12

А тате каза,

преди 7 години

До Браво!Много правилно и хуманно решение на руското държавно Ръководство! Добре е, че са спрели да нарушават правата на гейовете!Вече можеш да ходиш на ГЕЙ-туризъм спокойно, бързай , че ще те изпреварят.

11

Анонимен

преди 7 години

Гейовете са лъжци и кък тъй нито един досега не се помисли за бяла мачка и да накара държавaта да му построи басейн за бели мечки Мислете бе тия са шменти капели за да получават повече права.

10

Анонимен

преди 7 години

Ама как гордо се беше изпъчило *** от Люксембург на снимката от срещата на НАТО .Много ви радва, нали еврогейци.

9

Браво!

преди 7 години

Браво!Много правилно и хуманно решение на руското държавно Ръководство! Добре е, че са спрели да нарушават правата на гейовете!Браво!

8

Ново учение

преди 7 години

Що е педлщина и има ли почва у нас(за хинтилигентни читатели,,

7

ПРОТИВ

преди 7 години

Аз лично , като мъж , съм против Гейовете .Не искам да ги обвинявам за греха им . Но трябва да се спре тази Демонстрация .Видяхте ли че жената , първата дама , на Премиера на Люксембург е МЪЖ .Това е Порнография , това деца не трябва да го виждат . Човешкия Род е базиран на Любов между Мъж и Жена . Историята показва че всеки се ражда с Пол - другото са Изнасилвания и Извращения .Историите на Психолози казват че Гейовете са се породили след Изнасилване от Мъже Роднини - бащи , дядовци и брато

6

Анонимен

преди 7 години

Краварски инсинуации. Външната им политика е само това и военна намеса където мине

5

Jon

преди 7 години

На алкохолика гея не му пречи.

4

Анонимен

преди 7 години

Европейските гейове , най-добрите гейове целия свят.

3

Анонимен

преди 7 години

Макрон даде пример на малкия Мук със Чечня,каза ,че гейовете там са изтезавани в затворите а ларвата се прави на неразбрал,пак оня номер със КОЙ или КО-НЕ.Господи разкарайте тез руски ...... сам ще се цензурирам, тези точки които слагам разбирайте ПСУВНЯ.........................................................................................................................Чесно повръща ми се вече от тези нагли руски навлеци

2

Джедай Мастър

преди 7 години

Много ясно, че не ги нарушава. Там гейове няма. Нали и Исимбаева каза Ин Раша бойз лов гърлс анд гърлс лов бойз.

1

Анонимен

преди 7 години

Съвецките права на гейове - най-големите права на гейове в целия свят!