19

Анонимен

преди 6 години

Фурнаджийска лопата!

18

Анонимен

преди 6 години

Когато служих в казармата през 80-те години армията ни беше бетон. Имахме и танкове и бронетранспортьори БТР-и Ракети и бойна авиация.. След като ни докараха демони-крацията всичко това се наряза на скраб. Е как да ви не *** макята фостенцата селянжърска ска.пана? Сега ли се сетихте че нямаме нищо за противодействие срещу останалите държави които не си унищожиха армиите и бойната техника? Няма ли виновни за унищоженото ни въоръжение и боен състав? Всички сте праведни като разпрани ***.ки!?

17

пацифист

преди 6 години

Въоражаване, модернизация ... дрън, дрън ярини - мантри на световната оръжейна мафия. РФ, САЩ, ВБ, Франция, като са свръхмилитаризирани, ядрени "световни сили", гарантират ли сигурност на гражданите си ?!? Ден, през ден манерките ги пукат от атентати. Хората излизат от домовете си като букети от трепетлики. А оръжейните босове си чешат макарите и си броят доларите изкарани от продажба на смърт.

16

sic semper tyrannis

преди 6 години

Матирайте цар Кратун.с пешка!

15

М, да ...

преди 6 години

Защо Радев трябваше да стане Президент та да се чуе професионалното мнение?

14

Унуфри

преди 6 години

Няма нужда да се харчат излишни пари. По чифт зелени чорапи на войник са достатъчни. Е ако има бюджетен излишък може и по едно швейцарско ножче на спецчастите.

13

Анонимен

преди 6 години

Путинската олигофрения в екстаз!

12

питам

преди 6 години

къде са близо 2000 танка които имаше БНА към 1989 г? къде са 300 бойни самолета към 1989 г.? *** били стари? *** какво от това? в Сирия видяхме че Т72 е прекрасен танк, че и шейсетките са перфектни, вършат работа, освен това могат да се модернизират и едни сърцати танкисти могат да направят чудеса с тях - да спрат турците. друго няма да ни се налага. тия крадци изнесоха танковете прибраха парите в джобове, сега нямаме нищо а танковете ни са изгорели в сирия, а боко има милиарди. отврат!

11

Анонимен

преди 6 години

Четвърт самолет, половинка кораб и 3 кубинки. За всички трябва да има.

10

Анонимен

преди 6 години

Бойко взе да ми харесва ,от как взе да набива руски канчета взе да ми харесва.

9

Анонимен

преди 6 години

ИГРАТА Е ДА СЕ ДАДАТ ПОРЪЧКИ ЗА МИЛИАРДИ НА МОСКВА.В СЛУЧАЯ ЕДНА ГЛУТНИЦА ПРО РУСКИ ЧАКАЛИ БЯХА НАДИГРАНИ ОТ БОРИСОВ.Селяни,парите ги дава финансовия министър а милиарди за руски далавери НЯМАМЕ.Чеете на МАКЕДОНИЦА ВИ ГО ПИША

8

:))

преди 6 години

Борисов и Радев на една позиция за националната сигурност------------------------Тц... Некоректно е ! Плямпалото Б.Борисов като говорител на КСНС ли се явява?

7

sante_dog

преди 6 години

ББ е много ядосан, че Радев има по-висок рейтинг от него. Ядосан е и, че за момента не прави големи грешки (с изключение на няколко дребни гафа заради липса на опит). Затова и говори против авиацията и други глупости: "...това е пехотата и да е доказано, че където не мине пехота, война спечелена няма", отсече Борисов."Малко познания за новата история на Балканите и ще се усети че САЩ спечелиха войната в Сърбия само с авиация, без нито един американец да е стъпил там. Тиква, к'во да правиш...

6

Анонимен

преди 6 години

*** в кой век живее -"майката или царицата на боя била пехотата" ....ами купи им едни нови каски и лопатки за да си копаят окопите -и " модернизацията" ти е готова ....твоята пехота г-н офицерино от пожарната за половин час ще я оправят три безпилотни дрона с ракети . Гледай си пробития маркуч и се се бъркай там където бъкел не разбираш!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Цялата игра е едни руски слуги се опитват да дадат поръчки на москва за сметка на българският народ

4

Честен

преди 6 години

Хубава снимка.Кожодерите на българския народ - да гледат идните поколения!

3

Анонимен

преди 6 години

Привикаха ЦАЦАРОВ НА КИЛИМЧЕТО В РУСИЯ,после да не се чудите на култовото -НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

2

Анонимен

преди 6 години

Тиквата първо закри армията сега ще я модернизира. Глупости на търкалета, всичко е с цел повече крадене.

1

Анонимен

преди 6 години

Разбира се някой искат да дадат поръчки за милиарди на РУСИЯ,но номера няма да мине