62

До футуролог

преди 7 години

В момента всеки военнослужещ с над 30 години стаж получава пенсия от около 900 лева, както и за служба около 2100 лева! Колко прави това и с тези пари колко войника със заплата около 700 лева могат да се издържат?

61

1

преди 7 години

джамбаз,като ти гледам физиономията,ми се струва,че по рождение си уплашен ,няма смисъл ердоган да те заплашва.

60

Пират

преди 7 години

Тоя дето гледа страшно като румънска кантонерка на тир-паркик ако спре торентите си *** кабела за домашния нетец за кво ми е...А ако иска да си плащам за тъпите филми като в ЕС да ни направи и заплатите като ЕС.това ЕС нещо взе да ме нерви .Уж сме в ЕС а сме 10 пъти по ниско платени, а за всичко друго плащаме като германци .Де Илия на кярия.

59

Анонимен

преди 7 години

нали разбрахте Жамбаски ще спира торентите също така! Честито на печелившите!

58

Депресор Шизофренски

преди 7 години

И тоя като дядо си Джамбазин-от турски далавераджия,за 2 копува за 10 продава.Атакистите са доста зле интелектоално и освен да плашат народа с Ердоган и Путин и да му харчат парите друго не могат.Бог да пази България....

57

Анонимен

преди 7 години

Опасна е комбинацията и дружбата между двамата диктатори - Ердоган и Путин

56

Анонимен

преди 7 години

Руснаците почти винаги са казвали Кирило-Методиевата азбука на Солунските братя, какво им стана,че само Кирилица са казали,а Методиева пропускат,знаят,че Методий повече труд е вложил за приложението и в ония времена когато се водило упорито спор за двуезичието между христианството,че още и от форма на диалект произлязла,диалекта си е диалект,а това си е азбука и всяко звучене на диалект може да се предаде с букви за четене,понякога допълнени с знаци-точки,чертички,кривки и др., чиста е уникална.

55

Каракачанов е също

преди 7 години

Заплаха да България е също Каракачанов заради екипа му и и пенсионерите на заплата около 3000 лева! Той гони младите патриоти от армията!

54

Анонимен

преди 7 години

"А с какво да заменим думата "джамбаз"?"С Клоун...За Каракачана кво предлагаш:-)

53

Анонимен

преди 7 години

Цайко Цайков Цайсистия

52

Анонимен

преди 7 години

Тоя със дебели букви се опитва да подчертае ,че не е русофил но болежките и коментарите му го издават.Пич колкото и да се пъниш Путин е наврян във изолатора ,колкото и да се мъчиш да всяваш страх и омраза към съседна Турция хората няма да се хванат.Селски,нямаш школовка на казармата,къде си тръгнал с тез дребни интриги в стил Путин ?

51

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки Ердоган си защитава държавния и народния интерес нон стоп...А вие как я защитавате??? Предизборно само:-) :-) :-) на границата с бутане на стари жени...:-) :-) :-) ***

50

Анонимен

преди 7 години

"Местановите ердоганисчета газ шоркате,само на снимка като видите някой от ОБ.Величаете Ерсдухан но не смеете да живеете в Турция.Страх ви е."Някои пишем от Турция, а колегите пък пишещи от България ако дойдат в Турция кой ще ти поддържа държавата,..видяхме ние на голямата екскурзия нямаше кой да ви прибира житото.

49

Иванов

преди 7 години

На тези политиката им само омраза и всяване на паника в обществото.

48

не смей ми се

преди 7 години

Вместо да оправяме Русия и Турция , да бяхме си подредили къщичката и дворчето , че както е започнало няма да има кой да живее в нея. Едни чакат на Терминал 2 , други за отвъдното , хора не останаха. Джамбазки , помислете как да предотвратите заболяванията , бедността, безработицата , ниските доходи , не приказвайте приказки от " Хиляда и една нощ". Не заблуждавайте народа.

47

Анонимен

преди 7 години

От устата на патриотите името на Ердоган не пада:-) :-) :-) А Ердоган дали е чувал въобще за вазе...:-) :-) :-) :-)

46

Анонимен

преди 7 години

Ердоган не воюва със съседите, но вие патриотите, с вашите пpости мисли и държание...може да ни вкарате в някви вече наистина важни конфликти!!! И тогава да видим дали ЕС то Ви или Кремъла Ви или Сащ дали ще ви защитат?Пуpковци.

45

Анонимен

преди 7 години

Егати смешния човек, да ти се повърне от такива измислени политици

44

Джамбо

преди 7 години

Джамбазки обяви, че не е изненадан от думите на Путин за крилицата!Според него Русия изпраща сигнали в подрепа на загубилите власта в Македония.Според него трябва да има закон за бьлгарския език, да се отбягват чуждици като например думичката окей" подчерта евродепутатьт!!!------------------------------------------------------------------------------А Путин че е казал, кирилицата идва от Македония в Русия,20866 това не е ли обидно за вас като Бьлгарин и патриот на Бьлгария г-н Джамбазки?

43

Анонимен

преди 7 години

Ibrik`iq е цензурираното...