431

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Прочете малко за зверствата на Великобритания в Индия,........Ами ти прочети за руските зврества в Полша, Туркменистан, Кавказ. генерал Ермолов е изгарял цели чеченски села заедно с жителите. Ама нвие русофилите такива филми не гледате. Знаете само "Кат русия втора няма"!

430

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 504Най-голямата болка на ингилизите е била, че ни е освободила Русия, а не са могли да го направят те и да ни направят британски протекторат, като Кипър след "освобождението" от турците! Не случайно ингилизите помагат на *** по време на Априлското въстание и по време на Освободителната война... Чети повече история, мозък облъчен!?

429

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 504Абе големи "гадости" ни направиха Русия и СССР - освободиха ни от турците и от кафявата чума, построиха ни АЕЦ, направиха ни космическа държава, продаваха ни нефт под пазарните цени, купуваха ни зеленчуците, вината и консервите, дадоха ни лиценз за производство на техни оръжия и оборудваха с такова армията ни, която го ползва до ден днешен.... Други "гадости" може ли да изброиш!?

428

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 503Говоря за Русия като империя, не за конкретни руснаци или рускини. Поставяш въпроса съвсем глупаво и го свеждаш до лично равнище. И ти щеше да знаеш, ако навремето беше учил повече.

427

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 501По-големи гадости от Русия никой друг не е правил на България.

426

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 500Я изброй поименно какви "мръсотии" са ти направили на теб лично руснаците след 1880 г.!? На мен лично няколко рускини ми направиха едни "мръсни" неща, но това е друга тема и въобще не е за оплакване....

425

Анонимен

преди 7 години

До един тамПърво ще се изибват. После зависи от външните спонсори като Саудитска арабия например колко пари ще отпусне. А те и сега са свърталище на престъпници. И изнасят престъпност в големите градове. Най-големите престъпни групировки в Москва са чеченски.

424

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.... как може японците да са толкова глупави - подкрепят политиката на САЩ, след като бяха бомбардирани с две атомни бомби над Хирошима и Нагазаки през 1945 г..Ами как може в България да съществуват русофили след всички мpъсотии, които Русия е направила след 1880 г.? Дори японците имат много по-голямо основание да го направят!

423

един там

преди 7 години

До анонимен 491,Много ли си сигурен, че точно така ще стане? Дали ще се избиват взаимно, или ще почнат да нападат съседни области и региони, да организират тероризъм по Русия, както правеха и преди? На мен лично не ми се вярва със сълзи на очи да искат да се връщат в РФ! По вероятно е да станат страна-свърталище на престъпност, нелегална дейност и тероризъм, а тази опция, за Русия е по-опасна и неприемлива от сегашното положение!

422

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 494Колко да са "оскотели мужиците".... Вземи се разходи след 1, 2 седмици, когато се повишат температурите по бетонираното ни черноморие да се увериш лично как посещават ваканционните си имоти и лежерно разпускат... Оскотял и озлобял си ти, като всяка вече на шльокавица се самонавиваш колко ти си "дъБест" и как са "оскотели мужиците" и сам си вЕрваш....

421

Никакви санкции

преди 7 години

Москва не причем .. Пока Москва делала самая дорогая ОЛимпиада в Мире в киев с помощи зомби пиво окупировали власт.ТАм ни спец служби ни армия реагировали из за спец наркотики.. От верхованя рада предупредили официално что готовят минимум 60 000 армия з а масовие убииства против Восточная Украина..НАселение там сразу провели Законние референдуми и приняли мери за охрана територия..Можете псомотрет как с активировани нано сканери и микроимпланти убиици напали восточная украина с жестокие оружи

420

Анонимен

преди 7 години

Санкциите са мехлем за кремълската КГБ олигархия и оскотелия руски мужик !

419

sro`no

преди 7 години

За ескперти сваляйте коментари от БГ електронни медии само през word pad

418

Анонимен

преди 7 години

До Никакви санкцииСовсем оборзел! Русофилы бля....

417

Анонимен

преди 7 години

До един там и до 486Чеченците паразитират върху остатъците от империята. Секнат ли дотациите, които кадиров изпалзва за затвърждаване на своята власт/Най-големия светещ фонтан в Русия е в чечня, всеки може да го види по нета/ ще се отделят. Ще поживеят една-две години самостоятелно, ще се избиват взаимно /тейповете още таят родовата вражда/ и накрая вкупом ще искат със сълзи на очи да се върнат в РФ. Заради *** джудже това не стана през 1999 г. защото искаше да бъде велик

416

Никакви санкции

преди 7 години

Иноземние нашественики которие напали Сирия,Либия,Йемен Ирак и Украйна пока не расконсерирали своя тежолая и легкая техника..ОНи хотят что люди увредили сми свой дом в том числе земля . Поетому приказали война против Восточная Украина..Там убили десятки тисячи.. Хотели после безумние убииства на руские там сделат ядерная война..Думают что после ядерная война охрана земля прикажет полная ликвидация на все люди ..ПОетому внушили увреждение с сканери на автомобили на земля днем и ночу..

415

Боби

преди 7 години

До един там 484Да 1 % са руснаци 2-3% разни други и останалото Чеченци. Но въпросът е колко зависим са тези милион 300 хиляди чеченци от дотациите на Москва. Ами храната сами си я произвеждат. Петролните кладенци не се ползват ФСБ за това следи.Останалото е внос

414

JJIvanov Geolog

преди 7 години

Осторожно мединие манипулатори хотят санкции против РЪШЪ ето зона находитсся югозападно от Киевска Русия..Етот регион РЪШЪ тежало пострадал в начале первое "ПРИШЕствие".от жестокая бомба иноземная..Там еще сидит огромная аномалная зона..Предупреждаю охрана лидери что НАркомани с помощи обемное обсебление хотят война ядерная с помощи ПИАР негодники /обсеблени с наркотки и голограми

413

Анонимен

преди 7 години

Кат Русия няма втора,тъй могъща на света,тя е нашата опора и т.н.

412

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 482Това ли искаш да се случи в Чечня - война за отделяне от РУсия!? Даваш ли си сметка за евентуалните последствия? Според мен няма да се случи, защото предишния опит беше организиран и спонсориран с пари от вън и най-вече от износителите на такава джихадистка "демокрация"- СА! Използваха мътните времена по времето на Елцин! Опитите ще бъдат пресечени в зародиш!