен с решителност, каквото и да означава това...? Сега ще запалят свещички с огромна решителност и това ще бъде цялото действие. Може и гей парад да направят.

16

Анонимен

преди 7 години

Като заловят терористи из Европа да ги водят при нея да им дърпа ушите за порицание.

15

До 24 АНГЕЛА МЕРКЕЛ

преди 7 години

Много точно казано/написано! Абсолютно вярно!

14

до 24

преди 7 години

недеи толкова да мислиш защото това днес е в англия утре може да е в софия , личи си че си умствено ограничен

13

Анонимен

преди 7 години

през 44 год за национално предателство наказанието е било разстрел , вкараха забраната за смъртното наказание за да могат свободно да предават страната си

12

Анонимен

преди 7 години

тая вещица е обединена с тероризма и подържа унищожаването и ислямизацията на европа , целта на с .. а.. щ е да обезлюди арабския свят за да заграби нефта а тая е пешката в шаха , пожелавам им следващия терористичен акт да се случи на нея и тогава ще и сложа и аз една плюшена играчка в знак на съпричастност

11

АТАКИСТ

преди 7 години

Фрау Меркел, Фюрерът би те обесил на първото дърво лично заради тия маннгали, които допусна в Европа! Осъзнаваш ли какво направи?

10

:) :)

преди 7 години

таз и *** очи и да се показва, Путин спаси Русия от таз зарсза в Чечня, сма нсли е Путин ще се мъчат но акъл от него ,забрави .

9

Циник до 14

преди 7 години

Немците след 44 са "скопена" нация....без право на собствено мнение!На път сме - да ги последваме !Всички европейци!

8

Анонимен

преди 7 години

Отново празни приказки: с вас сме, обединени сме, няма да се предадем на терора, же суита, цветенца, свещи и меченца.Западът сам отглежда и финансира терористите. Всички диктатури, които бяха свалени насилствено (колко иронично), бяха заменени с хаос, беззаконие и създадоха почва за появата на терористични организации. Но пък сега тия държави са демократични. Сега искат да направят същото в Сирия. Нищо ли не научихте от Ирак, Афганистан и Либия? Нищо ли не ви влезе в главите?

7

Анонимен

преди 7 години

Грешките на германският народ винаги са били плащани с цената на кръв и разрушения. Две световни войни, зад гърба, и третата *** на вратата.Всички тези Акуахбаровци са с любезното съдействие и закрила на Мама М, а терора започна с пускането на тея в Европа. ФАКТ.

6

Циник

преди 7 години

Този дърт таралясник ...наистина се чудя ...как спи? Може ли наистина да не прави връзката - милиони алаходупни тарамбуки - реки от кръв в Европа?!Нагла, дебелокожа, социопатка,...Мурксул!

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ВЕЛИК КАНЦЛЕР НА ВЕЛИКА НАЦИЯ!

4

Анонимен

преди 7 години

И как сте обединени,бе г-жо Меркел?Като си изказвате взаимно съболезнования след всеки терористичен акт и палите свещи за невинно загиналите?Какво друго правите?

3

Анонимен

преди 7 години

Световният ЦИРК ни убеждава, че има "ислямски терор" и е заплаха за народите !!!

2

nkavrakov

преди 7 години

Следващия път като избият на някое още по оживено място няколко стотин души,пак ще сте обиденинени,изобщо всеки път след всяко следващо клане ставате още по обединени и още по обединени....и така до кога ?