16

Анонимен

преди 7 години

Да, Бойко е толкова немощен, че ви побеждава 11 пъти на избори ;)Я млъквайте, червени продажжници!

15

Отровили са БОрисов

преди 7 години

\Борисов на снимката е отровен както милиони БЪлгари с хлор токсични разтвори подавани вместо питейни води..Цел отравяне на поне 2 000 000 българи..и погребването им с цветяЗа експерти да огледат типично МЪРТВЕШКИЯ ЦВЯТ НА ЛИЦЕТО характерни за отровени с NaClO разтвори подавани вместо питейна вода от ВиК, под надзора на корумпирнаи от дирекции"обществено здраве".

14

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата, плюс Майката на нацията са основната причина над 2 милиона българи да избягат. В Лондон тези млади българи показаха НС Мутрагеньо, че няма да развие България, а ще я загроби. Подиграха му се с финес. Идваше му да се пръсне но на тези умни хора нищо не може да направи! Тези двамата са точно еманация на Третото му правителство, необразованост, слугинаж на ЕС и САЩ, корупция, разрушено здравеопазване и бедност. Колкото и да се ежи, България трайно е най-бедна. А ЕС си мълчи????

13

Анонимен

преди 7 години

Да не би да има проблем със сайта? Само на мен ли като снимка към новината, се зарежда илюстрация от учебник по биология, свързана с еволюцията и изобразени някакви тапири.

12

Го4о

преди 7 години

Опозицията трябва да бъде ядосвана и мачкана.... нали така създадохме ГЕРБ, с мачкане!?

11

АМАН от крадци

преди 7 години

Природата подаде остра реакция на ограбване на над 16 000 000 000 евра до няколко седмици..даже отчетоха нови спец наркотици у Цветанов ,Горанов и други..обезпечаващи кражбата..

10

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

9

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

8

Крадат милиарди

преди 7 години

Продължават да харчат стотици милиони за КАНЦЕроГЕнИ ВОДНИ цикли..Кой ще вади след това километри канцерогенни и високо токсични тръби ..

7

крадат милиарди

преди 7 години

прикриха се всички в момента тече зверско ограбване на десетки милиарди живи левове от народа.прахосват ги само за яко нагло корупционни цели.

6

Анонимен

преди 7 години

БСП да не се ядосва а да намери онзи Гейчо който разби партията им, и да му търсят сметка. А и докато крадяха и лъжеха, тези два Ентелектуалеца зарибяваха отчаяния народ, че щом дойдат на власт, ще търсят сметка на всички преди тях и ще работят за народа. Те дойдоха и надминаха ***, по най-простия начин, започна Дзверско крадене и пазаруване на корпоративен вот. Определено в БСП има по-образовани, ГЕРБ имат ужасен дефицит. Но страха и пазаруването вършат работа, избират си се сами.

5

Анонимен

преди 7 години

Народа излезе и избра премиера Борисов. Какви въпроси, я да си затварят там устите, Бойко им плаща заплати на парламента а те лаят. Изобщо парламент е излишен, ако са нужни закони ще ги изработи администрацията и Бойко ще одобри и толкова.

4

Анонимен

преди 7 години

Не времето на парламентарния контрол , а живота няма да ни стигне да изслушаме ПРОСТОТИЯТА на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

3

анонимен

преди 7 години

Те назначенията са безобразни,има защо да го крият.Оня ден една "професорка"/те сега се навъдиха много/ ни обясняваше по една телевизия как само Герб имали подготвени кадри да ни управляват.Е видяхме им кадрите - кадърник до кадърника-побойници,слагачи,фашисти,някой не разбирали от външна политика ама бързо щели да се научат.Е пак ще обучаваме с нашите пари и на наш гръб поредната герберска номенклатура.Да ви честита!!!!!

2

Ха ха....

преди 7 години

На снимката - "Братя Кратуневи"...!!! :::)))Дааа...!!!

1

Анонимен

преди 7 години

На снимката - "Цветята на нацията";)