18

Анонимен

преди 6 години

Меркел пак ще кацне на Путин. Ако американците спрат вноса на немски коли, къде ще ги пробутва? Нас могат да не ни броят. Ние ги купуваме, 20 г, след като са слезли от конвейера

17

Анонимен

преди 6 години

19, че какво й е на Япония бе панелен таласъм?

16

Анонимен

преди 6 години

Плащай краво! Инак ще последваш съдбата на Япония.

15

Анонимен

преди 6 години

Сега ще налазят третополовите да вряскат кък Путин е платил на милиардера Тръмп за туй изказване за да унижи метресата на талибаните. Аз се махам, че ще се разнесе непоносима смрад както винаги.

14

Наблюдател

преди 6 години

"На крива ракета Космоса и виновен"!

13

Анонимен

преди 6 години

Ако нещата продължават така, съвсем скоро Америка ще загуби важен и ключов съюзник в лицето на Германия. Тов. Путин е много доволен от работата на сламената коса, известен още като бътхед! Тръмп ще бастиса пиндосите, а света ще ги намрази още повече!

12

Германия съсипа

преди 6 години

Германия /заедно с Франция/ съсипа съвсем съзнателно източноевропейските икономики. Последното което могат да ограбят са националните валути, но народи като Дания дори и след два референдума не искат еврото - същото важи Чехия, Полша и Унгария, а загубилите са Словакия и Словения. Краденото по този начин е държавна политика на Германия. Дълбоко с себе си всички нации са срещу германците, но не го признават.

11

към 3

преди 6 години

Имам основателни опасения, че тъй както са тръгнали работите, сламената коса ще те задължи да купиш някое фордче. Ще задължи и каракачана да купи някое фантомче. Ще задължи и енергииния да купи някое блокче от фалиралата Уестингхаус и тн

10

Дсе

преди 6 години

atlas.media.mit.edu/en/profile/country/blx/Кой питаше за Белгия?

9

Анонимен

преди 6 години

Краварите да се махат от Германия и от базата Рамщайн, като много знаят! Германците да ходят при Путин за стратегически съюз ако не искат да бъдат съсипани за трети път от лукавите англосакси!

8

Анонимен

преди 6 години

"цели да предотврати наказателни мерки, които Вашингтон може да въведе"=====Какво се получава? Основна отличителна пиндостанска черта ли е предприемането на санкции срещу по-креативните, по-конкурентните, по-добре работещите, по-успешните? С всички сили ли искат да пречат на развитието на държавите, за да запазят изплъзващата им се хегемония и умиращата мечта за севтовно еднолично господство?Чувам, че Тр***мп е за ужесточаване на санкциите срещу Русия, чиято икономика отбелязва траен ръст.

7

Livis

преди 6 години

Belgia?Domati, slivi, kakao, kafe, benzin, alkohol, zahar, cigari, parfumi...

6

Анонимен

преди 6 години

Съгласна, несъгласна, ша козирува. Тръмп е това бе ееей, да не е някоя лукова глАва?!

5

Анонимен

преди 6 години

Белгия какво произвежда ? Hякой нещo да каже, окaзва се, че живеяят от една голяма администрация на гърба на целия ЕС.

4

.

преди 6 години

Ако реши да впди търговска война с Германия и ЕС като цяло, това ще е края на САЩ. За което мур.зилките ще са най - щастливи, та предполагам това ще е новата им опорка.

3

Анонимен

преди 6 години

А като се има впредвид, че немските стоки в България са като за източноеропейци, как да не им ги обложиш с наказателни мите от 500%?

2

Анонимен

преди 6 години

Ако Америка имаше такъв излишък тогава всичко щеше да е наред, ама нали са лошите германци. Сори краварчета, ама аз искам BMW или Мерцедес, а не вашите брички... или сламената коса ще ме задължи да купя някое фордче?

1

ссссссссс

преди 6 години

TTIP или както там беше, изтече в канализацията. Това е добрата новина.