120

1

преди 7 години

А нещо да кажете за възрастовата дискриминация?Всеки търси 20 годишни специалисти с 5г. стаж по специалността!Другите 35, 40, 50 и нагоре години, како да правят?3258

119

Анонимен

преди 7 години

Ама и Победа Лука(н)кова има една работа...

118

Неграмотен

преди 7 години

До 767Много "умни" и "квалифицирани". Не може да попълни елементарен формуляр, но не ще да работи за по-малко от хиляда лева. Толкова му трябвали. Два пъти повече от служителката в бюрото, която го попълва вместо него.

117

редактор

преди 7 години

заглавието да стане не безработни българи, а безработни "тия, дето ги цензурирате като ги напишем тъмносините"! Ама те работят бе, само че друг вид производство - произвеждат деца!хахаахаа

116

767

преди 7 години

Това са умни българи отказващи да работят за жълти стотинки,бравооооо

115

Анонимен

преди 7 години

Не прехвърляйте вината от болната глава на здравата - това е проблем не на нацията , а на Държавата . Какво стана с онзи текст от Конституцията "Всеки български гражданин е длъжен ......... , да работи за благоденствието на нацията " . Само българските граждани , работещи в чужбина , отговарят на това изискване на Основния Закон .

114

накратко

преди 7 години

плужеците в БАН взимат пари, за да ни изкарат мързелива нация! А сега кажете беше ли прав Дянков????А???

113

Анонимен

преди 7 години

Споко скоро ще се вдигнат и цени и заплати :)

112

Кирил Софийски

преди 7 години

Търсят си разбира се ! Но платена а не безплатна . Трудът е стока , която работещия предлага на пазара ! Просто в България няма купувач за тази стока ! Тези които тук се наричат "работодатели " не искат разходи , представят си дейността си само като приходи ! Представят си работещите като военно пленници които да работят за без пари и при това държавата да храни ! Смях вижте какво става по морето !Цените на услугите са като в най-скъпите курорти по света. А представените услуги са , Африкански

111

Фанта лимон

преди 7 години

Победа Луканова?Тая неква шумкаджийка- дедо и я кръстил "победа" да му дадат телевизор от партията без да чака 5 години ред.И ся ши мъ навива да и бачкаме за 300Е на месец а на час полет дават 2000Е аре нема нужда.

110

Анонимен

преди 7 години

Пазарна икономика брат, плащаш получаваш, не плащаш духаш супата.

109

Сотир

преди 7 години

Кога съм у дома немам приходи -але си немам и разходи.

108

Алоо "професорк

преди 7 години

Принципа на скачените съдове знаете ли го ?За да има някой скъпи коли, палати за хиляди евро и лукс почивки - това са парите на някой друг - ниски заплати,източване на данъци,проекти и програми.

107

професор от бан !

преди 7 години

"каза проф победа от бан" -Я да каже тя какво "работи" и с какво е допринесла та харчи парите на обществото. -то лесно така ч чантата може и до 95г .Алчен е българина това е проблема - парите по програми за младежка заетост отиват в частен джоб ,чорбаджиите краднат,трупат ,мамят и искат хората да им Работят за 400лв,Бягайте докле сте млади -тук оправия Няма!

106

wtf

преди 7 години

Бях на борсата. Изкарах курс предлаган от тях, след което ми предложиха работа. На час и половина път от нас, в едната посока с две превозни средства, 6 дневна работна седмица и минимална работна заплата. Ако трябва да имам 8 часа за сън, ми остават 2 часа, за семейството. Как да не приеме човек, такава оферта :)

105

даскал Пандо

преди 7 години

Помните ли чорбаджи Нено от ,,Мамино детенце,,? Ако можеше аргатите да не почиват...Да не ги храня... Да не им плащам... А ? Помните ли ? Смятате ли,че нещо се е променило ?!

104

Анонимен

преди 7 години

Що да си търсят !!!Мама слугува в Италия или Гърция...

103

маке

преди 7 години

с тия заплати ми е по евтино да си кръкам дома

102

Анонимен

преди 7 години

Къде да работят само за пазачи и охрана има място едно време хората работеха в заводи сега пазят магазини молове то това е икономиката друго няма

101

соцялно слаб депутат

преди 7 години

460лв минимална или 360 чисто им стига на българина.