85

Четете история

преди 6 години

Попитали Левски: Като се освободим, кого ще си поставим за цар?То и сега си имаме Султан - Чиста и Свята Република - отвърнал Левски.А в това време Руския Цар е бил най-яростния поддръжник на Свещения Съюз.

84

провал на рашките

преди 6 години

Проблема на ИНЗ е че трябва да плаща на нискограмотни Mypзилки.Първо не иска да плаща добре, после страда от ниско качество на коментарите.Ако започне да плаща добре, ще влезе вътре защото целта не е да се наливат пари в България. Въобще Путин ще изкрейзи от яд. И нека!

83

четете история

преди 6 години

Левски е бил в Първа Българска легия в Сърбия. След като разбира че само ни използват става яростен противник на Русия.

82

Вън Русия от Балкани

преди 6 години

Като имаме предвид недостойните изказвания на руския пезидент и подгласните му в Скопие, явно змията е настъпана и сега се опитва да хапе.

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"ако само с искане ставаше"Само с искане става! Ако немаш желание, нищо не става!

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонименако само с искане ставаше..

79

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам нито САЩ, нито Русия. Така правят истинските българи и патриоти! Бъди истински българин и патриот!

78

Анонимен

преди 6 години

До HansХубаво де, защо като искаш Фащ да е вън от Балканите, непременно трябва да е "слава на Русия"????Не може ли да е "КООООР за Русия, вън Фащ от Балканите"???

77

Hans

преди 6 години

Слава на Русия вьн Фащ от Балканите

76

Анонимен

преди 6 години

Интересно е да четеш как русофилите са мутирали в сърбомани и възхваляват сърбите, че лижат по усърдно от тях руските ботуши.

75

Анонимен

преди 6 години

Руснаците в последно време все криви им излизат сметките. Все на камък им са нещата. Всичко им се взема от ръцете.

74

Анонимен

преди 6 години

"Аз бях преди година и ще кажа само, че разликата между Черна гора и Сърбия е от Земята до Луната. И то не в полза на черногорци"Защото и те бяха под сръбско робство.

73

Анонимен

преди 6 години

Някой коментираше за Черна гора. А ходил ли е там? Аз бях преди година и ще кажа само, че разликата между Черна гора и Сърбия е от Земята до Луната. И то не в полза на черногорци :)

72

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си мисля, че американците трябва да си вземат парите, базите и демокрацията, и да се пръждосат оттук. Мисля също, че всяка страна си решава проблемите, не е нужно да се месят навсякъде. Както казват една страна в която се напиват с бира, не може да дава акъл на страна в която изтрезняват с бира

71

Анонимен

преди 6 години

Значи според русофилите, Русия е водила война с Османска империя, с едничката цел да ни освободи и това е било абосолютно безплатно, така ли?Ехххх, как е хубаво рано сутрин да ми разказват смешки...

70

Анонимен

преди 6 години

Хубаво, слагате минуси... но обосновете се защо ги слагате :)))Не можете, нали? Масква така ви е казала...

69

Анонимен

преди 6 години

След като в Черна гора наритаха джуджето, ред е това да стане и в Сърбия. А ако сърбите продължават да лижат руски *** ще останат и без Войводина.

68

Анонимен

преди 6 години

То пък Русия все едно не дава пари за да се деформират медиите в България.Едно време си прокараха един недействителен договор наречен Санстефански, после през 40 годишното руско робство по времето на комунизма се насаждаше идеята, че те ни били освободили и трябва да сме завинаги признателни. И това промиване на мозъци действа и до днес, даже и на по-млади поколения, които си мислят, че войната с Османска империя е била едва ли не с конкретната цел да се освободи България. Кво да ви кажа...

67

Алберт

преди 6 години

Аз пък виждам яка война между мисловните клетки в главата на аФтора сътворил тази чутовна новина. Очаква се в края на войната, главата да се превърне в празна тиква.

66

Анонимен

преди 6 години

Няма да я бъде тая смърт на НАТО и пентагона да воюват във краваристан. Те за туй и строят магитрали насам правят инфрастуктура за НАТО Путин скоро ще ги измете отатък океана. А евроатлантиците ще чукат камъни в Сибир.