14

:)

преди 7 години

Ако съдиите не бяха същите като депутатите (престъпници), лицето на снимката щеше да е в затвора. Това са фактите.

13

WTF????

преди 7 години

ГЕРБ гласували лобистки закон, който намалява присъдите и дава още възможности на престъпниците, но са невинни, така ли? Гласували го в последния ден на мафиотското си правителство - каква наглост !!!КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ***?????????????????????????????????????????????

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя от снимката също съдия го обяви за невинен и го оправда, въпреки, че законът казва, че такива, като него трябва да са в затвора :) :) :) :)

11

97645

преди 7 години

Законът е виновен, че за 15 отвличания са осъдени като за 2.

10

Loyko

преди 7 години

Ne stiga ,che po vremeto na Tzvetanov gi hvanaha , a sega pak toi vinoven.Prost narod ,eeeeeiiiii....

9

М, да ...

преди 7 години

Има ли още война между мвр, прокоратура и съд - вътре в правораздавателната система? Всъщност Цветанов точно това казва, че има!

8

TOP SECRET

преди 7 години

Абсолютно излишно становище на Цветанов , тоа сайт без тва нищо друго не може

7

М, да ...

преди 7 години

Освободените опасни ли са за обществото? Психолог да се изкаже, щот явно по з-н и по лично /субективно/ убеждение, вероятно и финансово подкрепини правистите/законобуквочетящите са ги освободили !

6

Анонимен

преди 7 години

Независимата съдебна власт се оказа ,че е зависима и то тва не е от сега. Колко корумпирани мазни съдии имаме в затвора? Кой кадрува във съдебната власт - този които и дава парите за заплатите от по 3-5000 лв. или некой друг. Защо съдиите и прокурорите не се избират от народа както депутатите и общинските кметове.

5

1

преди 7 години

До Анонимен-3,не наглия съдия,а наглия физкултурник,трябва да влезе в панделата,нали видя,какво стана с делото ''Октопод''всички бяха оправдани,България бе осъдена,да заплати 230хл.обещетение,сега и ''Наглите''ще осъдят България,а включително и ти ще плащаш,за грешките на акушер-петапартаментов.

4

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво очакват хората като избират да ги управляват гангстери?

3

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на съдиите е,че ги е шобе да осъдят политик-крадец на висока длъжност,а се занимават с кокошкарски истории и далаверки на дребно.У вчерашния нарочен по други причини съдия намерили 30 бона.Всяка десета баба мята по толкова от терасата.Нерде 30 бона,нерде 3 милиарда или 16,примерно.

2

Анонимен

преди 7 години

Нема ли кой да вкара наглия съдия в панделата, за всички е ясно, че е прибрал кинти. Ненормална работа.

1

Наблюдател

преди 7 години

Съск сигурност невинни съдии няма! Възможностите да лавират и да се корумпират обаче ги създават законодателите ! Така че както е известно "Рибата се вмирисва от към главата"!