120

Анонимен

преди 7 години

НЕ САМО НЕ СА ОПАСНИ НО МНОГО ОТ ТЯХ СА ПО-КАЧЕСТВЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ.

119

Анонимен

преди 7 години

Както и да го смятате в момента износа ни е многократно по-висок отколкото при правешкия селянин, достатъчно е да погледнете колоните от ТИРове по КПП-тата

118

до 158

преди 7 години

Не можеш да сравняваш сегашния износ с предишния в цифри, без да ги преизчислиш и тогава съпоставяй

117

до 159

преди 7 години

Защото мълчи и търпи в полза на олигархията

116

Анонимен

преди 7 години

До 159Опорните точки на руското посольство не ме интересуват, гледайте си там вашия велик македон Вова *** и не ни занимавайте с глупости

115

Анонимен

преди 7 години

Само за първото тримесечие износа ни е над 10 млрд, за сравнение в най-добрите Тошови години износа не ни прехвърлял 4 млрд, това са сухите цифри, иначе шумкарите може да си говорите каквото искате

114

Жоро Павето

преди 7 години

***....ти приятелю си един от тия,дето изобщо не знаят какво искат!Ти си просто един от новите български-нацисти,индивиди които се кефят на "рокерите" у БГ,например...пък дори и те да са по скоро руски бандити или западни мафиоти,за теб няма значение.Важното е да са "наши и страшни" нали така,приятелю?!?:))))))

113

до 151

преди 7 години

И кво изнасяме бе *** лоум н ик?!?Освен кухи *** фщдруго няма!

112

Гюнтер

преди 7 години

Хахааа..Едникнижния Ол иго френ казал че храните внос от Ес били вредни!!хахахааааааааа..Е такава лъжа не бях чувал.Тоя профан лично ще ни изтрови ако му кажат,казал бил хахаааа..ай Зегтер!!!!

111

127

преди 7 години

До 135- така е: имах неблагоразумието да се върна в Бг за 1 г ,голяма грешка, която няма да повторя

110

Анонимен

преди 7 години

До 145какви стоки за милиарди си изнасял при Тошо бе уклук, то целия годишен износ при Тошо е колкото в момента месечния бе

109

Анонимен

преди 7 години

И защо не си ги ядат те щом не са опасни, а в техните си страни са с по-високо?!

108

Циник

преди 7 години

Предния пост е до посттекезесаря с коментар 145...и безбройните...правописни...стилистични, и фактологически грешки!

107

Крив макарон

преди 7 години

До Бг няма оправия Правихме заведения по морето.Наложи се да работя с мафиотски съдружник, после се наложи да делим с още един съдружник, после платихме за държавните служители по предписанията и заложен от началниците им месечен норматив както и да оспорваме запетайкаджииски глоби.Работихме къртовски по много часове за смешни и рискови пари.После емигрирахме и и сме по добре.

106

Циник до 146

преди 7 години

По глупостта ви познаваме!Синчетата на Текезесарските партийни председатели!Даже няма да си правя труда - да аргументирам - защо е така!

105

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До Жоро ПаветоГурбетчио....и аз като западняк не бих инвестирал пари у държава,в която са на власт националисти/патриоти скандиращи: "България над всичко и чужденците вън" и същевременно потриват доволно ръчички "усвоявайки" европейските средства :)))))))АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ ! КОГАТО СИ ПРАВ НЯМА КАК ДА СИ ИЗКРИВЯ ДУШАТА И ДА ТЕ КРИТИКУВАМ ! ЕВАЛЛА ЗА КОМЕНТАРА ТИ !

104

Анонимен

преди 7 години

И като не е издържал социализма икономически защо тогава имахем индустрия, селско стопанство, нямаше дългове, изнасяхме за милиарди продукциа за всеки имаше работа, образование и здравеопазване на световно ниво достъпно за всеки а днес 30 години след "демокрацията" България е в блатото, мизерия, най-бедни, най-висока смъртност, никакво производство, населението стана от 9 на 5 милиона и само половината са българи и то предимно старци.

103

Циник до 141

преди 7 години

Я пак? Националисти ли? Ако имахме такива отдавна да сме "дръпнали"!НЕ!У нас освен пребоядисани комунисти - други няма!Бих се махнал - само заради това!

102

до 136

преди 7 години

На 100% подкрепям казаното: променливи закони, корупция и мутри

101

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОБОКЛУЦИ, АМА НЕ СА ВРЕДНИ.ТО ОСТАВАШЕ И ДА СА ВРЕДНИ.