70

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ЗА ДА СЕ ОБЕДИНИМ КАТО СЛАВЯНИ НЕ Е ЛИ РЕДНО ПЪРВО СЪРБИТЕ ДА ВЪРНАТ НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ - ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ И МАКЕДОНИЯ?

69

Анонимен

преди 6 години

До МишокСПОРЕД РАДЕВ БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА Е РУСКА И Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЛЕНИН В "МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ", ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА ПРИ ПУТИН.

68

Анонимен

преди 6 години

Никога Българияе нямала по-смешен президент. Пълна мишка. А дядо Антонийй знае ли, че комунист, соц. *** вяра няма, камо ли да пита за православие. Та партията майка БКП ги беше забранила тези неща у нас.

67

Мишок

преди 6 години

Путин ни би шут в г_за за азбуката ,а мишока Радев след 2 дена му отговори, че така по-трудно ще ни обедини като славяни...Мишка на конци.

66

Българин

преди 6 години

Няма представител на църквата, което е недопустимо, но присъства Деси, която представя какво?

65

Анонимен

преди 6 години

СПОРЕД РАДЕВ БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА Е РУСКА И Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЛЕНИН В "МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ", ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА ПРИ ПУТИН.

64

Анонимен

преди 6 години

Единственото хубаво нещо на комунизма беше, че забрани религията и възпита атеисти. Подчертавам ''ЕДИНСТВЕНОТО''!

63

Анонимен

преди 6 години

Никаква работа няма един комунист при папата.

62

православен

преди 6 години

Църквата си има свое място в живота на държавата , но не трябва да е с по- големи претенции. В случая президента си избира делегацията , а тя трябва да е на ниво културна и образователна.Явно архимандрита се чувства лично пренебрегнат.

61

историк

преди 6 години

От столетия народът в една СВЕТСКА държава е имал верую, водел се е от ВЯРА, за да просъществува и остави следа по тази земя. Малоумие или безумие носят пишещите тук?

60

Анонимен

преди 6 години

Богохулствайте...то ще си дойде.

59

д

преди 6 години

Какво ли не ви дадоха католиците из Рим .Така решил Радев така направил ,а Бойко пита ли някого ,че спря новите самолети.

58

ХАЙДЕ ДА ПОМЪЛЧАТ

преди 6 години

ГЛУП АЦИТЕ ОТ МУТРЕНСКАТА АГИТКА ДЪЛБОКОУМНО ЗАКЛЮЧАВАТ, ЧЕ НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ СИ ИЗБИРА ВОЕНЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. А КОЙ НОРМАЛЕН НАРОД СИ ИЗБИРА МУТРА ЗА ПРЕМИЕР, И ТО ДОКАЗАН БАНДИТ/АНГЕЛ ТОДОРОВ ОТ ГЕРБ ГО КАЗВА/.ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОКЛОННИЦИ НА ЗЛОТО ДА КАЖА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ,С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, СА С ВОЕННИ ЗВАНИЯ И СОЛИДНА ВОЕННА ПОДГОТОВКА. САМО МАЛЪК ПРИМЕР: ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА САЩ, АНГЛИЙСКИТЕ ПРИНЦОВЕ УИЛЯМ И ХАРИ, ИСПАНСКИЯ КРАЛ ФИЛИПЕ И ПР.

57

Анонимен

преди 6 години

духовник и дявол

56

Анонимен

преди 6 години

"Православен Библия - Откровение 13:3 И видях, че една от главите му като да бе смъртно ранена, но тая му смъртна рана заздравя. Тогава се почуди цялата земя и тръгна подир звяра; и се поклониха на змея, който бе дал власт на звяра,/Православен/

55

Анонимен

преди 6 години

Дедо Антоний, що не давате да се направи финансов одит на БПЦ ?Какво криете ?

54

Анонимен

преди 6 години

Много религиозни станаха тия *** бе, да не повярваш :))))

53

Анонимен

преди 6 години

Трите каки как му разрешиха да се кланя на Папата ?!Нали е руски комунист, защо не е на крака при руския патриарх ?

52

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Евроатлантическата ликвидация на България продължава.Генерал Маринкин не е нищо повече от една кукла на конци.Този човек дойде с измама в президентството. Той се представяше за носител на ПРОМЯНАТА, а се оказа всъщност защитник на статуквото.Лъжеше, че е русофил, а се оказа обикновен слуга на световния елит. От този евроатлантически измислен генерал от несъществуващата българска авиация не очаквайте защита на православието.

51

ДА БЕ.....

преди 6 години

КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА НЕ МИ ПРИЛИЧА НА КРИТИКА - ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ОЧЕРНЯТЕ ПРЕЗИТЕНТА Е АКО БЕШЕ ЦЕЦКА Ц.СИГУРНО ЩЯХА ДА Я РАЗЦЕЛУВАТ - ВСИЧКО ОМРАЗА И Т.Н. ИЗЛИЗА ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗАЩОТО КОЙТО ИМ ПЛАЩА ПИШАТ ЗА НЕГО САМО ХУБАВИ НЕЩА МАКАР ЧЕ ВИЖДАТ ЧЕ НЕ Е ТАКА