17

Анонимен

преди 7 години

боце, напиши 100 пъти на дъската "аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме".

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов да напише 100 пъти на дъската:"Ще прочета втората книга през живота си".

15

бедния българин

преди 7 години

4 години учене и накрая какво ?Барман, сервитьор нещо за 500 лв..Докато от друга страна връзкари дето не могат да пишат , *** като галоша на село и прости като гъбена чорба успяват да се реализират , благодарение на връзкарщината която цари в това подобие на държава. Да не споменавам , че дори и български език не могат да говорят камоли да пишат...Такаче ,стига сте вярвали на оня и на тоя какво ви пише ами си отворете очите и вижте в каква мизерия живеем малкото устанали българи !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Празник на простотията и парвенютата.А беше хубав български празник.

13

До Борисов

преди 7 години

Борисов, за утре да напишеш 100 пъти следното изречение: Вече няма да употребявам учиМЕ, ходиМЕ, строиМЕ и т.н. и да научиш правилото!

12

Анонимен

преди 7 години

Абе,нъмбер 11 к.омунист *** пребоядисан гербер...какво образование ще ми даде този глав.оч! Парите ги дават данъкоплатците!!!А образование съм си дал сам с труд и акъл.

11

Анонимен

преди 7 години

До Професор ,,Сирачет,,о станало само комунист ,кмет ,премиер . ТЪРТЕЛ !!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Явяяяя, Бачо Буби се сетил, че обучението на българина било важно. Я го накарайте да напише едно посвещение от 3-4 изречения и ще ахнете колко е неграмотен и неук. Един път се подлъга по една ТВ да напише посвещение и в три изречения ...5 грешки. От тогава някоя кукумявка пише вместо него във Фейсбук. При третия си мандат се сети, че образоваността е най-важна за успеха на едно общество. Закъсня много, прогони умните и знещите, остана неграмотното.

9

Bockwurst

преди 7 години

Хейде през деня е на работа! Няма ли в Бьлгария вечерно училище да го пратите боко да се интегрира по Бьлгарски език?

8

Защо

преди 7 години

Мутрьо го няма пред паметника на Светите брата Кирил и Методий?

7

Анонимен

преди 7 години

Бойко е прав и народа го подкрепя, всеки ден гради държавата ето сега и образование ще даде на народа, хората са доволни и подкрепят правителството.

6

Анонимен

преди 7 години

Уникално мега *** човек, и тоя ми говори за образование!? Мутра, олицетворение на падението на човека, олицетворение на простотията и двуличието!

5

Българче

преди 7 години

А де го Слънцето пред Народната библиотека?

4

Цвинокио

преди 7 години

До Анонимендо 4 : Рафаела Иванова/Василева/...

3

Анонимен

преди 7 години

Благодарим за ПОЗДРАВЛЕНИЕТО! Но вече в 11 ч. на светлия празник в двете училища в кв. Толстой - 46-то и 15-то не се чува прекрасния химн "Върви народе възродени.." НЯМА МУЗИКА, НЯМА ДЕТСКИ ПРАЗНИЧЕН ГЛЪЧ, НЯМА ГО ЕЖЕГОДНОТО ПРАЗНЕНСТВО?Вместо това кварталът гърми от рева на строителни машини и удари на чукове от странно преузаконен частен строеж върху междублокова градинска площадка на ул. "Елов дол". ДЕМОНСТРИРАТ ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ КЪМ НАЙ-ХУБАВИЯ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК? А има ли Инспекция на труда?

2

Винету

преди 7 години

Я ! Тоя написал азбуката !

1

nkavrakov

преди 7 години

Държава с масово неграмотен народ,държава със разпадащо се здравеопазване,държава ръководена от мафията/Делян Пеевски-Бойко Борисов-Ахмед Доган/,държава в която работното място се счита за хубаво когато ти дават заплатата на време,държава в която преобладават работещи бедни...и още и още...