45

Питаш

преди 7 години

А Политиците кога ще бягат в Германия

44

anon

преди 7 години

за германия не знам, но един от добрите ми приятели тука в щатите е семеен доктор (не мисля дори, че е специализирал) и заплатата му е около $200к на година.. и това е в една забутана болница в забутан щат...

43

Анонимен

преди 7 години

Никой германец няма да да влезе в кабинет с БГ лекар, ако е в съзнание, разбира се. За новопристигналите​ в Германия азиатци и африканци може и да става в началото.

42

Анонимен

преди 7 години

Леко ще се повиши смъртността в Германия. БГ знахарите са си погребални агенти.

41

доктора

преди 7 години

А по отношение на многото пари който дала България-общоза всичките години държавата е дала около 40000 лева,толкова колкото са дали и мойте родители.

40

доктора

преди 7 години

Вижте сега хора Аз съм един от тия избягалитеЩе ви го кажа просто:не исках да бягам,започнах работа в българия- 1.заплата 340 лева,места за специализация няма,перспектижа никаква,работих 1,5 години,избягах в германия-специализация веднага,1.заплата 2400 евро(без дежурства,сдежурства над 4000) нето,урсоже,конгреси всичко за сметка на болницата. По-нататък коментарите са излишни

39

Край на рушвета

преди 7 години

до 53! Е за туй сьщото време което подчертаваш как се лекували Бьлгарите, лекарите взимаха рушвет от пациентите си!Но сега вече не е така , лекарите като минават на визитация питат как сте но сьщевременно гледат хората в рьцете кой каквото да даде бе някоя жьлтица! Нямат хората пари и лекарите бягат от сьрденица в чужбина!

38

Анонимен

преди 7 години

Докато държавата се управлява от партия, която собствения им депутат ги нарича "ПРЕСТЪПНА ШАЙКА", няма какво друго да очаквате!

37

анонимен

преди 7 години

И ще продължават да бягат хората-със всякакви професии.Защото им омръзна от всякакви своеволия и незачитане на всичко човешко.Омръзна им от крдци-нагледци и измислени ценности,от агресия и празни обещания!

36

Анонимен

преди 7 години

Смърт на капитализма!Долу платената магистрална любов!Дай живее мъртвия бай Тошо, мъртвия КОМУНИЗЪМ и безплатно здравеопазване!ДА НА ВИРТУАЛКИ И БОТОВЕТЕ, които ръсят глупости като постове за ВЕЛИКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ - ПОСТ САТАНИЗЪМ.

35

Анонимен

преди 7 години

Нормално след пенсионери, учители, полицаи и военни, да дойде ред и на лекарите. Жалка картинка сме.

34

Един от Северозапада

преди 7 години

Спокойно! Баце ще направи учителските заплати 1700 лева, Каракачанов заплата на редник 2000 лева, а за всеки следващ чин по още 1000 отгоре, полицаите следващия път не се знае зая колко ще стачкуват,и на тях като тихомълком пак вдигнат заплатите-ще дойде ред и на докторите.Само имайте търпение, до края на 4 годишния мандат!Гарантирано от Герб!Който доживее тук до тогава , де.Не се сърдете, те толкова си могат, а и сами сте си ги избирали.

33

Анонимен

преди 7 години

Политиците защо не емигрират?

32

stomin

преди 7 години

До Никище ти отговоря донякъде имам клиенти ортопеди-хирурзи освен в централната градска единия оперира в още 3 а другия в 4 частни

31

stomin

преди 7 години

До Анонименаха върнаха се тия мамините детенца че не ги посрещаха с китки другите около 1,5 милиона къде са бе цър вул

30

Анонимен

преди 7 години

До stominнай непримиримите и дръзновени хора избягаха Твоята хлопа, избягаха , ама се връщат да се лекуват тук, защото там и един зъб не могат да си платят. Хайде бе, и ние познаваме "избягали" и върнали се хора зад граница.

29

Сурай

преди 7 години

Кви лекари уе всяка сабота е пално с българи прет вратата на ходжата да ги ликува и аз 20 *** ликува само ходжата анадъм ?

28

Анонимен

преди 7 години

До много здраве от д-рИмам оферти за работа в Германия,Австрия и Дания.А кога, като висиш във форумите , се усъвършенстваш, специализираш и т.н. и от коя от младостите пишеш? Измислен доктор си.

27

stomin

преди 7 години

До Българинти лъжеш и май нещо ти хлопа дъската най непримиримите и дръзновени хора избягаха

26

Анонимен

преди 7 години

До много здраве от д-ртираджия, сервитьор, барман, лекар, строител - това се търси в цяла европа :)а митничар и данъчен не съм видял да напускат, хммм ...