24

Арести за ДПС крадци

преди 7 години

Става върпос за нагла диверсия срещу БЪлгария и българския народ вкл срещу насила помохамеданчени племенни и родови малцинствени групи..Използвани са спец наркотици и обемно пси препрограмиране.,техниката е на паралелен свят .Цел малка ядрена война на Балканите или изхвърляне на носители на опасни гени от БЪлгария.Наглите престъпници от ДПС ограбващи организирано десетки милиарди от БЪлгария след 1989 година да се пратят в Сибир..

23

да помислим

преди 7 години

ДПС е нещо като ИДИЛ.Бойко го разбра и се съюзи с Волен . Това е.

22

Анонимен

преди 7 години

защо винаги дпс удобно пропускат да отбележат, че възродителният процес е СЛЕДСТВИЕ на терористичните атаки на сепаратистките турски организации от 1984-85 г.? защото самите дпс са тези терористични организации! комунистите и през ум нямаше да им мине да разбутват държавата, ако дпс не бяха почнали да взривяват влакове и избиват майки с деца. дъвче се за 1989 г., но защо не се говори за причините за тези събития?

21

Блядко

преди 7 години

Какво искат още тия от ДПС?Нали Станишев им се извини?С Местан се мляскаха насред София пред цялата страна.Претенции трябва да имат българите.Още чакаме Станишев да се извини и на нас.Все пак партията му избиваше елита на нацията без съд и присъда.

20

да знаете

преди 7 години

Само Радан К.Не се е изакал по темата. Но той има нов проект-гейове за нова република.

19

Аз

преди 7 години

Кой си ти бе джентълмен,не ви искаме изкуствените спорове,ние прогледнахме вече.Ние дето сме видяли зулуми от такива като теб,хора на ДС.Няма повече глас за Вас.До другите избори и довиждане,а може да разположат е индианците за глас.

18

дядо Пенс

преди 7 години

Единствените патриоти в България са Ботев,Левски и Тодор Живков...

17

Иван

преди 7 години

А няма ли кой да припомни на карадайъ милионите избити българи по време на петвековното РОБСТВО.

16

Китов

преди 7 години

До бай х Глътни си хапчетата!

15

д

преди 7 години

Очевидно турците не се радват на свободна и демократична България?!!Е,тогава те какви са нашето общество .Риторичен въпрос ,нали! Или щом не са във властта България не е тяхната родина.Ама вие съвсем позабравихте какво бяхте в Царство България .Живков ви отпусна края ,а Луканов ви подари половин отечество .

14

реалии

преди 7 години

Турците вместо да се радват ,че живеят в свободна и демократична европейска България занимават обществото с глупостите на бай Живков.Ей,скоро ни Турция ще има ни Иран и тн ..Халифата се възражда и пак ще го спираме по Тракия и в Испания.

13

Анонимен

преди 7 години

КАКВИ ПАТРИОТИ, БЕ. ТОВА СА ТАРИКАТИ, КОИТО БОГАТЕЯТ И ТЛЪСТЕЯТ ОТ НАИВНИЦИТЕ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ, ЧЕ СА ПАТРИОТИ.ТЕЗИ ПАТРИОТИ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИЗЯДАТ ГЛАВАТА НА БОРИСОВ.

12

Анонимен

преди 7 години

Този не заслужава нито един коментар.

11

Анонимен

преди 7 години

До Гюнтеркакъв протест бе, некаква шайка руснаци представящи се за бесарабски българи, аре скрии се някъде в посоьстовото

10

Исперих

преди 7 години

Това на времето си беше исценировка на комунистите за да вземат без пари имотите на турците. И Бойко Борисов е пряк участник в събтията. Тогава като току що завършил милиционерския развъдник в Симеоново.

9

ф

преди 7 години

Турция се ислямизира и след Ердоган ще е част от халифата .Турците ще са рая на мухаджирите на Мека.

8

Анонимен

преди 7 години

А противозаконни турски етнически партии защо са в Народното събрание вече толкова десетилетия ще каже ли тоя чи так?И стига с художествената измислица-възродителен процес защото такъв никога не е имало!Друговерците сами тръгнаха да си правят голямата екскурзия като турция ги лъжеше че там ще им текат реки от мед и масло!После половината се върнаха като видяха че не е така и тамошните местни не ги приеха като свои а ги наричаха -***!Даже сами се майтапеха че от магаре кон не става а катър!

7

Анонимен

преди 7 години

и "патриотите" са като "защитницте на правата" от ДПС и едните и другите създадени от БКП и ДС

6

Запознат

преди 7 години

Да спомена ,че по конституция в Гърция, който вземе гръцко гражданство трявба да си смени името с гръцко!

5

б

преди 7 години

Истината е че много от турците в ДПС съдействаха и предаваха своите.Впрочем от възродителния процес жертвите от наша страна са в пъти повече заради Буново . А защо ДПС и досега е услуга на комунистите? Кой прави бизнес с техния Мултигруп .И така нататък