31

Анонимен

преди 6 години

Ще раздаваме правосъдие сами неграотниците горе по кабинетите страдат от шизофрения половината другата половина са фашисти Аз чантина Свинетки фърфълетки и подобни не купувам.

30

Няма да стане...

преди 6 години

..., защото катаджиите са неграмотни! Веднъж ни спряха едни такива при Симитли и на 4- та им бяха нужни 15 минути, докато си подсказват един на друг, как точно да проверят дали имаме неплатени глоби!

29

Спенс

преди 6 години

Кога ще можем да плащаме глобите онлайн, кога ще можем да си проверяваме начислените глоби, кога ще живеем в нормална европейска държава без Кат и полиция да се крият в храстите като шумкари ?

28

до 26

преди 6 години

Не забравяй, че живеем в малка държава и първо ще ти спукам китарата на пътя дорде ме осъдят ще минат години, а ти имаш семейство може после ниога да не ги видиш. Xайде малко помисли, а. После ела ми вземи книжката. Койтo служи на калинки става калинка в закона ясно е описано кога се взима книжка, не някакви калинки да ми казват аре ела ве д е б и л.

27

Анонимен

преди 6 години

Брюксел няма ли да натисне милиционерите от ГЕРБ за селския им номер с камерите на патрулките.България е затънала в корупция вече трети мандат.Всеки нормален човек знае, че милиционерите саботират камерите за да могат да прибират бакшиши.Докога ще ги търпим да ни правят на май-му-ни ?

26

Луков

преди 6 години

А като спукам гума или ми се повреди окачването в някоя от безбройните дупки по улиците кой ще плати: общината (длъжни са да поддържат улиците) или КАТ (длъжни са да информират общината за опасни участъци по пътя) ?То не може само да събират пари, трябва да вършат и полезна работа, а като не са я свършили да си носят отговорността .Къде са адвокатите ?Значи общината не ремонтира дупките защото :"Нямаме пари !"А шофьорите да плащат измислени глоби и като кажем "Нямаме пари !" още една глоба .

25

дааа

преди 6 години

Боцмана на власт,рекет,законен.

24

Анонимен

преди 6 години

Ами те повечето идиотчета си карат без книжки.

23

Ганьо до ганьовци

преди 6 години

Путььььо, мислиш ли, че ще се спазва поредната глупост?

22

Ганьовци

преди 6 години

Гледам, че е пълно с мнения на *** които се възмущават, че ще има държавност и вече няма да могат да си карат и да нарушават закона. ЕВАЛА !!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува. Аз съм от на ГЕРБ и тези нещица неважат за мен! Вие офтси си опичайте пипето, че ви сваляме от каруцо!!!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Сгрешил и не платил? КАТ прибира книжки направо на пътя--------------------------------------Даваш ДВАЕСЕ кинта и не ти взимат книжката :)

19

САШО+

преди 6 години

В смисъл:Спрели сте непозволено и имате глоба 50 лв.Не сте платили.КАТ ви спира, защото са проверили по номера, че дължите 50 лв. и ви взимат книжката, после с паяк ви преместват автомобила до паркинга до който живеете (едни 500 лв.) .Прилича на рекет. То Бойко Борисов си беше рекетьор в мутренска организация, какво друго да измислят горките. Ами ако съм нямал 50 лв. този месец и съм решил да платя другия, кредит ли да тегля защото общината няма свободни паркоместа .Африканска държава.

18

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът все още е в действие.

17

Платил

преди 6 години

Ама как така ще ми я вземат? Аз съм си платил книжката /умпс/ и то в буквалният смисъл. 50 лв. мисля, че беше сумата. Е, след като съм си платил стока, услуга и тн., то те са мои. С други думи, КАТ ще отнемат мое имущество? Без съд и присъда?!?! Ехааа, Северна Корея ряпа да яде!

16

Анонимен

преди 6 години

До И откогас такива като теб НЯМА КАК скоро да стане държава

15

Анонимен

преди 6 години

А aкo не си дадем книжката какво ще ни вземат който е гласувал за гробажиите да дава аз докумменти на тикви не давам .

14

kkk

преди 6 години

След като банките могат да дават длъжниците на съдия изпълнители,защо не и как?

13

И откога

преди 6 години

липсата на книжка е пречка да се шофира из територията?! Когато вземете масово да разстрелвате хванатите да карат без книжка или с отнета такава, на място, до автомобила, ще има управия и територията може и да заприлича на държава!

12

Анонимен

преди 6 години

Поредната простотия на хартия! Вече няколко пъти ни отнимаха книжките "направо на пътя". Но когато разберът, че не пише вътре за Винету и веднага минаваме.